21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Goth #663 olvass vissza. Megy, a closed klienst meg törölheted =) -
mopst akkor megy van nem megy az open dolog ? mit kezdjek ? gondolom a closed klienst törölhetem . -
na látom történtek itt érdekes dolgok :). Mindjárt beirom a faq ba amit Goth mondott, csak egy kicsit pihenek mert most jöttem haza rokonoktol.
-
You have successfully registered for 9Dragons.
nyah, majd ha otthon leszek, letöltöm... -
Ki hol tart már? Nagyon fajin a játék még mindig, vagy 3 órát nyomtam 1 huzamba, abbahagyhatatlan :D
LS 8 v 9 vagyok :) -
Ha csak IE-ben lehetne, akkor te már túl sokat szenvedtél volna idáig :D -
Goth #657 sztem mindegy mit írsz be, úgyse lesz szükség rá :p
asszem egy 5 számjegyű számot írtam be. -
hülye kérdés..MO-nak mi az irányítószáma ? mert a zip-code -hoz beírtam hogy 9700 és azt mondja, hogy rövid.. -
Goth #655 amúgymeg csináljunk magyar klánt :p
csak ne heavenly demon legyen má, plz! :DDd azokat rühellem -
Goth #654 rákattintasz, és kiírja nagy betűkkel, hogy "Become a 9Dragons beta tester" =) -
Az a bétára is! Szerintem használj IE-t csak erre az időre mert csak úgy lehet elindiati. Mert kell neki egy activex is amit csak IE-ben lehet... -
az nem csak a site-ra regelés ?
-
Goth #651 register now, it's free opciónál, balszélen. -
itt hol ? a "register for beta tester"-nél ? mert ott nem tok mire kattintani..igaz, firefoxot használok, de nincs kedvem csak ezért újabb IE-t telepíteni... -
Goth #649 Elvileg itt kell regelned, ezzel be tudsz majd lépni. -
thx a játék inditas megvolt most csak belépni nem tudtamm -.-'
szal kell ujat regelni vagy elvileg jo az előző closedbetas acc? -
Goth #647 elvileg a játék honlapján ha bejelentkezel, ott van egy Play gomb, onnan kell indítani a játékot.
De ha neked sem tetszik ez a megoldás, menj be a 9Dragons könyvtárába, és ott a NDLauncher.exe -vel indítsd. Jobbgomb/küldés/asztal, így legközelebb könnyebb lesz elindítani d:
Mellesleg, ezt lehet be lehetne írni a FAQ-ba :0 -
na leszettem,felinstallatam inditom el és feldob a játék honpaljara o_O
nektek müködött ezzel az uj OBsal? .s -
Goth #645 nah ez szar klán, alig tudtam megfogalmazni.
Szal vigyázzatok, lehet édesanyátok/barátnőtök/feleségetek is a sacred flower beépített embere! :D -
Goth #644 Sacred Flower
Beállítottság: Sötét Klán (Álruhás tanítványai mindenütt ott vannak)
Klán Főhadiszállása: Barlangi rejtekhely Shanxi Provincia hegyvidékében.
Jelenlegi vezér: Enchanting Soul, a Sacred Flower matriarchája.
Elveszett Sárkány: A Pokol Úrnője
Fegyver: Tőr, dobócsillag
Kung Fu stílus: A Sacred Flower gyengébb fizikumú női tanítványai férfi ellenfeleik nyers erején trükkök, mérgek és távolsági támadások bevetésével kerekednek felül. Könnyű fegyvereket, pl. a dobócsillagokat és a tőröket részesítik előnyben a kardok, lándzsák és szablyák helyett. Az idézés művészete, és az úgynevezett "lélekszívás" csupán két fogalom a Sacred Flower misztikusabb oldalából.
A Sacred Flowert egy legendás harcosnő alapította - a Pokol Úrnője -, mikor megtagadták tőle a shaolinba való belépést, ahova soha egyetlen nő sem tehette be a lábát.
Azt szokták mondani: "minden akciót egy ellentétes reakció követ". És a diszkriminációból egy új klán született, a gyönyörű, de halálos mesternők klánja. Mottójuk: "Ha a férfiak uralják a világot, a nőknek uralniuk kell a férfiakat!" Ezek a nők tisztában vannak vele, hogy nyers erővel soha nem vehetik fel a versenyt a férfiakkal, ezért Kung Fu stílusuk a csábításon, megtévesztésen és gyorsaságon alapul, különböző mérgekkel kiegészítve. A tanítványok éjt nappallá téve dolgoznak a Yin és Yang örökös egyensúlyának megtartásán. És ha ez vérontást követel, az sincs ellenükre.
