21072
  • Shiwo

megy ez :)
  • Atti12
    gathering chi 1 :)
  • Shiwo
    jó lenne
  • Gubber
    :D
  • Atti12
    nem kell igy tippelgetni hogy hanyas szintü vagy :). Egyszerüen oda viszed az egeret ahol kiirja hogy hanyas vagy (loosing self pl) és akkor kiirja hogy hanyas szintü vagy.
  • Atti12
    hmm.. nemtudja valaki hogy mit updateel?
  • Thanatos
    nemhiszem
  • quack
    bétából át lehet majd vinni a karaktereket fullba?
  • Shiwo
    arra mérget ne vegyél, hogy ott uncsi lesz... ha 200-ig tervezték, akkor biztos lesz kihívás lvl 100 fölött is
  • Goth
    nekem mintha 9*12 rémlene... de lehet hogy 18.
    Egyébként meg Golden Blossomsnál fejlettebb skillt nem láttam még, azon a szinten is csak egy van, szal onnantól kezdve igen unalmas lenne a játék. Mire azon a szinten leszek remélem benne lesz már a 3 nagy klán =)
  • Shiwo
    ezt valahol én is láttam leírva, szal lehet benne valami..

Lvileg 18*12 szint..gondolom a végén már lehetünk mi is Dragon-ok :)
  • Goth
    gathering chi szal elírás D:
    42-es vagyok -.-
    És még egy darabig az is leszek asszmem, ha ilyen rohadt lassú marad a netszolgáltató =)
    már vagy 4 napja nem tudok játszani, mert kb. 15 kb/s a max letöltésem, rohadék parisat miatt, és b*sznak megcsinálni ^^
  • miilann
    tegnap beszeltem egy csavoval azt irta h 216(kétszáztizenhat)szint van : oo
    kicsit melepődtem,de nem tom h mennyire igaz szal . . .
    én mos gc6 vok(lvl18) demonba
  • Gubber
    akkor én 37-es vok:D
  • Shiwo
    Levels 1 - 12 = Losing Self Cheng 1 -12
    Levels 13 - 24 = Gaining Chi Cheng 1-12
    Levels 25 - 36 = Opening Chi Cheng 1 -12
    Levels 37 - 48 = Revolving Chakra Cheng 1 -12
    Levels 49 - 60 = Raising Light Cheng 1 -12
    Levels 61 - 72 = Five Dragons Cheng 1 -12
    Levels 73 - 84 = Sun and Moon Cheng 1 -12
    Levels 84 - 96 = Golden Blossoms Cheng 1 -12

Lvileg van tovább is, de eddig találtam meg..
  • Atti12
    én is lvl 10 vok :)
  • Shiwo
    11-en még nem, az beztos..
  • Gubber
    én lvl 10 vok és még mindíg nem lehet. WU-TANG-nél is csak lvl 20 körül lehet asszem.
  • Atti12
    heavenly daemonban mikor tudunk bemenni a suliba? beggarsba már ls 6 nál belehetett :/
  • Thanatos
    hát nekem elsőre nem ment aztán léptem gyorsan még két szintet és akkor sima ügy volt már rendesen is :)
  • Atti12
    sikerült megcsinálnom :). lvl 9
  • Shiwo
    Shiwo :) csak a post-fixembe elvolt b@szva..
  • Atti12
    hmm nem rossz ötlet, holnap, vagy talán még este megpróbálom. Amugy te is heavenly daemonba vagy? mi a neved?
  • csm
    nemtud vki adni felhasználót és jeklszót ?
    hetek óta várok rá de nem jön :(
  • Shiwo
    rájöttem a futkozós quest megoldására...

keresni kell 3 követ, ami elég távol van a többi noobtól, leverni mind3mat úgy, hogy 10% maradjon hátra.. ezek után kell felvenni a questet, gyorsan elfutni, szétverni az előre levert köveket és futás vissza...
  • Atti12
    aszem hogy gathering chi 1 töl elhet megkapni, legalábbis én a beggars karimmal ott körül kaptam meg :) na akkor próbálgatom
  • Gubberx
    Bizonyos szint kell hozzá hogy megkapdd a gyorsfutás skillt de nem emlékszem már hogy pontosan mennyi.
  • Shiwo
    én is itt tartok az 1ik karimmal..de ahogy Lnéztem, vannak akik sokkal gyorsabban rohangálnak, mint én..lehet hogy a szinttől függ a sebesség ? mert akkor 1szerüen csak lépni kéne pár szintet és megoldható..
  • Gubberx
    Hát igen:) Itt tettem szert én is néhány uj őszhajszálra. Ha szerencséd van akkor rögtön az út végén találsz 2-t amit gyorsan leversz, 1-et picit beljebb és futás. 100.-ra nekem is öszejött:)
  • Atti12
    Kezdek megőrülni :D. Egyik csaj adott egy küldetést, méghozzá azt hogy 3 perc alatt csináljak ki 3 olyan követ (nemtom mi a neve) és menjek vissza hozzá. De egyszerüen mindig kb 5 mp n mulik hogy visszaérjek de nem sikerül :@. Nincs valami jó trükk erre, vagy esetleg nem lehet valamit venni ami felgyorsít egy kicsit? amugy loosing self 7 vok :P
  • Atti12
    ok. én meg Boonx_HuN :D
  • ScarY MAN
    Gizike néven vaok ha gondolod :P

am en se tudtam torolni...de mar ez is megoldva...veribigtenksz
  • Atti12
    sikerült. Loosing self 2 vok :). holnap sztem meglesz az egy gathering chi :P
  • Atti12
    Na elkezdtem egy Heavenly Demon :). Visszavittem a csajnak a fülbevalót, de aztán bekell valamit irni és nemtudom hogy mit :S Már egy órája próbálgatom. Valaki megmondaná?
  • csm
    valaki nekem is adhatna free accot^^
  • miilann
    manythanks :)
  • Gubber
    jaja 7db 1-essel lehet törölni.
  • sweech
    asszem 7db egyest kell beírni
  • miilann
    töröltetek mar karaktert?
    én elsőzör véletlenségből csinaltam egy beggarst,ki akarom törölni,de nem fogadja el a jelszót,azt kell beirni amivel bejelentkezek,ugye?
  • Thanatos
    énis ott vagyok, igaz nem sokat jáccogatok msotanság :)