21072
  • Goth
    nah alsó sor egész tetszik, azt kéne kombinálni 297-es FAQ felírattal :D
  • Shiwo
    1et értek..esetleg a "kérdések" is lehetne kicsit keletiessebb..majd késöbb megcsinálom, ahogy gonolom...
  • Atti12
    az alsó sor tetszik, a faq felirat nemigazán :)
  • miilann
    ez tetszik e?
  • miilann
    argh béka,pill
  • miilann
    kösz
    ez tetszik e valakinek? -.-'
  • Atti12
    Na sztem megtaláltam a megfelelőt :)
    katt
    milann:
    eredeti kép
  • miilann
    megvan a kép faq felirat nélkül?
  • Atti12
    akkor rakjam be ezt?
  • sweech
    szvsz sokkal jobb ^_______^
  • Atti12
    Hát ez nem jó, de mind1, katt a képre jobb gombal és kép megjelenítése.
  • Atti12
    Ez milyen?
  • miilann
    :)
  • sweech
    jó lesz ez de az a FAQ felirat nagyon nem tetszik :/
  • miilann
    sztem a golden blossom chneg utani sorba irhatnal egy . . . t mivel emg nem tuti h 96 a max :s
  • Atti12
    sry rossz link. A cím: http://9dragonsfaq.cwi.hu/
  • Atti12
    A faq végleges címe!
  • Atti12
    nah megcsináltam a tárhelyet, most várok az emailre :)
  • Goth
    a shaolinereknek egy saját, magyar shaolin klánt kéne csinálniuk inkább, én benne lennék :p
  • SkunkliX
    tudja valaki a linket ahova a bugokat lehet küldeni ? 1ébként mer szívesen várok shaolinereket a Lightguardians klánba ! jó játékot mindenkinek.
  • Goth
    Wu-Tang
    Beállítottság: Fehér Klán (Shaolin és Koldusok Ligájának szövetségese)
    Klán Főhadiszállása: Tianzhu Csúcs, Hubei Tartomány
    Jelenlegi vezér: Tianxing mester
    Elveszett Sárkány: Lingyun
    Fegyver: Ököl, egykezes kard
    Kung Fu stílus: A Wu-Tang klánt Tai Chi nevű harcművészete tette híressé, mely kiegyensúlyozott támadó és védekező technikákat tartalmaz, gyakorlásával a Yin és Yang kozmikus energiáknak mestereivé válhatunk. Pusztakezes harci technikájukat úgy emlegetik, mint a "Határtalan Öklök" stílusa, valamint legendás kardforgató tudásuk páratlan a világon.

A klán Tai Chi gyakorlók testvérisége, akik a Tao tanításait követve az Út élő eszközeiként szolgálnak. Az Út követői, mely olyan, akár a folyóvíz áramlása, és melyet a Yin és Yang ősi harmóniája szimbolizál. Gyakran úgy is nevezik őket, mint "A Szent Kard Klán". Testüket, szívüket és lelküket egyaránt fejlesztik, hogy eggyé váljanak kardjaikkal.

"Kardforgató vagyok, kinek e Földön nincsen párja!"
    A Szirének dala a Wu-Tang tanítványok szívében minden gyengeségüket elsöpörve ég, hatalmas önbizalmat gerjesztve a stílus gyakorlóiban.
    Ahogyan Buddha tanításait az egész világon tisztelik, úgy becsülik meg a Wu-Tang harcosait kiemelkedő harcművészeti tudásuknak és megrendíthetetlen önbizalmuknak köszöntehően. A tanítvány félelem nélkül cselekszik, és legyőz minden akadályt, mely célja elérésében gátolja.

"A kard öl, és nem a harcos."
    A tanítványok úgy gondolják, annak értekében, hogy jó harcossá váljanak, alá kell vetniük magukat és fegyverüket a Tao akaratának, mely az elfogulatlan igazságot hozza el a Földre. A gyakorlott tanítvány, ki jól forgatja fegyverét, egy alkalmas eszközzé válik, készen állva arra, hogy ellenfele sötét szándékait meggátolja. Ha egy tanítvány már mindenféle indíttatástól függetlenítette magát, és semmi mást nem tesz, csupán nyugodt lélekkel reagál ellenfele pusztító csapásaira, az ellenfél halála már nem okoz rossz karmát.

