6126
  • Alienhun
    Eredetivel is vannak gondok 1ik srác irta...
    szel erről ennyit viktor nemrég került fel 4gigás verzió elvileg azzal lehet jáccani ha a 2gigás van meg azzal nembiztos.
    na tényleg hali
  • SimaSuna #1118
    menjetek az OFF topikba ott kell warezolni :)
  • bertino
    akkor vajon mit vársz ? :D
  • Viktorr
    majd megoldom valahogy csőcső
  • Viktorr
    1 dvd-s warez verzió
  • Alienhun
    na én off majd re holnap bye all tov jó gémet annak aki jáccik
    viktor ha tok holnap segitek addigis hali
  • Alienhun
    jah ne mert te olyan nagy ember vagy :)
  • bertino
    :DDDDDdddd
    ebbe ne menjünk bele -.-
  • Alienhun
    viktor nemtok mit mondani max azt hogy beszélj haverjaiddal és gameljetek hamacsin ha lehet vele vagy nemtom :S
    de tört vagy eredeti?
  • Viktorr
    áá csak vip és elvan szállva magától
  • Viktorr
    Mindegy,hogy Find a game in progress vagy Find a lobby-ra megyek,mindenhol én vagyok az első.Én meg nemtudom elinditani a meccset,mert kibasz a steam...
  • Alienhun
    bertino a segítőkész ember
  • chooselee
    Akkor csatlakozz folyamatban lévő játékhoz.
  • bertino
    erre annyi tudok mondani, hogy fail.
  • Viktorr
    Akkor még abban segits,hogy tudok csatlakozni egy játékhoz,mert bármire megyek,mindig én vagyok bent elsőnek és ugy csatlakoznak még hozzám 3man,de ha én inditom a servert,akkor mindig kidob..
  • bertino
    akkor hajrá, előtted a lehetőség.
    indíts steamet, okostojás.
  • Viktorr
    Ha online szeretnék játszani,a steam-re hivatkozik.
  • bertino
    nem nehéz.
    el kell indítani a játékot.
  • Viktorr
    Ezzel hogyan lehet coopolni?
  • Hoz_Hun
    Sziasztok, eredetivel nyomom, de valahogy nem akar normálisan összejönni. Állandóan kidob, elveszti a kapcsolatát, van amikor a játék elindulásáig sem jutok el.
    Ja steamről alapból nem is indul mert azt írja ki: The game is currently unaviabe. Hát ez meg?
    Ha a exe-jével inditom elindul, de fentebbeket produkálja multiban.
  • chooselee
    Magyarokkal én is ritkán találkozok,de majd felveszek mindenkit akit tudok.
  • Alienhun
    Miskolc elvileg lehet
  • bertino
    nem igaz.
  • Miskolc88
    uh bocsi a sok szóközért,nem akartam :S
  • Miskolc88
    ezt a játékot törtbe hamachival lehet tolni?

• zorrobomber
    aha, ha jól sejtem akkor törtnél friend-ekhez tudok csatlakozni?
  • dronkZero
    Hát ja, sajnos.
    ...
    Egyébként szerintem ez a "tört verzió miatt bugos"-dolog úgy ahogy van faszság. Technikailag nem befolyásolhat semmit egy krekk, csak a védelmet kerüli meg/ugorja át. Csak ugye könnyebb magas lóról osztani, mint segíteni.
  • dronkZero
    Az még nem is zavarna, ha ŐK laggolnának... De ez a tudok menni/nem tudok menni/nézem a menüt (aztán ez ismétlődik), ez annyira azért nem fasza.

Van, amikor elmúlik, van, amikor nem. Demóban még úgy tűnt, hogy addig tart, amíg mindenki ki nem jön a safehouse-ból, de ez már az elején is csinálja... Aztán lehet, hogy csak el kéne hagyni a kezdőhelyet... Tegnap vártunk tíz percet, aztán feladtam...
  • zorrobomber
    tört van nekem is, folyton azt írja hogy bejelentkezve kell lenned hogy játszhass, ezt miért? elvileg regeltem, be is vagyok lépve meg minden(zorrobomber nick). ja, és a játékon belüli friend listnél azt is írja hogy nem tud kapcsolódni a steam serverhez.
  • adammmmmmm
    He? Azt hittem hogy ez csak törtnél van? (lagol mint a geci vagy kidob)
  • armageddon666
    laggolnak? :D
  • adammmmmmm
    Mi a haverokal játszunk törtön. (pénz csak karácsonykor lesz rá és a haverjaim meg nem hajlandóak megvenni én meg egyedül nem nagyon akarok játszani) Versusban egy csomószor beszóltak már hogy kuss mert magyarul pofáztunk. Ott röhögtünk hogy meghalt a Louis (a feketék halnak meg minden filmben elöször:D)meg még ilyen baromságok.
  • dronkZero
    Hjah, jobban kéne önszerveződni, mert ez így azért több, mint szar. Tegnap ötödsik próbálkozásra sikerült normálisan elkezdenem egy játékot, vagy laggolt mint a geci, vagy kidobott...

Gondolom netproblémák országon belül olyan nagyon nincsenek. Ez a fasz matchmaking meg szerintem nagyjából új-zélandiakkal rak össze...
  • LasCar16
    japánokkal élmény játszani -.-
  • Myrddraal
    Jaja, én is felmentem ogc-s szerverre, simára meg versusra is, azt vagy angolul pofáztak vagy oroszul írogattak :D Mindenki a haverjaival tolja vagy hol vannak a magyarok? Egy közös mókába én is benne lennék!
  • Rip
  • Alienhun
    Jónak tünik ha lessz keretem asszem énis megveswzem de addig törtön tolom csak :S
  • fireball
    ja rájöttem hogy kell h az epizodot kkilehet válsszni h honnan akarsz menni
  • fireball
    hát azé nem ártana 1 mentés bele na mind1:D
  • Aquir
    ez van ha rossz emberhez szólsz :D