21072
  • Atti12
    Mit irjak még a FAQ ba?
  • Thanatos
    nah a brotherhoodba 7. szinten lehet belépni, amugy elég bejövös, eddig talán ez a lándzsás harcmodor jön be a legjobban :)
  • Shiwo
    a heavenly demon-nak készülő palántámmal jártam 1szer a területükön...amúgy mikortól lehet csatlakozni a HD-hoz ?
  • Shiwo
    "legtöbb MMORPG-vel ellentétben, a sablonos "ölj meg 20-at ebből, 30-at abból" jellegű küldetésekkel ellentétben a 9Dragons világában változatosabb kihívásokkal kell szembenéznünk."

azért van olyan, hogy szintenként kapunk 1 questet, esetleg 2-t, oszt ha akarsz még, akkor elkell érni a köv levelt..amihez vagy átmész 1 másik területre questelni, vagy legyax 20-30 lényt..szval lényegében ugyanaz, mint a többi..az tetszik, mikor ismételned kell valakinek a mondandóját, az inkább újdonság a számomra..meg az elején tetszett a kunf-fuk megtanulásánál, hogy belekellett kattintgatni a sávba, kár hogy nincs belőle több..meg sztem értelmesebb lett volna, ha egyre szűkül a sáv és nem egyre vastagabb..valamint a 12szintenkénti kung-fu légzés ami érdekessé teszi a játékot..de 2 szint között ugyanúgy csak darálni kell ész nélkül..
  • Shiwo
    15-e után több szabadidőm lesz, akkor tán majd tok fordítgatni hozzá..
  • Thanatos
    nyomja itt bárki is Brotherhood of Thieves-nél? :)
  • Atti12
    ja igen, csak innen a topikból másoltam ki, ezek szerint akkor rosszul irta be Shiwo :P :)
  • Goth
    jaja
    másik: 4 jó, 4 gonosz, és 1 semleges klán van. mert ugye 3-3 az alap, a 3 secret klán közül a noble families a semleges, az iron fists jó, a black dragon pedig rossz.
    Egyébként jól halad, még ma este ráveszem magam a történetre :D
  • quack
    Levels 13 - 24 = Gaining Chi Cheng 1-12 -> nem gaining hanem gathering
  • Tyfun
    gubberx gyere fek msnre plz
  • Gubberx
    Nyah az kimaradt:)
  • Gubberx
    FAQ készítést én is támogatom ha segítség kell vmihez csak szóljatok:)
  • Atti12
    thx
  • miilann
    sacred flower?!
  • Gubberx
    Shaolin,Wu-Tang,League of Beggars,Heavenly Demon,Brotherhood of Thieves,The Union of Noble Families,The Disciples of Iron Fist,Black Dragon
  • Atti12
    valaki leirná nekem a klánok nevét, mert ha az acclaimos oldalon megnézem ott nem akar bejönni :/.
  • Atti12
    thx a helpet, és igen jó lenne ha leforditanád :)
  • Goth
    javítottam neked ^^
  • sweech
    szembeszállnunk helyett szembenéznünk?
  • Goth
    1. a closed beta verzióban tényleg jobb verzió helyett a státusz.
    2. gyorsan javítsd kí a japán harcművészeteket kínaira =)
    3. Mint a legtöbb MMORPG játékbaN onnantól kezdve én átfogalmaznám az egészet, pl. így:
    Kalandozásaink során egy hatalmas térképet járhatunk be, melyen a legkülönbözőbb nehézségekkel kell szembenéznünk, valamint a legtöbb MMORPG-vel ellentétben, a sablonos "ölj meg 20-at ebből, 30-at abból" jellegű küldetésekkel ellentétben a 9Dragons világában változatosabb kihívásokkal kell szembenéznünk. A fejlődés sem merül ki egyszerű szintek rendszerében. 12 szintenként a chi kung légzés egyre fejlettebb rendszerét kell elsajátítanunk, és ha ez sikerül, fejlődésünk egy új stádiumába lépünk, melyben egyre fejlettebb, az ősi Kína világához hű harcművészeti technikákkal gazdagíthatjuk repertoárunkat. A játékban több száz hiteles technika sajátítható el, melyek egyenként valós harcművészek mozdulatairól lettek modellezve, ilyen pl. a shaolin imádkozó sáska stílusa, vagy a részeges stílus akrobatikus mozdulatai, melyet Kínai városainak utcáin élő koldusok fejlesztettek ki. Ez a több száz technika hat nagy stílus között lett szétosztva, melyet nevezhetünk kasztoknak, és melyekről részletesebb leírást is olvashattok.

Aztán majd később még lefordíthatom a történetét, meg a kasztokhoz is írhatok leírásokat, ha gondolod.
  • Goth
    maj lvl25-nél, aztán legközelebb asszem lvl37-nél újrapakolhatod minden statodat, és masterydet. Persze 37-nél csak akkor ha kasztot akarsz váltani, 25-nél meg mindenképp.
  • miilann
    valaki aki heavenly demonba van megtudja modnani h questeknel a roads to enlightmentses résznél mit kell csinalni az alcohol with a pleasent flavor-os quest utani questbe?
    mer nekem ott vannak eltűnve a betűk .s
    htx
  • Atti12
    nem
  • WildKarl
    Sziasztok !

Az a kérdésem lenne , hogy ha én raktam 1 masteryre amit nem akarok azt áttudom-e rakni másikra ? thx a helpet.
  • sweech
    én se tudok fogalmazni, de a "closed beta verzióban van"-ban a verzió helyett a státusz jobb nem? :D
  • Atti12
    javítva :)
    Amuyg ne ijedjetek meg, nnem ennyi lesz a FAQ, természetesen még irni fogok csak most egy kis pihenőt tartok
  • miilann
    sztem azt a szót h teleport töröld ki mert teljesen átalakitja az emberben alkotott képet,kevesebb mint egy pillanat alatt o0
  • Atti12
    ird le hogy hogy irjam le, aztán átírom
  • Atti12
    hát nem nagyon tudok szépen fogalmazni, ezért kértem segítséget #428 :)
  • sweech
    ősi japán helyett ősi kína
  • sweech
    nem rossz de a bevezető elég nemjól van megfogalmazva :|
  • Atti12
    miért? :) direkt csináltam ilyen kopottasra, mivel az ősi japánban szerintem még nem volt times new roman
  • miilann
    mar bocs de a 9dragons alatt lévő faq felirat elég ocsmány :s
  • Thanatos
    tanulj nyelveket...
  • Tyfun
    sziasztok.ha valakinek van gyors nete akkor rakja már fel valahova mert fileplanetrol nem tom tölteni mert csak ezt irja ki:Click here to continue to the public queue! és hiába klikkelek rá nem történik semmi elöre is thx
  • Atti12
    Valaki leirná nekem hogy mi a játék története? Mert ezt is beleszeretném irni, és mondjuk tudom is, csak nem tudom szépen megfogalmazni. Szóval ha valaki leírná nekem azt megköszönném :).
  • Goth
    dizájnos, támogatom az ötletet =)
  • Atti12
    nah nem birtam ki holnapig és inkább megcsináltam a designt .
    Ideiglenesen feltöltöttem ide,aztán ha tetszik akkor elkezdem irni, és csinálok neki egy tárhelyet. Remélem tetszik :)
  • Atti12
    Amugy arra gondoltam hogy mi lenne ha csinálnék holnap egy FAQ-ot? Ha beleegyeztek akkor ötleteket várok hogy miket irjak bele :)
  • Atti12
    nekem 1 óra volt :)