Ellentétben Shaolin tanítványaival, akik meg szeretnék váltani a világon a gonoszt Buddha kegye és könyörületessége által, Wu-Tang elkötelezett tanítványai szerint a kiegyensúlyozott világmindenség érdekében szükség van a gonosz ellen mindent bevetve harcolni. Ennek következtében a Sötét Klánok és nagy gonosztevők különösen gyűlölik a Wu-Tang tanítványokat. Két sötét klán, a Heavenly Demon és a Sacred Flower nyíltan ellenségének nyílvánítja a Wu-Tangot.

"A tanítvány önmagában megtestesíti az Öt Elemet, a Három Kincset, és az Egy Kardot."
    Egy sikeres Wu-Tang tanítvány útja gyakori meditációt és a Tao-n, valamint a Yin-en és Yang-on való elmélkedést foglalja magában. Csak így érheti el az Öt Elem és a Három Kincs teljes bölcsességét, melyek tudása lényegi elemét képezi a Tai Chi kardművészetnek. A harcos fő célja, hogy egy halhatatlan eszközzé váljon, mely egy magával a Tao-val.

• miilann
    most kicsit megakadtam,2 quetsem van,az egyiknél kifagyok ugyebár,masiknal meg össze kene gyűjteni 4 perc alatt 5 cuccost amit az egyik szörny dob,de kb minden 10.k szörny dobja azt szal kicsit esélytelennek érzem,ma amikor probaltam a 4 perc alatt kettőt szedtem össze és meg kb 10 percig gyaktam őket h meg legyen meg az a harom h a Q failed legyen és majd felvehessem ujra :\
  • Atti12
    nah ki ne haljon a fórum gyerekek . Én ma azért nem voltam mert tanulom kellett meg sok dolgom volt, frissítem a FAQ ot Goth írásával.
    Goth: thx a fordítást, mikor folytatod a többivel?
  • Shiwo
    nyugi, először én is benéztem, azért sejtettem, hogy mi a problémád :) csak aztán rájöttem magamtól :P (a rutin meg az évek :D )
  • Dani182
    Ezt jól benéztem .
    Kösz.
  • Shiwo
    lapozz jobbra a küldikné
  • Dani182
    Hi!
    olyan problémám lenne hogy a játék nem teszi bele a quest ablakba a felvett küldiket...erre van valami megoldás? találkozott valaki már ilyen problémával?
  • Thanatos
    ez igy ebben a formában nem igaz szvsz :) pont ebben a gameban nem mondható ez igy ki hogy a jó oldal technikásabb mivel mindegyik oldalon gyk csak harcmüvészetek vannak... :P
  • Goth
    Úgy gondoltam nem lesz kedvem egyszerre 5-öt megcsinálni :D
    A sötét oldal erősebb, de a jó technikásabb. A puszta nyers erőt legyőzi az ész és technika -.-
  • Thanatos
    hmmm, ezt gondold át mégegyszer :D
  • sweech
    kivéve amikor de
  • Thanatos
    wu-tang meg koldusok?? mi ez a diszkriminácio hogy kihagyod a sötét klánokat? :D tudhatnád hogy a sötét oldal mindig erősebb... :D
  • Goth
    álmos vagyok, wu-tang meg koldusok majd holnap :D
  • Goth
    Shaolin

Beállítottság: Fehér Klán (Wu-Tang és Koldusok Ligájának szövetségese)
    Klán Főhadiszállása: Song Shan Hegy, Zhongyuan Tartomány
    Jelenlegi vezér: Fachang, rangidős Shaolin mester.
    Elveszett Sárkány: Az Erkölcstelen Szerzetes
    Fegyver: Ököl, Shaolin Hosszúbot
    Kung Fu stílus: A Shaolin szerzetesek messzeföldön híresek állatok mozgását utánzó kung fu stílusaikról, ilyen az imádkozó sáska stílus. Az emberi természet alapvető jóságába vetett hitük következtében leginkább a védekező jellegű technikákat kedvelik, és életlen fegyverekkel harcolnak, hogy elkerüljék a szükségtelen vérontást.

