21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
free töltéshez is kell acc? -
nyah..jön lefele.. kb. 1,5 óra és lent is van.. ez a köcsög csak úgy engedte, hogy kilöttem a tűzfalat és csak ie alatt.. -
les...@&[ðÐ&&!!!!!!!
leszedtem a fileplanet rol de akkor se enged jaccani...azt irja hogy rossz az acc om...mind1iket amit regisztraltam mind1ik oldalon nem fogaja el...otlet?
wáááá.... :'( -
jah...akkor sry :S -
nem vok hüle..lentebb prócáltam.. de van 1 haverom ,aki fizetős, és az ő accjával is baszott müxeni.. -
sztem fogd meg es vidd lentebb az ablakot mert ezek a fizetos un. High-speed szerverek...lentebb vannak a public szerverek...de ott varni kell...mx 30 perc...en 25 ot vartam...es mar szeded is
Amugy menniy ido mulva jon meg a kod?reggeltem en mind1ik oldalon külön névvel , külön emailra de egyikre se jott kód...asse tom milyen kod kene :D
szal vki segitsen!:D -
bassszzameg a fireplanter... vmiért nem tom leszedni a gémet...
belogolok, ezen az oldalon rákkattintok a download-ok 1ikére és ez jön be..semmi olyat nem látok, ahol letölthetném a gémet.. valami olyasmi rémlik, mintha bekéne jönnie egy ablaknak, de baszik jönni..pedig böngészőbe és tűzfalba is engedélyezve van ez a qrva oldal... -
Nah megcsináltam a heavenly demon karim. most lvl 10-es.:) -
Sztem a találati esélyt növeli, kevesebb miss-t ütsz. -
Goth #254 jah nem szóltam =) -
Goth #253 nem tudok kasztot választani :/ Fachangnál lehetne? -
Goth #252 az attack rating mire jó? -
Goth #251 a Devára nem azt írja hogy kung fu-t használ támadásra, védekezésre pedig Chi Kungot? Elég szimpatikus kaszt, szal ha valamelyikőtök tudja hogy a Deva esetében kung fu alatt az ökölharcot vagy a hosszúrúd stílust kell érteni, az megoszthatná velem :) -
LoooL:):):):) -
Az miert van hogy reggeltem meg minden...de amikor az acclaim os oldalon lepnek be a jatekba (play gomb) akkor azt irja ki hogy a biztonsag erdekeben lepjek ki es utana vissza...marmint az oldalon....megcsinalom de egyfojtaba ezt irja ki :S... otlet? -
:DD -
Thanatos #247 nem is lesztnek választhatóak, azok az ugynevezett elite klánok..., ha eljutsz egy bizonyos szintre akkor csatlakozthatsz hozzájuk...
(és melelsleg nem borult fel az egyensul mert 4-4-1 a feloszlás :) ) -
az legyen a legnagyob gondod...hörr -
"tú" nem kell. :D -
[hörr][hörr]Dzsoin tú dö dárk szájd Gubberx! [hörr][hörr]
-
Nem is 
-
A sötét oldal mindíg csábítóbb:) -
mondjuk az egyensúly hiányzik :) 3 fehér, 4 fekete és 2 semleges klán.. -
hmm.. a The Disciples of the Iron Fist, a Black Dragon és az The Union of Noble Families klánról még nem leltem videót..ezek még nem választhatók vagy mi ? -
bízzunk bene, hogy a teljesben ha nem is lehet minden stílus képviselője 1 guildban, de legalább az azonos beállítotságúak (világos/sötét) lehessenek 1 csapatban.. -
:D -
Thanatos #237 :P
eddig loosing self 7 vagyok, de msot picit meguntam, majd késöbb :) -
Akkor majd húzhatod a kis karim:):) -
Thanatos #235 jah oks, addigra márnem leszek ott :D -
oksa bár nekem még meló van:) majd csak késő du leszek kb. -
Thanatos #233 oks, én épp pokot vadászok az elsö küldi meletti részen :) gyere majd oda meg fogsz ismerni :D (thanatos_HU) -
egy demont szívesebben kipróbálnék:) nyomjuk azzal:) -
Thanatos #231 én msot heavenly daemon-t csináltam de ha gondolod csinálok egy thiefet is és nyomhatjuk együtt :) -
Thanatos #230 igen -
van 1 lvl 1 thief és egy gathering chi 6-as beggar. -
mármint ha pasnak 7 db 1-est irok be akkor engedi törölni? mert edig a pass nem volt jó neki. -
Thanatos #227 amugy mi a másik kettő és milyen szinten? :) -
Thanatos #226 de lehet asszem, nem a pass-al van a gond? mert arra azt irták hogy 7db 1-es asszem -
Nekem mindkettő nagyon tetszik csak az a baj hogy én legeneráltam gyorsan 3 karit, és nem lehet törölni :/ ugyhogy pont a heavenly demon nincs benne. -
Thanatos #224 amugy ezen vacilálok hogy mi a jobb lándzsás tolvaj thief vagy sabres heavenly daemon... :P