6126
-
Alienhun #1119 Eredetivel is vannak gondok 1ik srác irta...
szel erről ennyit viktor nemrég került fel 4gigás verzió elvileg azzal lehet jáccani ha a 2gigás van meg azzal nembiztos.
na tényleg hali -
#1118 menjetek az OFF topikba ott kell warezolni :) -
#1117 akkor vajon mit vársz ? :D -
#1116 majd megoldom valahogy csőcső -
#1115 1 dvd-s warez verzió -
Alienhun #1114 na én off majd re holnap bye all tov jó gémet annak aki jáccik
viktor ha tok holnap segitek addigis hali -
Alienhun #1113 jah ne mert te olyan nagy ember vagy :) -
#1112 :DDDDDdddd
ebbe ne menjünk bele -.- -
Alienhun #1111 viktor nemtok mit mondani max azt hogy beszélj haverjaiddal és gameljetek hamacsin ha lehet vele vagy nemtom :S
de tört vagy eredeti? -
#1110 áá csak vip és elvan szállva magától -
#1109 Mindegy,hogy Find a game in progress vagy Find a lobby-ra megyek,mindenhol én vagyok az első.Én meg nemtudom elinditani a meccset,mert kibasz a steam... -
Alienhun #1108 bertino a segítőkész ember -
chooselee #1107 Akkor csatlakozz folyamatban lévő játékhoz. -
#1106 erre annyi tudok mondani, hogy fail. -
#1105 Akkor még abban segits,hogy tudok csatlakozni egy játékhoz,mert bármire megyek,mindig én vagyok bent elsőnek és ugy csatlakoznak még hozzám 3man,de ha én inditom a servert,akkor mindig kidob.. -
#1104 akkor hajrá, előtted a lehetőség.
indíts steamet, okostojás. -
#1103 Ha online szeretnék játszani,a steam-re hivatkozik. -
#1102 nem nehéz.
el kell indítani a játékot. -
#1101 Ezzel hogyan lehet coopolni? -
Hoz_Hun #1100 Sziasztok, eredetivel nyomom, de valahogy nem akar normálisan összejönni. Állandóan kidob, elveszti a kapcsolatát, van amikor a játék elindulásáig sem jutok el.
Ja steamről alapból nem is indul mert azt írja ki: The game is currently unaviabe. Hát ez meg?
Ha a exe-jével inditom elindul, de fentebbeket produkálja multiban. -
chooselee #1099 Magyarokkal én is ritkán találkozok,de majd felveszek mindenkit akit tudok. -
Alienhun #1098 Miskolc elvileg lehet -
#1097 nem igaz. -
Miskolc88 #1096 uh bocsi a sok szóközért,nem akartam :S -
Miskolc88 #1095 ezt a játékot törtbe hamachival lehet tolni?
-
#1094 aha, ha jól sejtem akkor törtnél friend-ekhez tudok csatlakozni? -
#1093 Hát ja, sajnos.
...
Egyébként szerintem ez a "tört verzió miatt bugos"-dolog úgy ahogy van faszság. Technikailag nem befolyásolhat semmit egy krekk, csak a védelmet kerüli meg/ugorja át. Csak ugye könnyebb magas lóról osztani, mint segíteni. -
#1092 Az még nem is zavarna, ha ŐK laggolnának... De ez a tudok menni/nem tudok menni/nézem a menüt (aztán ez ismétlődik), ez annyira azért nem fasza.
Van, amikor elmúlik, van, amikor nem. Demóban még úgy tűnt, hogy addig tart, amíg mindenki ki nem jön a safehouse-ból, de ez már az elején is csinálja... Aztán lehet, hogy csak el kéne hagyni a kezdőhelyet... Tegnap vártunk tíz percet, aztán feladtam... -
#1091 tört van nekem is, folyton azt írja hogy bejelentkezve kell lenned hogy játszhass, ezt miért? elvileg regeltem, be is vagyok lépve meg minden(zorrobomber nick). ja, és a játékon belüli friend listnél azt is írja hogy nem tud kapcsolódni a steam serverhez. -
adammmmmmm #1090 He? Azt hittem hogy ez csak törtnél van? (lagol mint a geci vagy kidob) -
#1089 laggolnak? :D -
adammmmmmm #1088 Mi a haverokal játszunk törtön. (pénz csak karácsonykor lesz rá és a haverjaim meg nem hajlandóak megvenni én meg egyedül nem nagyon akarok játszani) Versusban egy csomószor beszóltak már hogy kuss mert magyarul pofáztunk. Ott röhögtünk hogy meghalt a Louis (a feketék halnak meg minden filmben elöször:D)meg még ilyen baromságok. -
#1087 Hjah, jobban kéne önszerveződni, mert ez így azért több, mint szar. Tegnap ötödsik próbálkozásra sikerült normálisan elkezdenem egy játékot, vagy laggolt mint a geci, vagy kidobott...
Gondolom netproblémák országon belül olyan nagyon nincsenek. Ez a fasz matchmaking meg szerintem nagyjából új-zélandiakkal rak össze... -
#1086 japánokkal élmény játszani -.- -
#1085 Jaja, én is felmentem ogc-s szerverre, simára meg versusra is, azt vagy angolul pofáztak vagy oroszul írogattak :D Mindenki a haverjaival tolja vagy hol vannak a magyarok? Egy közös mókába én is benne lennék! -
#1084 -
Alienhun #1083 Jónak tünik ha lessz keretem asszem énis megveswzem de addig törtön tolom csak :S
-
#1082 ja rájöttem hogy kell h az epizodot kkilehet válsszni h honnan akarsz menni -
#1081 hát azé nem ártana 1 mentés bele na mind1:D -
#1080 ez van ha rossz emberhez szólsz :D