21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
hát, én átmentem a HD palántámmal a tolvajos területre, és ott jelzett ki questeket... -
Tyfun #542 csá van itt valaki?
-
na itt vagyok csak egész nap nem volt netem :/. Továbbra is várom az ötleteket :) -
Goth #540 alapból nem kap az adott területen kvesztet, csak a sajátján, szvsz... -
tehát mondjuk megcsinálja az adott terület questjeit is.. -
akkor is, ha még nem vagy máshol tag ? -
faszt, amikor beakarsz menni lezúznak az őrök -
szerintem betucc lépni, csak az iskolának nem lesz olyan technikja, amivel effektíve kitudnád használni a sabert.. -
WildKarl #535 Nekem is lenne 1 kérdésem : Ha éppen én heavenlynél kezdtem és mégse azokhoz szeretnék csatlakozni akkor tudok máshova belépni ugyhogy ott is sabert használok ? -
WildKarl #534 Heavenly-be 20as szinten lehet belépni de azt mondják nehéz a küldi ezért ajánlott a 21 :) -
Goth #533 Nah holnap má fordítom a következőt :D
Lehet kéne csinálni egy amolyan kérdés-válasz dolgot a FAQ végére... gondolkodjatok olyan kérdéseken, ami a játékmenettel kapcsolatban bennetek is felmerült amikor még nagyon kezdők voltatok :p
Jah meg lehet holnap írok az 5 statról hogy melyik mit befolyásol, hogy magasabb szinten különböző szerepet vállaló játékosoknak mit érdemes fejleszteni, stb... -
Thanatos #532 lövésem sincs én olyan 15-16 lvl óta nem nyomtam ott, helyette a liga :D -
igen akkor kapjuk meg, de nem tudod mikor lehet belépni a klánba? -
Thanatos #530 heavenlybe 13. magaságában kapod meg a lightfootot asszem de blépni még akkor se :) -
a ligába 6-os tol lehet belépni :)
én most gc 6 vok heavenly daemonba de még nem léphettem be :/ -
Thanatos #528 jah ugy rémlik a ligában 7es szinttől lehet belépni, és az első specifikus technikát 13. szinttől lehet tanulni -
Goth #527 shaolinba 6-ostól, meg mintha már írta volna valaki hogy tolvajoknál 7... ha valaki tudja valamelyiket írja le, és összeszedjük :p -
kerestem már egy csomó helyen, de nem találom :S -
Jó jez a faku:) ha van még ötlet majd szólok én is:) -
hát, jó lenne valahonnan összeszedni, hogy mellik klánba hányas leveltől lehet belépni.. -
ha van még ötletetek hogy mit írjak a faq-ba, akkor segítsetek légyszi mert én kifogytam az ötletekből
-
(Y) -
(y) -
megcsináltam ugy ahogy mondtátok, tessék rákattintani a shaolinra, a beggarsra, meg a wu-tang ra
-
Akkor jó:) Ez a távolkeleti harcművészes feeling nagyon bejön a graf se csúnya -
nem -
Ez a game fizetős ? Tom hogy láma kérdés de mmorpg be kezdő vok de ez a gamma tetszene -
szerintem goth is úgy gondolta -
sztem ugy kene h nem belinkelni hanem betenni a videot,youtubeon ott odalt van vmi kod nem azzal lehet betenni? :s
amugy talan a fehér ill fekete klán helyett jobb lenne a világos/sötét :s -
Goth #514 sztem a stílusok videóit, amik a még lefordítatlan klánoknál vannak, a már lefordítottakhoz is ugyanúgy belinkelhetnéd, lehet jobb lenne hogy amellett hogy elolvassa az ember, látja is hogy hogyan harcolnak =) -
Goth #513 A Koldusok Ligája
Beállítottság: Fehér Klán (Shaolin és Wu-Tang szövetségese)
Klán Főhadiszállása: Tianjin Város, Huabei Tartomány
Jelenlegi vezér: Részeges Hold, a Koldusok Királya
Elveszett Sárkány: Hu Shanshan
Fegyver: Ököl, bot.
Kung Fu stílus: A koldusok harcművészete eredetileg a kóborkutyák elleni önvédelmi technikák, és a megélhetés célját szolgáló akrobatikus utcai mutatványok keverékeként alakult ki. Újabb technikák ötlete a koldusok mindennapi életéből lett merítve, ilyen a kígyók elkapása, erszények elcsenése, és talán minden koldus kedvenc időtöltése, az ivászat.
A klán nem más, mint koldusok szervezete, melyet néha a "Végtelen Klán"-ként emlegetnek, mivel, ahogy egy klántag egyszer állította: "Ha egymás mögé ültetnéd a világ minden koldusát, soha sem láthatnád meg a sor végét! Higgy a többség erejében, és légy te is tagja e tömegnek."
Azáltal, hogy a nép adományait elfogadják, segítenek azoknak, akik nehézségekkel néznek szembe, és a magukat elveszettnek tartott emberek életének egy nemes célt, új értelmet adnak, a Liga tanítványai - bár szegények és sokan lenézik őket - minden nemes tulajdonsággal rendelkeznek, mely igazán hőssé teszi őket. A köznép hősévé. Az átlag emberrel ők állnak a legszorosabb kapcsolatban.
"Nincs város koldusok nélkül."
A klán területe annyira kiterjedt, hogy magába foglalja a vidék összes városát. Ez nemis csoda, mert a koldusok mindenütt ott vannak. Így természetes hát, hogy a Fehér Klánok Szövetségében a szövetség szeme és füleként szolgálnak, és mindenről tudnak, ami a lakott területeken zajlik.
A klán tagjai nem viselnek megkülönböztető egyenruhát, mint a Shaolin, vagy a Wu-Tang tanítványok. Közönséges rongyokban járják az utcákat, így soha nem tudhatja senki, hogy a koldus a következő sarkon egy közönséges kéregető, vagy a Kung Fu nagymestere.
"Az étel sokkal finomabb, ha megoszthatom valakivel."
A Liga minden bevétele a koldulásból származik. Ételért és italért cserébe egy jobb világot ígérnek, kiállnak segítőkész embertársaik mellett, és ha kell, erővel szolgáltatnak igazságot azokért, aki bajba kerültek. EZ egy koldus életének lényege. -
nah beraktam akkor a véglegest, köszi a segítséget milann -
az nem jó mert akkor nem lenne feltünő, így sztem jobb -
nem lehetne h a képre rá lehetne kattintani és akkor az dobna a FAQra? -
amugy még fogod fordítgatni a szövegeket? :) -
fél óra mulva megcsinálom, most van egy kis dolgom -
Goth #507 hátö nyílvánvalóan, ja :D -
497 et akartál irni? :) -
nah intézkedtem hogy berakják banner alá :). -
na talán így jó lesz
törltem rola a faqt,oda tegyetek be a masikt