21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-

megy ez :) -
gathering chi 1 :) -
jó lenne -
:D -
nem kell igy tippelgetni hogy hanyas szintü vagy :). Egyszerüen oda viszed az egeret ahol kiirja hogy hanyas vagy (loosing self pl) és akkor kiirja hogy hanyas szintü vagy. -
hmm.. nemtudja valaki hogy mit updateel?
-
Thanatos #377 nemhiszem -
bétából át lehet majd vinni a karaktereket fullba? -
arra mérget ne vegyél, hogy ott uncsi lesz... ha 200-ig tervezték, akkor biztos lesz kihívás lvl 100 fölött is -
Goth #374 nekem mintha 9*12 rémlene... de lehet hogy 18.
Egyébként meg Golden Blossomsnál fejlettebb skillt nem láttam még, azon a szinten is csak egy van, szal onnantól kezdve igen unalmas lenne a játék. Mire azon a szinten leszek remélem benne lesz már a 3 nagy klán =)
-
ezt valahol én is láttam leírva, szal lehet benne valami..
Lvileg 18*12 szint..gondolom a végén már lehetünk mi is Dragon-ok :) -
Goth #372 gathering chi szal elírás D:
42-es vagyok -.-
És még egy darabig az is leszek asszmem, ha ilyen rohadt lassú marad a netszolgáltató =)
már vagy 4 napja nem tudok játszani, mert kb. 15 kb/s a max letöltésem, rohadék parisat miatt, és b*sznak megcsinálni ^^ -
tegnap beszeltem egy csavoval azt irta h 216(kétszáztizenhat)szint van : oo
kicsit melepődtem,de nem tom h mennyire igaz szal . . .
én mos gc6 vok(lvl18) demonba -
akkor én 37-es vok:D -
Levels 1 - 12 = Losing Self Cheng 1 -12
Levels 13 - 24 = Gaining Chi Cheng 1-12
Levels 25 - 36 = Opening Chi Cheng 1 -12
Levels 37 - 48 = Revolving Chakra Cheng 1 -12
Levels 49 - 60 = Raising Light Cheng 1 -12
Levels 61 - 72 = Five Dragons Cheng 1 -12
Levels 73 - 84 = Sun and Moon Cheng 1 -12
Levels 84 - 96 = Golden Blossoms Cheng 1 -12
Lvileg van tovább is, de eddig találtam meg..
-
én is lvl 10 vok :) -
11-en még nem, az beztos.. -
én lvl 10 vok és még mindíg nem lehet. WU-TANG-nél is csak lvl 20 körül lehet asszem. -
heavenly daemonban mikor tudunk bemenni a suliba? beggarsba már ls 6 nál belehetett :/
-
Thanatos #364 hát nekem elsőre nem ment aztán léptem gyorsan még két szintet és akkor sima ügy volt már rendesen is :) -
sikerült megcsinálnom :). lvl 9
-
Shiwo :) csak a post-fixembe elvolt b@szva.. -
hmm nem rossz ötlet, holnap, vagy talán még este megpróbálom. Amugy te is heavenly daemonba vagy? mi a neved? -
nemtud vki adni felhasználót és jeklszót ?
hetek óta várok rá de nem jön :( -
rájöttem a futkozós quest megoldására...
keresni kell 3 követ, ami elég távol van a többi noobtól, leverni mind3mat úgy, hogy 10% maradjon hátra.. ezek után kell felvenni a questet, gyorsan elfutni, szétverni az előre levert köveket és futás vissza... -
aszem hogy gathering chi 1 töl elhet megkapni, legalábbis én a beggars karimmal ott körül kaptam meg :) na akkor próbálgatom -
Bizonyos szint kell hozzá hogy megkapdd a gyorsfutás skillt de nem emlékszem már hogy pontosan mennyi. -
én is itt tartok az 1ik karimmal..de ahogy Lnéztem, vannak akik sokkal gyorsabban rohangálnak, mint én..lehet hogy a szinttől függ a sebesség ? mert akkor 1szerüen csak lépni kéne pár szintet és megoldható.. -
Hát igen:) Itt tettem szert én is néhány uj őszhajszálra. Ha szerencséd van akkor rögtön az út végén találsz 2-t amit gyorsan leversz, 1-et picit beljebb és futás. 100.-ra nekem is öszejött:) -
Kezdek megőrülni :D. Egyik csaj adott egy küldetést, méghozzá azt hogy 3 perc alatt csináljak ki 3 olyan követ (nemtom mi a neve) és menjek vissza hozzá. De egyszerüen mindig kb 5 mp n mulik hogy visszaérjek de nem sikerül :@. Nincs valami jó trükk erre, vagy esetleg nem lehet valamit venni ami felgyorsít egy kicsit? amugy loosing self 7 vok :P -
ok. én meg Boonx_HuN :D -
Gizike néven vaok ha gondolod :P
am en se tudtam torolni...de mar ez is megoldva...veribigtenksz -
sikerült. Loosing self 2 vok :). holnap sztem meglesz az egy gathering chi :P -
Na elkezdtem egy Heavenly Demon :). Visszavittem a csajnak a fülbevalót, de aztán bekell valamit irni és nemtudom hogy mit :S Már egy órája próbálgatom. Valaki megmondaná? -
valaki nekem is adhatna free accot^^ -
manythanks :) -
jaja 7db 1-essel lehet törölni. -
asszem 7db egyest kell beírni -
töröltetek mar karaktert?
én elsőzör véletlenségből csinaltam egy beggarst,ki akarom törölni,de nem fogadja el a jelszót,azt kell beirni amivel bejelentkezek,ugye? -
Thanatos #344 énis ott vagyok, igaz nem sokat jáccogatok msotanság :)