6126
  • zorrobomber
    az sem segít :/
  • chooselee
    Van single,de ugyanaz mint multiban csak botokkal.
  • s0n1c
    Nekem pl. jobban tetszettek a régi modellek.
  • copass
    sziasztok!
    egyjátékos mód van benne, vagy csak multis?
  • Rapid81
    Ja, oké. Amúgy LAN-on ezt nem lehet tolni? Azért jó móka lenne haverokkal LAN-partin ezt nyomatni.
  • zomgzerg
    ezek ezer éves képek, elvetették azokat a modelleket
  • Rapid81
    Hali Mindenki!
    Nézegettem itt a képeket és csodálkozva néztem, hogy a csajon meg az öreg katonán kívül nem ugyanaz a két másik karakter, mint ami nekem a játékban van. Most van több karakter is a játékban, vagy országonként mások? Nekem egy inges-nyakkendős néger van meg egy másik kigyúrt csóka, nem pedig egy összetetovált szakállas hajléktalan. :)
  • Broafka
    köszi, most már csak a steam-nek kéne engednie hogy játszak vagy nem tudom :D
    amúgy off-os vagyok, csak ki akartam próbálni a játékot, de nem jött össze, majd ha lemegy az ára akkor megveszem :(
  • zomgzerg
    steam_appid.txt -t átírod 501-re és írásvéded
  • Broafka
    hali! Valami iylet ír ki: connection with session has been lost, és disconnected.

hogy tudok én ezzel játszani? :-/
  • chooselee
    Válaszolt Rage->Mindkettő,ami annyit tesz régi a géped és a warez verziód sem tökéletes.Bár szerintem attól függ milyen volt anno a gép amit vettél.Lehet még jó is! :P Fikázod a légkört?:D
  • rz
    kösz a segítséget...egy igazn könnyű kérdés egy szó lett volna a válasz ehelyett lovagoltok azon hogy elírtam egy szót...grat. inkább segítenétek annak akinek mondjuk kell, hiába ilyen tökéletes a légkör
  • chooselee
    Akkor EVVEL nem sokra mentél! :D
    Látod itt jobb a légkör,vedd meg ajátékot! :)
  • rz
    mi mindkettő?:D
  • Rage47
    sztem mindkettő azaz mindKETTŐ :D
  • rz
    amugy off topicba senkise válaszol itt legalább elolvasta valaki mégha hiába is mert nem segített
  • rz
    amugy beírtam off topicba is mert visszaolvastam kettő azaz KETTŐ hozzászólást mielőtt mondtad de direkt beírtam ide hogy evvel is négy másodpercre elboruljon az agyad hogy valaki ide írt és felborítsa hatalmas bizotnség érzeted:)
  • chooselee
    Bannerba nagy OFF kiírás!
  • chooselee
    :D
  • rz
    ezek:és hol van az az off topik?
    megvan
    ebből nagyszerűen kiderül hogy mi a problémám megoldásának a kulcsa.igaz jobb rohangálni keresgélni off topicot és lecseszni ezért mert ide írtam igaz ennyi idő alatt leírhatnál egy szót hogy a gép vagy a verzió a szar
  • Blacksheep333
    Nincs kedvünk válaszolni a kérdésedre:)
  • rz
    visszaolvastam kettő ismételm KETTŐ hozzászólást
  • Rip
    2 azaz KETTŐ hozzászólást olvass vissza...
  • rz
    hello! most jött le a game(tudom töltnei rossz dologstb. de nicns kedvem megvenni:) )és amikor elindítom akkor minden fekete lesz csak a menü zaját hallom....akkor ez azért van mert a gépem 6 éves vagy mert a töltött verzió szar?:)
  • blade9595
    megvan
  • blade9595
    és hol van az az off topik?
  • SimaSuna #1173
    OFF topikban
  • blade9595
    Hi! Srácok,tudtok vmi megoldást arra h Lan-ba lehessen nyomni? Légyszi aki megoldotta vagy olvasott vmit erről,írjon be! Köszi
  • Pio
    "- video optionsben Advanced settingsnél a Multicore Renderinget tedd disabledre"

Ezt is bátran ajánlom. Nekem mondjuk viszonylag erős gépem van, de tényleg semmi teljesítménybeli gondot nem okoz a játékban.
  • Rage47
    huh, pedig felraktam a hivatalos 180-ast, remélem mire meglesz a game, kijavitják:S
    vagy max visszarakom az előzőt
  • PunkZoli
    nem csak a béta, a mostani hivatalossal csinálja
  • Pio
    Engem a normál hivatalos driver is megszivatott azért gondoltam, hogy leírom. És igazából nvidia fórumon is van, aki panaszkodik erre. Lehet, hogy a hivatalos már csak bizonyos kártyáknál idézi elő vagy a franc se tudja... :)
  • Rage47
    béta nvidia driver csinált ilyet
  • Pio
    Sziasztok!

Korábban itt is olvastam 1-2szer, hogy valaki panaszkodik, hogy a játék random időközönként megáll, a hang elkezd ugrálni aztán továbbmegy és emiatt kábé játszhatatlan a játék.

Ezt a gondot a legújabb 180.**-os nvidia driver csinálja. Megoldás:
    - video optionsben Advanced settingsnél a Multicore Renderinget tedd disabledre
    VAGY
    - tedd vissza a 178.**-os nvidia drivert

Remélem akad még olyan,akinek ezzel most segítettem. Ha már ki volt beszélve alaposaan a téma, akkor elnézést, csak emlékszem, hogy egyszer jártam a topikban és akkor valaki panaszkodott erre.
  • peter01
    Be kéne jelentkezni és akkor bejön!
  • GrimReaper78
    Eladó egy bontatlan dobozos L4D 7500 HUF + pktg. áron. Érdeklődni privát üzenetben.
  • tomasz18
    már nálam is bejön....
  • SimaSuna #1162
    hát nállam bejön :)
  • Gando
    hamachi sziaviszlát...
  • tomasz18
    Sziasztok nem jön be az OFF topic.....Tört verziós Left4Dead-el lehet lanba tolni?ha igen mivel?!előre is köszi a segítséget!!