"Ne említsd a Szent Úrnő nevét közönséges halandó ember előtt. A neve hatalmat rejt, melyet nem mocskolhatnak be férfi emberek piszkos gondolatai." A Sacred Flower tanítványai megvetik a Shaolin férfi dominanciáját, és szemben állnak a Wu-Tang-al, mert meghamisították a Yin és Yang szimbólumát az állításukkal, miszerint a nők - a fekete Yin által szimbolizálva - foglalják magukban az univerzum sötétebb, negatív dolgait. A Sacred Flower tehát a Fehér Klánok ellenségének tekinti magát, mivel elszántan küzdenek a nők társadalmi helyzetének javításán buzgó, kultista nézeteikkel. A Sacred Flower lányok lenge, sokat sejtető öltözéke eszköze a férfiak elbűvölés útján való legyőzésének.
"Töröld le a mosolyt az arcodról. Én a Sacred Flower parancsnokai közé tartozom. Ha rám célzod vágyakozó pillantásaidat, azzal álruhás nők tömegének dühét vívod ki. Ők ott vannak a munkahelyeden, ott ahol eszel és iszol, és jelen vannak a háztartásodban. Az Úrnő nem kegyelmez senkinek, aki a lányainak keresztbe tesz." A Sacred Flower tanítványai mindig észben tartják az Úrnő lélekre és akaratra vonatkozó tanításait. Míg bájaikkal akarnak téged megszédíteni, vésd jól az eszedbe, hogy a csábítás csak a fölötted való uralkodást, megszégyenítésed, vagy éppen halálodat szolgálja. Mivel átlagos nőknek beleszólásuk sincs ebbe a férfi-központú társadalmi életbe, a Sacred Flower lányai a nők bajnokaiként viselkednek. Mivel a megtévesztés az Úrnő nagyrabecsült művészete, hűséges tanítványok hatalmas áldozatokat hoztak az életben, hogy beilleszkedjenek a társadalomba feleségek, anyák, vagy éppen ágyasok szerepében, míg sokan olyan messzire mentek, hogy más klánok ruháit is viselik az inkognitó érdekében.
A rejtőzködő tanítványoknak egységesen feladata, hogy irányítsák a férfiakat zárt ajtók mögül, és fontos információkat szolgáltassanak klánjuk részére. Röviden összefoglalva, a Sacred Flower feladata, hogy irányítsa az embereket, akik irányítják a világot. -
fél óra és lenn van, accountokat is törölték? Mert nemt'ok bejelentkezni a régivel :o -
Heavenly Dragons előre!!! Guild xD -
nekem lejöt és megy nagyon jó szerintem a játék kicsit furcsa az irányitás de jó -
ójee..na talán majd most... -
"Servers are open, happy holidays"
Húzzátok le WC-n a Closed Beta verziókat, tessék tölteni Pre-Open-t :) -
Nagyon király a játék. Egy gagyi szat vártam és helyette kapom ezt a királyságot... Nagyon jó csak néha még belaggol, de hát ez mégcsak még béta. -
Goth #637 To play 9Dragons, you must first download and install the new Open Beta client available at http://9dragons.acclaim.com/downloads/9Dgame.htm
Hát beszarok, ha ezzel a klienssel működik :D
Mert elvileg azt írják, hogy már pre-open van.
viszont ez a kliens rohadt lassan jön, még majdnem 5 óra... -
Goth #636 hát akkor kinyalják a lyukamat, téli szünetben már nem tok játszani úgy nézem. -
hát ez pompás, akkor egyre kíváncsibb vagyok, hogy nekem mi a halálért nem küldik. datanetes címre nem jött, vipmail-es címre nem jött, prim.hu-s címre nem jött...ötlet? -
"Hi all,
I just wanted to post up to let you know where we are. The team have valiantly worked all night (again) with the team in Korea but we have just found too many bugs from all the changes to be happy to release the game.
It's now Christmas Eve in Korea (yes, they are a largely Christian country) and we felt it was unfair to ask the teams to work on Christmas Day. They all have families and deserve to spend Christmas at home.
So we will be back straight after to fix the bugs and get the game up.
Our passion is to bring you a game worth playing.
Happy Christmas, one and all, and we'll post again straight after Christmas to let you know what is happening.
Ken.
" -
"elvileg tudok játszani" xDxDxD
majd szólj :D:D -
Hát elég fárasztó a várakozás... -
na én regeltem az oladlon megjöt a megerösitö link leszedem a klienset felteszem és elvileg tudok játszani -
Goth #630 azt írják most törlik a karaktereket, és készülnek a Pre-Openre.
De sztem a karakterek törlése kifogott rajtuk, vagy valami bug következtében a textúrák is törlődtek a karakterekkel együtt, és nem merik bevallani :D
3. nap késés. Játszanék, kurvaannyukt. -
ha most megnyílnak a szerverek, akkor már open lesz? csak mert az elmúlt egy hónapban úgy 4-5-ször regisztráltam és semmi nem érkezett... -
Goth #628 hát én erre annyit mondok, hogy bazmeg =))) -
Istenit már, játszani akarok... -
100e indult, 180e lett vége, apám akarta... én csak 50e fizetek belőle, de egy 17éves kisfiúnak az is sok :|:) -
öj, de jó egyeseknek :D -
Alant látható gépet :P Tán ezzel már futni fog 2048x1600ban full graffal :|