A klán Buddhista szerzetesek fegyelmezett testvérisége, melyre sokan úgy tekintenek, mint "A Nemes Klán", mivel tanítványai minden cselekedetükkel a tisztességet és könyörületességet szolgálják.

"Shaolin tanítványának esküdnie kell, hogy a gonoszt megtéríti ha szembe kerül vele, és békét teremt ahol csak lehet." Hisznek benne, hogy még a legnagyobb gonosztevőket is képesek jó útra téríteni. Ha képtelenek erre, úgy a hibát nem az ellenfelükben keresik, hanem saját magukban.

"Nem szabad mások életét kioltanod, rávenned másokat hogy öljenek, és örömödet lelned a halálban. Ahhoz, hogy Shaolin tanítványa lehess, először meg kell szabadulnod az egódtól." Átlépni Shaolin kapuit és tanítvánnyá válni annyit jelent, mint feladni a hiúságod és vágyaid, minden tulajdonoddal együtt. A tanítványnak örökös meditációnak, és Buddha kegyes tanításainak kell szentelnie hátralevő életét. Az elkötelezett tanítványnak szentéllyé kell alakítania saját testét, melyben a Buddha magja szabadon növekedhet. "Vedd ezt a testet és növeld kitartását, adj neki erőt hogy megvédhesse azokat, akik képtelenek megvédeni magukat, hogy a mag bennük is tovább növekedhessen. Majd ha életednek vége szakad, az igazság teljes tudatában halj meg, mely szerint az egó üresség, és minden élet egy."

Soha egyetlen klán sem állt ki ilyen erősen hasonlóan nemes célok mellett.
  • Shiwo
    nem
  • miilann
    közbe visszaolvastam ha jol lattam shiwonak is ez volt a baja
    sikerült megoldani?
  • miilann
    vahh fakkom egyik questnél,nem tom a nevet mer nincs semmi szöveg szal csak igy a ! meg ? jelek utan mek a térképen,oda mek a faszihoz aki fölött van a jel,és oyalnkor midnig kifagyok,de mar avgy 4szer probaltam :c
    help
  • Atti12
    Ez pl Shaolinnak lehet megtenné:
    Affiliation: White Clan (aligned with Wu-Tang and The League of Beggars)
    Clan Headquarters: Mount Song Shan, Zhongyuan Province
    Current Leader: Fachang, Shaolin Elder
    Lost Dragon: The Immoral Monk
    Weapon: Polemace
    Kung Fu Style: Shaolin’s monks are famous for their unarmed Praying Mantis Style Kung Fu. Upholding their belief in human goodness, they learn to master defensive techniques and disabling moves, and prefer using unbladed weapons to avoid unnecessary killing.

The clan is a strict discipleship of Buddhist Monks, sometimes referred to as
    “The Noble Clan,” because their disciples demonstrate righteousness and mercy
    in all their deeds.

“A disciple of Shaolin must vow to reform evil when he finds it and to bring
    peace where he can.” They believe that even the worst evil-doers can be
    reformed through the clan's light. When proven false, the fault lies not in
    their opponents, but within themselves.

“You should not take life, make others take life, or take delight in death. To
    become a student of Shaolin, you first need to rid yourself of ego.” Passing
    Shaolin’s gates, and earning discipleship, means giving up all worldly
    possessions, vanity, and selfish desire. Then one must commit to endless
    meditation upon the Buddha’s merciful teachings. Coinciding with this, one
    must make a suitable temple of one’s own body where the Buddha’s seed may
    thrive. “Take this body and hone its endurance and skill to defend those who
    cannot defend themselves, so that they too may thrive. Then die with the true
    understanding that ego is emptiness, and all life is one.”

Never before or since has a clan held fast to such noble purposes.

amugy itt az about 9d/clans menüpontban van a többi klánrol is
  • miilann
    amugy én se talaltam meg semmi leirast :s
  • Goth
    nem találom angolul sem a játék történetét az a baj, meg a kasztleírásokat sem D:
    Ha linkelsz leírást lefordítom, ha nem tudsz max keresgélek :D