6126
-
#1159 jóvan hát a fórumon találkoztam már épp elég fogalmazás problémával küzdö emberrel, osztán én már alapból másképp nézem a kérdéseket :D -
#1158 Info a left4dead411.com-ról:
nb_blind 1 - Makes the zombies unable to see you (they can still sense when you touch them)
nb_delete_all - Clears all infected/infected bosses/Survivors
z_add - Adds a single infected.
z_spawn bossname - Spawns a boss infected at your crosshairs. Put whatever boss name you wish: tank, boomer, smoker, witch, hunter -
#1157 Haha, ez jó lehetett! :D -
#1156 áh... "Ezzel a vga-val JÓL MEGY majd a játék?" szal ha támogatás lenne a kérdése akkor megy/nemmegy lehetne, de olyan hogy jól megy :D
de végülis, miért ne menne :D -
#1155 szerintem azt kérdezte hogy támogatja-e a kártyát :D
mert amúgy az én ati 9600 ommal is megy :D -
#1154 6600GTn is jól megy... -
#1153 elvileg ja... -
mambohej #1152 Ezzel a vga-val jól megy majd a játék? MSI Videókártya PCI-Ex16x ATI 2600XT 512MB DDR3 -
#1151 Ja, csak úgy lazításképp megcsináltam az akimbo assassint easyn egy német csókával. Nem volt nagy kunszt. A vége vicces volt, odafutok a helihez, felmászik egy tank pont ott. Elrohanok, gondoltam majd megöljük máshol... Hát nem, de mire erre rájöttem, ketten már a helin voltak, engem meg körbevettek a zombik. Azokkal voltam elfoglalva, meg hogy visszafussak a helihez, erre megcsapott a tank, elrepültem....és nem, nem le a házról. Be a helibe. 3 pontos csont nélküli kosár a tanknak. :D Kár, hogy nem én voltam az utolsó, akkor ezzel lett volna vége a pályának. :) (a niggát megették kint a dögök - vagy lelőttük, nem tudom. nem jött. én már elkezdtem lőni rá, de nem emlékszem, hogy kiírta volna, hogy eltaláltam... :) ) -
#1150 Extrákban a developer commentarynál téged nem látnak. Bár a csapat többi tagját meg igen, és egyébként is single only.
Van rá konzolparancs tutira, mert voltam benn magyarokkal úgy, hogy még demóban pakolta be a tankot az első pályára, aztán az összes létező specialt a második pálya legelejére... Tehát biztosan van rá parancs.
Csak én azt nem tudom... :) -
#1149 Holtak Napja film...kis Left 4 Dead :D -
PunkZoli #1148 vagy az is jó, ha csak nem támadnak, és gombra bevadulnak akár:D
-
PunkZoli #1147 van aki ért a konzol parancsaihoz, mondja már meg van e olyan, hogy a zombik nem vesznek észre? és hogy plusz zombikat csapatok a pályára, mégpedig oda ahova én szeretném?
-
chooselee #1146 Hát ha papírtasakban adják megjelenés előtt akkor az nem tudom mi más! :) Bár megjelenés előtt még warez sem volt,lehet a demót árulták!! :D -
#1145 jah..nálad a sarki fűszeres a warezbót..értem :) -
chooselee #1144 Hát itt a sarki fűszeresnél is adják papír tatyóban,de a lemezre furcsán valami tdk jel van írva.Nem értem! :) -
#1143 nekem már 20.-n megvolt és képzeld dobozban :P -
BAk3R #1142 én úgy tudom, hogy a dobozos verzió 21-én jelent meg világszerte. azelőtt külföldön pedig papírtokban volt elérhető az eredeti játék annak, aki nem steam-en vette meg. -
#1141 ukrajnában, oroszországban és a pecsában is előfordulhat -
#1140 olyan biztos nem lesz...
L4D vagy dobozos vagy Steames :) -
BAk3R #1139 csak azért kérdem, mert van olyan is, hogy nem dobozos, és nem steam-en keresztüli, hanem csak egy eredeti korong egy tasakban vagy valamiben. gondolom a dobozos előtti verzió. akkor senki se látott ilyet. -
PunkZoli #1138 magyarul aki dobozost vesz kiskönyvet kap, aki steamen az epilepsziát! -
#1137 ja :D -
#1136 a kiskönyvben pedig figyelmeztetnek az epilepszia veszélyre :) -
#1135 a dobozoshoz kapsz egy lemezt.
meg egy kiskönyvet.
kb. -
BAk3R #1134 azt meg tudja valaki, hogy a dobozos és nem dobozos verzió miben különbözik? -
#1133 karácsonykor jöhetne egy kis leárazásos akció :D -
PunkZoli #1132 karácsonykor jöhetne valami kis szentestés kampány:D mert addig megunom -
#1131 GK-n van extra cikk róla! -
#1130 na majd 7főtől szemkigúvadásig nyomom :D -
#1129 Nincs kivel játszanotok vagy nem müxik már a Create Lobby ? :S mert demóban kreáltam egyet, jöttek haverok azt általában jó volt... -
#1128 Ja, csinál ilyet. Van egy olyan érzésem, hogy olyankor szar, amikor a csodás matchmaker bedob egy 600-as pingű szerverre.
Tegnap éjjel például tutira európaiakkal játszottam, és végigtoltunk másfél kampányt advanceden mindenféle probléma nélkül.
Országon belül szerintem még kevesebb probléma lenne. -
#1127 Úgy látom van néhány ember aki menthetetlen :D -
#1126 itt -
#1125 hol van az off topik ? -
chooselee #1124 Igen gondoltam hogy nem eredeti...Akkor ne is csodálkozz ha nem működik.Eredetivel olyan nincs, hogy nem tudsz csatlakozni egy folyamatban lévő játékhoz.Ha eredetivel, így csatlakozol nem egy új szerver jön be hanem a játék.Na mind1, warezban nem tudok segíteni.
Steamet nem tudod megkerülni, vagy ha mégis az is kb a következő update-ig tart.Azt meg elég sűrűn szórják...szóval adott a karácsonyi kívánságlista első helye. :P Hajrá!!! -
#1123 még hányszor köszönsz el ma ? :\ -
#1122 mondtam h warezolni az OFFtopikban kell...a véleményedet meg tartsd magadban... -
Alienhun #1121 akkor nekedsem sok élő barátod lehet csak sok kocka :D
de mindenki maga válogatja meg a barátait :D
na off hali
-
#1120 nemhiszem h eredetivel bármi probléma lenne...nem 1-2 haverom játszik vele, és eddig semmi gondjuk nem volt...