6126
  • Alienhun
    jajj nemide bocs :D
  • Alienhun
    ha jól látom megint csináltak valamit mert mostmár az 501 el sem lehet kreálni :)
  • Krinyo
    nem látod hogy koncentráltam?! :D
  • Snomag
    hat pedig jo lenne ha koncentralnal!!1!1 :D
  • Krinyo
    Nem szoktam figyelni, de tegnap épp megnéztem a statot és 3-an voltunk zombi oldalon, nekem volt 400 pontom a masik kettőnek 1400körüli, és én lettem a tank.
  • Snomag
    tenyleg eleg surun az a tank, akinek a legtobb pontja van..legalabbis eddig majdnem mindig igy volt
  • Hoz_Hun
    Ez igaz, ha elakad is sebződik és kapod a pontot minha ütnéd.

Mondom lehet, én csak azt írtam amit tapasztaltam. Ezért lenne jó ha más is megfigyelné.
  • Krinyo
    de ezt egy srác irta véleményként, én meg idéztem a készítőktől :D
  • Krinyo
    "de az elkapás nem ér pontot" Azért nem éppen, ha elkapod és húzod magad felé kb 2 sec után kapsz már érte pontot, ha felakad valahova, vagy ha elkezded ütni.
  • Hoz_Hun
    Na egy másik forumon: "In all of my experience, when the director chooses to make a tank it usually picks the infected player with the highest points. That is just from my experience though."

Másnaik is feltünt. :)
    Figyeljetek rá ti is, mert jó lenne tudni.
  • Hoz_Hun
    Lehet hogy így van. Azért figyelje más is. Ha tudod kb mikor jön a Tank nézz rá az eredménytáblára aztán vagy bejött vagy nem. :)

Amúgy is érdemes a táblára ránézni zombiként, (túlélőként (asszem) nem látod a zombi eredménytáblát és hogy ki, mi és éle-e, hal-e). Viszont zombiként látod a túlélők helyzetét, életerő+ cuccaik amik náluk vannak épp + pulsz a zombitársakat ki él ki nem és hogy mi éppen.
  • Hoz_Hun
    Nekem akkor pont mákom szoktott lenni. :)
    Smokeral jó karakter és lehet vele elkapni (amit számol a gép és ez a Smoker eredményességmérője, mint a Hunternál a ráugrás, Boomernél a lehányt túlélő szám), de az elkapás nem ér pontot, csak ha te vagy valki üti a magatehetetlent prédát. Pont csak sebzésért jár vagy ha közreműködsz a sebzésben.
  • Krinyo
    "Players cannot choose to be the Tank; infected players are randomly chosen to spawn as one."
  • Krinyo
    Csak a magad nevében beszélj :)
    A tank abszolút random, max neked eddig nem volt mázlid. A smokerrel egy jó játékos sok pontot tud összeszedni, én pl 4x kaptam el egy gyereken 1 spawnal. Mindennek megvan az előnye és a hátránya.
  • Hoz_Hun
    De van pont. Nyomj TAB-ot, akkor látod ki hogy áll. A legagyobb pontszámú van alul. Ha belépsz egy mapra ahol folyik a játék akkor elképzelhető, hogy a többiek már voltak Tankok. De lehet hogy van benne randomitás is. Én gyakran ránézek a pont táblára, és 90% a legtöbb pontal rendelkező játékos kapja meg. Az alól csak az kivétel, ha már pár map lement, mert úgy vettem észre a játékosok "viszik" magukkal a Tankbérlést. Tehát ha az előző mappon voltál Tank, akkor sem kapod meg hiába vagy a legjobb zombi, hanem az kapja aki még nem volt (beleértve az újonan érkező játékosokat is).

Legtöbb pontot Boomerral lehet szerezni. Minden lehányt túlélő akiket ütnek a zombik, neked számolja. Pik-pak öszejön párszáz pont. Hunterral sokáig kell ütnöd ehhez, Smokerral tulajdon képpen alig-alig lehet pontot összekaparni.
  • Hoz_Hun
    Ja meg +Witch. Az a legszuperebb zombi. :) Nem játékos karakter. Gondolj rá úgy mint egy aknára a pályán (alap helyzetben csak ül a földön és sír). Ha nem lövöd meg, nem világítasz rá és nem mész hozzá túl közel, kikerülhető. Persze ez függ a witch elhelyezkedésétől a mappon. Ha lövöldözöl akkor távolabbról is oda agrózhatod. Egy ütéssel földre küld és utána tép a földön. Alapesetben ki kell kerülni, ha nem lehet akkor elhelyezkedés valaki molotovot dob rá (lehetőleg shotival) lövi és folyamatosan hátrál. Hamar megfexik.
    Zombiként: Smoker legjobb pozíciója ha beállsz közvetlen mellé!! Ha rád lőnek eltalálják a Witchet is. Máskülönben rögtön húzz oda valakit (húzd bele a vícsbe orálisan :D).
  • dronkZero
    "de meggyőződésem, az kapja meg aki a legtöbb pontal rendelkezik,"

