21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Mit irjak még a FAQ ba?
-
Thanatos #462 nah a brotherhoodba 7. szinten lehet belépni, amugy elég bejövös, eddig talán ez a lándzsás harcmodor jön be a legjobban :) -
a heavenly demon-nak készülő palántámmal jártam 1szer a területükön...amúgy mikortól lehet csatlakozni a HD-hoz ? -
"legtöbb MMORPG-vel ellentétben, a sablonos "ölj meg 20-at ebből, 30-at abból" jellegű küldetésekkel ellentétben a 9Dragons világában változatosabb kihívásokkal kell szembenéznünk."
azért van olyan, hogy szintenként kapunk 1 questet, esetleg 2-t, oszt ha akarsz még, akkor elkell érni a köv levelt..amihez vagy átmész 1 másik területre questelni, vagy legyax 20-30 lényt..szval lényegében ugyanaz, mint a többi..az tetszik, mikor ismételned kell valakinek a mondandóját, az inkább újdonság a számomra..meg az elején tetszett a kunf-fuk megtanulásánál, hogy belekellett kattintgatni a sávba, kár hogy nincs belőle több..meg sztem értelmesebb lett volna, ha egyre szűkül a sáv és nem egyre vastagabb..valamint a 12szintenkénti kung-fu légzés ami érdekessé teszi a játékot..de 2 szint között ugyanúgy csak darálni kell ész nélkül.. -
15-e után több szabadidőm lesz, akkor tán majd tok fordítgatni hozzá.. -
Thanatos #458 nyomja itt bárki is Brotherhood of Thieves-nél? :) -
ja igen, csak innen a topikból másoltam ki, ezek szerint akkor rosszul irta be Shiwo :P :) -
Goth #456 jaja 
másik: 4 jó, 4 gonosz, és 1 semleges klán van. mert ugye 3-3 az alap, a 3 secret klán közül a noble families a semleges, az iron fists jó, a black dragon pedig rossz.
Egyébként jól halad, még ma este ráveszem magam a történetre :D -
Levels 13 - 24 = Gaining Chi Cheng 1-12 -> nem gaining hanem gathering -
Tyfun #454 gubberx gyere fek msnre plz -
Nyah az kimaradt:) -
FAQ készítést én is támogatom ha segítség kell vmihez csak szóljatok:) -
thx -
sacred flower?! -
Shaolin,Wu-Tang,League of Beggars,Heavenly Demon,Brotherhood of Thieves,The Union of Noble Families,The Disciples of Iron Fist,Black Dragon -
valaki leirná nekem a klánok nevét, mert ha az acclaimos oldalon megnézem ott nem akar bejönni :/. -
thx a helpet, és igen jó lenne ha leforditanád :) -
Goth #446 javítottam neked ^^ -
szembeszállnunk helyett szembenéznünk? -
Goth #444 1. a closed beta verzióban tényleg jobb verzió helyett a státusz.
2. gyorsan javítsd kí a japán harcművészeteket kínaira =)
3. Mint a legtöbb MMORPG játékbaN onnantól kezdve én átfogalmaznám az egészet, pl. így:
Kalandozásaink során egy hatalmas térképet járhatunk be, melyen a legkülönbözőbb nehézségekkel kell szembenéznünk, valamint a legtöbb MMORPG-vel ellentétben, a sablonos "ölj meg 20-at ebből, 30-at abból" jellegű küldetésekkel ellentétben a 9Dragons világában változatosabb kihívásokkal kell szembenéznünk. A fejlődés sem merül ki egyszerű szintek rendszerében. 12 szintenként a chi kung légzés egyre fejlettebb rendszerét kell elsajátítanunk, és ha ez sikerül, fejlődésünk egy új stádiumába lépünk, melyben egyre fejlettebb, az ősi Kína világához hű harcművészeti technikákkal gazdagíthatjuk repertoárunkat. A játékban több száz hiteles technika sajátítható el, melyek egyenként valós harcművészek mozdulatairól lettek modellezve, ilyen pl. a shaolin imádkozó sáska stílusa, vagy a részeges stílus akrobatikus mozdulatai, melyet Kínai városainak utcáin élő koldusok fejlesztettek ki. Ez a több száz technika hat nagy stílus között lett szétosztva, melyet nevezhetünk kasztoknak, és melyekről részletesebb leírást is olvashattok.
Aztán majd később még lefordíthatom a történetét, meg a kasztokhoz is írhatok leírásokat, ha gondolod. -
Goth #443 maj lvl25-nél, aztán legközelebb asszem lvl37-nél újrapakolhatod minden statodat, és masterydet. Persze 37-nél csak akkor ha kasztot akarsz váltani, 25-nél meg mindenképp. -
valaki aki heavenly demonba van megtudja modnani h questeknel a roads to enlightmentses résznél mit kell csinalni az alcohol with a pleasent flavor-os quest utani questbe?
mer nekem ott vannak eltűnve a betűk .s
htx -
nem -
WildKarl #440 Sziasztok !
Az a kérdésem lenne , hogy ha én raktam 1 masteryre amit nem akarok azt áttudom-e rakni másikra ? thx a helpet. -
én se tudok fogalmazni, de a "closed beta verzióban van"-ban a verzió helyett a státusz jobb nem? :D -
javítva :)
Amuyg ne ijedjetek meg, nnem ennyi lesz a FAQ, természetesen még irni fogok csak most egy kis pihenőt tartok -
sztem azt a szót h teleport töröld ki mert teljesen átalakitja az emberben alkotott képet,kevesebb mint egy pillanat alatt o0 -
ird le hogy hogy irjam le, aztán átírom -
hát nem nagyon tudok szépen fogalmazni, ezért kértem segítséget #428 :) -
ősi japán helyett ősi kína -
nem rossz de a bevezető elég nemjól van megfogalmazva :| -
miért? :) direkt csináltam ilyen kopottasra, mivel az ősi japánban szerintem még nem volt times new roman
-
mar bocs de a 9dragons alatt lévő faq felirat elég ocsmány :s -
Thanatos #430 tanulj nyelveket... -
Tyfun #429 sziasztok.ha valakinek van gyors nete akkor rakja már fel valahova mert fileplanetrol nem tom tölteni mert csak ezt irja ki:Click here to continue to the public queue! és hiába klikkelek rá nem történik semmi elöre is thx -
Valaki leirná nekem hogy mi a játék története? Mert ezt is beleszeretném irni, és mondjuk tudom is, csak nem tudom szépen megfogalmazni. Szóval ha valaki leírná nekem azt megköszönném :). -
Goth #427 dizájnos, támogatom az ötletet =) -
nah nem birtam ki holnapig és inkább megcsináltam a designt
.
Ideiglenesen feltöltöttem ide,aztán ha tetszik akkor elkezdem irni, és csinálok neki egy tárhelyet. Remélem tetszik :) -
Amugy arra gondoltam hogy mi lenne ha csinálnék holnap egy FAQ-ot? Ha beleegyeztek akkor ötleteket várok hogy miket irjak bele :) -
nekem 1 óra volt :)