21072
  • Atti12
  • Thanatos
    egérutat...
  • Atti12
    egy kis off. Ki mit kapott? :P
  • Thanatos
    :P
  • Goth
    boldog karácsonytalan, és hanukátlanságot =)
  • Gunner
    Me húzzák agyunkat azért :) Soksok hibát most próbálják lehet orvosolni, majd küldenek e-mailt az okok miatt :)
  • circa
    Miért nem jó most a server?
  • quack
    boldog új évet
  • Thanatos
    és ha ateisták vagyunk akkor boldog mit kivánsz? :P
  • Gunner
    szerk. : akkor 2 :D akkor mégjobban bevok izgulva már játékra
  • Goth
    egyébként boldog Hanukát mindenkinek, feltéve, hogy zsidók vagytok.
  • Goth
    ez már 2 nap, bárhogy is számolom =)
  • Gunner
    Azt azt :) Mob killekben gazdag karácsonyt

(Csak menne a szerver... már 1 napos a csúszás )
  • Gubber
    Boldog karácsonyt mindenkinek! ;)
  • Atti12
    boldog karácsonyt mindenkinek!
  • Thanatos
    :P
  • Gunner
    Hát szerinted télapó hogy szállítja ajándékokat?
  • Thanatos
    dehogynem, csak sok fantázia kell hozzá
  • Goth
    brit. de végülis lényegtelen, egyik országban sem tér el az időszámítás 30+ órával, amennyi azóta már eltelt D:
  • Thanatos
    milyen időszámitás szerint reggel 9? mert azt garantálom neked hogy nem a magyar szerint :P
  • Goth
    Van valami infó hogy szerver mikor lesz megint? :/
    Azt írták a mailbe hogy 12.22, reggel 9 órakor megnyílik. Namármost ez nagyon nem igaz =))9
    Azt is írták, karácsonykor már játszhatunk, egy event keretében ráadásul, szal lehetne már :p
  • Atti12
    frissitve.
    ui:szarakszik a youtube, a videók lassan jönnek be :D
  • Atti12
    ezt vártam nagyon :) köszi
  • Shiwo
    kicsit Ranagolista beütése van

(nem baj ha nem értitek..lehet lesz aki érteni fogja :)
  • Goth
    Heavenly Demon
    Beállítottság: Sötét Klán (Senkivel sem szövetkeznek)
    Klán Főhadiszállása: Rejtekhely a Yanmo hegy belsejében
    Jelenlegi vezér: Soul Catcher, a klán főpapja
    Elveszett Sárkány: Heavenly Demon császár
    Fegyver: Ököl, szablya.
    Kung Fu stílus: A Heavenly Demon technikái többségükben más stílusok tanítványaitól lopottak, és általuk kiigazítottak, valamint az okkult szertartásokat is beépítették művészetükbe. A kardok helyett inkább szablyáikat választják, fegyvertelen harcra pedig a "Véres kezek" technikát használják, mely a valaha ismert pusztakezes technikák egyik leghalálosabbika.

"A korrupt söpredék által kormányzott földet meg kell hódítani, csak tűz által lehet azt megtisztítani!"
    A Heavenly Demon klánt egy kegyetlen, ambiciózus harcos alapította, aki mindigis szemben állt a császárral, magát a démonok császárának tekintve véres háborút provokált a kormányzó hatalom ellen. Sokan mondják róla, hogy még gyermekkorában démonok gazdatestévé vált. Mindenki, aki küzdeni látta, megdöbbenten tapasztalva hatalmas erejét, biztosan állítaná, hogy a szóbeszéd igaz.

"Ez a világ csupán a hatalomra való törekvést szolágálja!"
    A klán tanítványai átadták magukat saját sötétebb oldaluknak, és felhagytak nemesebbik felükkel ennek érdekében. Hűségükért és véres küzdelmeikért cserébe a Démon császár tanítványai hatalamas erőt és harcművészeti tudást kaphatnak, számos okkult forrásból merítve. A klán, sötét tudásuk kihasználásával számos csatát megnyertek a császár seregei ellen jónéhány provinciában, és volt idő, amikor a teljes császárságnak több mint felét irányították. Csak a 9 Sárkány háborúja - egy személyes harc, melyet a klánok vezetői vívtak egymással - állíthatta meg a démonok császárát a főváros lerohanásától, és a Föld teljes meghódításától.