Nincs is pont zombi oldalról. Ráadásul lettem már úgy tank, hogy épp csak bejoinoltam a játékba. Biztos, hogy nem teljesítményfüggő.
  • Hoz_Hun
    Versus (röviden): 4 túlélő (játékos) X zombi+4 szuper zombi (akik játékosok és újrateremnek). Túlélőknek A pontból B ponba kel eljutni a zombiknak ezt kell megakadályozni. Milyen zombit kapsz véletlen (Hunter, Smoker, Boomer). A Tank speciális. Alapvetően random, de meggyőződésem, az kapja meg aki a legtöbb pontal rendelkezik, mikor beadja a gép! Ha a következő Tanknál is te vagy a legtöbb pontal akkor nem kapod meg újra, hanem az utánad következő legtöbb pontot elért zombi játékosé. Tanknak van egy frusztráció mérője; ha egy ideig nem tudod a túlélőket gyakni, elindul egy csík és ha az alatt nem érzed vér ízét a szádban átpasszolja a Tank irányítását egy másik játékosnak. Ha megcsapsz valakit lenullázódik a mérő. Tankot amúgy addig irányíthatod amig meg nem halsz vele. De NAGYON figyelj rá, ezen múlhat a játék végimenetele.

u.i.: Csak két kaland játszható versusban a négyből (2x5 map). A másik kettő csak koopban a fene tudja miért. Pedig a repteres nagyon frankó pálya.
  • Hoz_Hun
    Akartam írni. :)
    Experten a versus csak mészárszék. Volt olyan map, hogy 5 azaz tényleg 5 méterig sem jutottunk el. Minden zombi (sima) ütése 20! életerőt von le, tehát öt sima zombicsapástól a földön vagy. Na most képzeljétek a Boomer köpést. Hunter is bazi nagyot sebez, ha a Smoker elkap efektív véged van. De a leggázabb az hogy símán agyonlövöd a havert. Experten nincs is nagyon visszaszólás, ha hátbalövöd shotival tulajdon képpen meghalt. Zombiként megértem, hogy az egész csapat visszahátrált a start szobában és ott halt meg mind....
  • joe1980
    Sziasztok.Az egyik újság honlapján láttam,hogy PC-n is benne lessz az osztott képernyős mód.És azt szeretném megkérdezni hogy a teljes verzióba benne van- e már?Fontos lenne ha válaszolnátok.Legyetek szivesek.köszönöm.
  • Hoz_Hun
    Igen, nálam csak ez segített. A ClientRegistry.blob-t hiába töröltem le semmi, meg a többi sem használt amit leírtak. Valószinüleg azért mert ez az update miatti dolog.
  • zorrobomber
    vagy azt hogy OFF topic :)
  • zorrobomber
    legközelebb kicsinyísd a képet 750 szélességűre
    egyébként meg grat! :)
  • SimaSuna #1256
    jóóó hát mindent az alapoktól...nem megyek 1ből a lecsóba :D
  • Krinyo
    Akkor ez biza nem expert, csirke :P
  • SimaSuna #1254
    51perc, és 1156 zombi kampecolt meg :D
  • SimaSuna #1253
    nem volt rossz lövöldözni a zombikat :)
  • Aquir
    valam olyasmi de piros betűkkel és hogy "KATT IDE" xD
  • REPS0L
    FREE XXX :D
  • Rage47
    okay, majd kiírom csütörtökön.
  • Aquir
    ki kéne írni a bannerba hogy INGYEN LEFT4DEAD vagy valami mert az az OFF akár azt is jelethetné hogy bezárod a topikot vagy mittomén :D
  • Aquir
    igen
  • Pio
    A versus mód szabályait valaki le tudná nagy vonalakban írni? Gondolom nem lehet mindenki tank pl... :) Időlimit van a tankra? Esetleg a szerver "kreálásakor" be lehet állítani a részleteket?
    Sókat hallottam a játékról, egyenlőre érdeklődő vagyok ^^
  • Cnensus
    hali, nem legális játékkal szeretnénk haverral játszani de a mostani steam nem engedi, nemtudtok valamilyen gyógymódot? eredeti játék megvásárlásán kivul? köszi
  • dronkZero
    Nem, igazából az a gond, hogy mindig balfaszokkal kerülök egy csapatba, az ellenfél meg közben mindig összejátszik. Mi meg még túlélőként sem, mindig hülyékkel kerülök egy csapatba valahogy...
  • Krinyo
    zombikénz annyiszor éledsz újra ahányszor akarsz, a túlékők viszont nem spawnolnak többet, így kiegyensúlyozott a dolog. Ha keményebb zombikat szeretnél, játsz experten versust, ott 5 méterig sem jutnak a túlélők.
  • Pio
    Néztem youtubeon videókat és sajnos azokban én is így láttam, srác hunterrel fél napig kerülgeti a csapatot aztán ráugrik az egyikre aki kicsit leszakadt, de a golyó messzire elér és kábé azonnal meg is hal :(
    Viszont az a videó, amelyikben tankkal nyomult valaki az tetszett :)
  • Aquir
    próbálkozni kell
    nem úgy csinálták meg a játékot hogy a zombinak legyen könnyebb, taktikázni kell mikor rontasz rájuk meg minden
  • dronkZero
    Nemtom, ki hogy van vele, de szerintem valami kibaszott idegesítő zombiként fél perceket várni arra, hogy 3 másodpercig éljek... Nem lesz a kedvencem a versus. Először azt hittem, csak én vagyok a béna, aztán belegondoltam, hogy egy átlag special zombi meddig él... Támadok egyet, még sikerül is, de mire sebeznék, már megöltek. Ha hárman csináljuk ezt egyszerre, akkor hárman kapunk a fejünkbe azonnal sörétest. A fényüket nem látom, hogy mikor vetül rám... Valahogy nem jó ez.

• zorrobomber
    még a sokadik találkozás után is sokszor megesik hogy reflexből repül a fejébe a sörét :D