Van a menüben gamepad enable/disable. Az gyakorlatilag a "joystick 1" parancs. Meg vannak fájlok a l4d/l4d/cfg könyvtárban, ilyen joy_preset_1.cfg, meg mindenféle gamepad .cfg-k. Ezekből valamelyiket érdemes megcsinálni saját joyra, aztán konzolból vagy automatikusan startnál indítani.
Ha osztott képernyőre kéne... Akkor ha az sikerül, szólj nekem is! Tegnap két és fél órán át azzal szenvedtem, hogy valahogy szóra bírjam a joystickemet osztott képernyős módban. Nem jött össze, sőt, még a billentyűzetre sem tudtam normális parancsot bindelni.
A +attack például nem úgy működött, mint normál esetben, hogy lenyomom a billentyűt=+attack, felengedem=-attack, hanem megnyomtam a gombot, onnantól +attack. (Pisztoly ugye nem lő úgy, de az uzit üríti automatice). Olyat tudtam csinálni, hogy egy másik gombra -attack -ot bindeltem, és akkor a + és -attack gombokat felváltva nyomkodva tudtam lőni a pisztollyal. De nagyjából ez volt az egyetlen eredményem, gyakorlatilag nagy nulla. Ja, meg a második játékos nevét át tudtam írni, hurrá.
A joystick is, ha épp volt kedve működni, akkor is csak a pléjer1-et irányította.
Szal ha van valakinek működő módszere splitscreenre, az szóljon!