21072
  • miilann
    free töltéshez is kell acc?
  • Shiwo
    nyah..jön lefele.. kb. 1,5 óra és lent is van.. ez a köcsög csak úgy engedte, hogy kilöttem a tűzfalat és csak ie alatt..
  • ScarY MAN
    les...@&[ðÐ&&!!!!!!!

leszedtem a fileplanet rol de akkor se enged jaccani...azt irja hogy rossz az acc om...mind1iket amit regisztraltam mind1ik oldalon nem fogaja el...otlet?
    wáááá.... :'(
  • ScarY MAN
    jah...akkor sry :S
  • Shiwo
    nem vok hüle..lentebb prócáltam.. de van 1 haverom ,aki fizetős, és az ő accjával is baszott müxeni..
  • ScarY MAN
    sztem fogd meg es vidd lentebb az ablakot mert ezek a fizetos un. High-speed szerverek...lentebb vannak a public szerverek...de ott varni kell...mx 30 perc...en 25 ot vartam...es mar szeded is

Amugy menniy ido mulva jon meg a kod?reggeltem en mind1ik oldalon külön névvel , külön emailra de egyikre se jott kód...asse tom milyen kod kene :D

szal vki segitsen!:D
  • Shiwo
    bassszzameg a fireplanter... vmiért nem tom leszedni a gémet...

belogolok, ezen az oldalon rákkattintok a download-ok 1ikére és ez jön be..semmi olyat nem látok, ahol letölthetném a gémet.. valami olyasmi rémlik, mintha bekéne jönnie egy ablaknak, de baszik jönni..pedig böngészőbe és tűzfalba is engedélyezve van ez a qrva oldal...
  • Gubberx
    Nah megcsináltam a heavenly demon karim. most lvl 10-es.:)
  • Gubberx
    Sztem a találati esélyt növeli, kevesebb miss-t ütsz.
  • Goth
    jah nem szóltam =)
  • Goth
    nem tudok kasztot választani :/ Fachangnál lehetne?
  • Goth
    az attack rating mire jó?
  • Goth
    a Devára nem azt írja hogy kung fu-t használ támadásra, védekezésre pedig Chi Kungot? Elég szimpatikus kaszt, szal ha valamelyikőtök tudja hogy a Deva esetében kung fu alatt az ökölharcot vagy a hosszúrúd stílust kell érteni, az megoszthatná velem :)
  • Gubberx
    LoooL:):):):)
  • ScarY MAN
    Az miert van hogy reggeltem meg minden...de amikor az acclaim os oldalon lepnek be a jatekba (play gomb) akkor azt irja ki hogy a biztonsag erdekeben lepjek ki es utana vissza...marmint az oldalon....megcsinalom de egyfojtaba ezt irja ki :S... otlet?
  • Voltan
    :DD
  • Thanatos
    nem is lesztnek választhatóak, azok az ugynevezett elite klánok..., ha eljutsz egy bizonyos szintre akkor csatlakozthatsz hozzájuk...
    (és melelsleg nem borult fel az egyensul mert 4-4-1 a feloszlás :) )
  • Shiwo
    az legyen a legnagyob gondod...hörr
  • Voltan
    "tú" nem kell. :D
  • Shiwo
    [hörr][hörr]Dzsoin tú dö dárk szájd Gubberx! [hörr][hörr]
  • ScarY MAN
    Nem is
  • Gubberx
    A sötét oldal mindíg csábítóbb:)
  • Shiwo
    mondjuk az egyensúly hiányzik :) 3 fehér, 4 fekete és 2 semleges klán..
  • Shiwo
    hmm.. a The Disciples of the Iron Fist, a Black Dragon és az The Union of Noble Families klánról még nem leltem videót..ezek még nem választhatók vagy mi ?
  • Shiwo
    bízzunk bene, hogy a teljesben ha nem is lehet minden stílus képviselője 1 guildban, de legalább az azonos beállítotságúak (világos/sötét) lehessenek 1 csapatban..
  • Gubberx
    :D
  • Thanatos
    :P
    eddig loosing self 7 vagyok, de msot picit meguntam, majd késöbb :)
  • Gubberx
    Akkor majd húzhatod a kis karim:):)
  • Thanatos
    jah oks, addigra márnem leszek ott :D
  • Gubberx
    oksa bár nekem még meló van:) majd csak késő du leszek kb.
  • Thanatos
    oks, én épp pokot vadászok az elsö küldi meletti részen :) gyere majd oda meg fogsz ismerni :D (thanatos_HU)
  • Gubberx
    egy demont szívesebben kipróbálnék:) nyomjuk azzal:)
  • Thanatos
    én msot heavenly daemon-t csináltam de ha gondolod csinálok egy thiefet is és nyomhatjuk együtt :)
  • Thanatos
    igen
  • Gubberx
    van 1 lvl 1 thief és egy gathering chi 6-as beggar.
  • Gubberx
    mármint ha pasnak 7 db 1-est irok be akkor engedi törölni? mert edig a pass nem volt jó neki.
  • Thanatos
    amugy mi a másik kettő és milyen szinten? :)
  • Thanatos
    de lehet asszem, nem a pass-al van a gond? mert arra azt irták hogy 7db 1-es asszem
  • Gubberx
    Nekem mindkettő nagyon tetszik csak az a baj hogy én legeneráltam gyorsan 3 karit, és nem lehet törölni :/ ugyhogy pont a heavenly demon nincs benne.
  • Thanatos
    amugy ezen vacilálok hogy mi a jobb lándzsás tolvaj thief vagy sabres heavenly daemon... :P