"Még ebben az életben szeretnék tanúja lenni a Démoni császár feltámadásának"
    A háború ködös végkimenetele után Soul Catcher, a főpap terjesztette a hírt, miszerint a mestert megölték, és felolvasta rendeletét melyet halála előtt saját vérével írt: Minden meghódított területet el kell hagyni, visszavonulni, és a klán ajtajait bezárni. Egészen addig, míg az idő el nem jöt, hogy visszatérjen. Hosszas vonakodás után így is cselekedtek, visszatérve Yanmo hegyi rejtekhelyükre. Ezalatt folytatják sötét képességeik fejlesztését, melyeket mesterük ruházott rájuk, és míg egyesek császáruk újbóli eljövetelére várnak, mások versengenek, hogy átvegyék a hatalmat.
  • Gunner
    2 srác beszélgetett akit kihalgatott svájci haverom, ő meg mondta nekem már rég :D
  • Gubber
    ehhhh:)
  • Gunner

lassú vagy :D
  • Gubber
    Búcsúzzatok a karitoktól:)
  • Gubber
    Beta Testing Update

In order to take 9Dragons to open beta, we have to wipe all characters. Yes, it's a pain, and yes, we know how much time and love you have poured into these characters. But we have to wipe them to prevent several major bugs from transferring into the final game.

However, the good news is that, barring a major technical problem, this will be the only wipe that we need to do. So from when we reopen after closed beta you can build your characters safe in the knowledge that they will not need to be wiped again.

So what is the schedule?

On Thursday 21st December at 23.59 BST (British standard time) we will be shutting the game down, wiping all characters and preparing the game for the next stage of beta.

We will then re-open the game at 09.00 BST on Friday 22nd December. From this point on we do not expect to have to wipe characters again. So you can play throughout the Christmas holidays safe in the knowledge that your characters won't be wiped.
  • sweech
    de én még csak 21 vagyok szal nem unom ^^
  • Goth
    nemá, megint előlről ugyanezt unalmsa lenne, bár kétségkívül az a legfílingesebb :p
  • Atti12
    egyetértek :).
  • sweech
    téliszünetben elkezdek már tényleg játszani..és shaolinok leszünk :D
  • Thanatos
    ott a pont..., én személy szerint amugy harci stilus alapján választok és a szablyás harcmodor valahogy nem jött be egyszerüen..., ennyi :)
  • Shiwo
    én speciel nem a jellem alapján választottam..igaz, a Démon közelebb áll a szívemhez, a Shaolin annyira nem volt bejövős..és nekem már annó a videók alapján megtetszett a HD..meg amennyire ebbe a játékba lejön, hogy ki gonosz és ki a jó..sőt ! nem is jó vagy gonosz, hanem fehér és fekete klánokról van szó..nahmármost ha belegondolunk, hogy a keleti országokban (legalábbis japánban tuti) a fehér a gyász szine..és ha már jellemet kell választani, szívem szerint semlegessel lennék, de az alapból nem elérhető..szvsz hülyeség rámondani, hogy "trendy"..

guild: nekem 8 hogy van -e , de ha lesz olyan magyar guild, amibe tok csatlakozni , szívesen csatlakozom, de amilyen sűrűn jáccani tok, ne várjátok, hogy túl aktív leszek...

open béta: lehet hüle kérdés, de ahhoz új acc-ot kell regelni, vagy átvihetjük a mostani acc-ot ? mármint nem karit, csak az accot, tehát pass, ilyesmi, hogy ne keljen megint tökölődni a regisztrálással.. ill. gondolom a mostani gém jó lesz hozzá, nem kell letölteni újat, max patchelik, vagy nem ?
  • Thanatos
    énis szeretlek
  • Gunner
    mennyé nintendozni plz
  • Gunner
    Tökmind1, mert nem választható alapkarakter kezdőpontjához, késöbb érhető el egy küldetéssorozaton
  • Thanatos
    nyáladzós megmentem az emberiseggetmertjóakvagyok meg kopaszshaoéinmegminden-nek is trendy lenni... :P