21072
  • VadKacsa
    Jah 1 kérdés :D
    Szolok elöre mindig hülyeséget kérdezek deh meik a semleges klán? :\
  • Goth
    de, trendy gonosznak lenni, eskesz -.-
    csinálnám én, csak nincs rá időm :D holnap se lesz. Szal holnapután már tényleg :p
  • Atti12
    hát ezzel a "gonoszvagyok, mer trendy"-vel nem nagyon értek egyet. Sztem mindenki abban van ami neki a legjobban tetszik, nem abban ami trendy :).

Ui: Csinálod a fordításokat?
  • VadKacsa
    Hallo :)
    Most akkor velle zuzni én is :D meg més sok emberke (gondolom....:P:D) szoval ha VadKacsa nevet látok akkor féljetek :D
  • Atti12
    hát ebböl se lesz így guild
  • Gunner
    Akkor neked a koldusok szövetsége való a részeges majom módszerrel :D
  • Goth
    nem mindenki, heavenly demon egy fos =)
    Az nekem olyan "gonoszvagyok, mer trendy" :D
  • Thanatos
    nem csinálok mert nem fogom a kellő szintet elérni :P mellesleg én probáltam heavenly daemont d nekem annyira nem jött be a szabláys harcmodor mint a lándzsás :)
  • Gunner
    Menny és csinálj guildet :) Csak aztán ne csodálkozz ha mindenki Heavenly Demons HUN-ba megy :) Videót elnézve nem rossz, én szavlyás leszek :) Majd szombattol :D
  • Thanatos
    és? :D
  • Gunner
    :D:D úgy hogy 1 guildbe csak 1 kaszt lehet :D:D

• Thanatos
    hogyhogy? :D
  • Thanatos
    miért, nem az? :D
  • Gunner
    úgy érzem több guild lesz... :D:D
  • Shiwo
    ez miért is annyira egyértelmü ?
  • Thanatos
    egyértelmüen a brotherhood legyen :)
  • Atti12
    akkor össze kéne hozni egy magyar guildet valahogy, csak elkéne dönteni hogy hol. én heavenly daemonra szavazok :)
  • Gunner
    Szombaton v Vasárnap Open Beta kezdődik, minden kari törölve lesz, sok szerencsét :)
  • Gubber
    muhahahahahahaha:) világmágnes a pina:)
  • Goth
    alap, igyekszem én lenni a szentnégyesség mellé az ötödik.
    Meg írok szexverseket, hiszen "pina nélkül nincs költészet" =)))
  • Gubber
    Remélem elkezdted felállítani a szobádban a szent varecza házi oltárt:):):)
  • Shiwo
    lol...főldim :) szhelyi :)
  • Goth
    ez kurvajó :D
    már nevetni sem bírok, mára szétröhögtem magam, elég :C
  • Gunner
    Szóbeszéd és hivatalos kijelentés picit más, de reméljük lesz benne vmi. És mi is tőrténik ha open béta lesz?? :)
  • Tyfun
    Épp jáccottam a gémmel amikor egy csapat angol csávo arrol dumálgatott hogy december 22én indul az open beta.Nem tom mi igaz ebből de már nagyon várom .Csak az a baj fingom sincs mi legyek mert mindegyik nagyon jol néz ki és mindegyik nagyon táp.Ha van jo tippetek osszátok mewg plz
  • Gunner
    Csak az első mondatáig jutottam, de már az is kész :D "Ez a magyar állam, beleköpök és földhözbaszom, kész" :D
  • Gubber
    OFF: Szent Varecza :D:D:D
  • Gunner
    jaja, mostmár nekem is nagyon az... :D:D

azt imádom, h ütöm sárgát, erre odateleportál egy mikor nekem már csak 10% hp-m van, és akkor nagyon elt'om küldeni egészet csába.. :D
  • Atti12
    ismerős dolog :D
  • Shiwo
    az elején én is jól haladtam vele, nekem is 150+ volt...oszt utána már bebecsuszott 1-2 halálocska..pl szoktam szeretni, mikor ütöm a dögöt és rámáll még 3 másik..abból 2 piros 1 narancs..az ember meg nem szívesen hagyja ott a már majdnem teljesen levert ellenfelet..és akkor jön, hogy ki hal meg hamarabb..a dög és lesz időd elfutni, vagy kipurcansz..
  • Gunner
    halál utáni gyilkossági számok :) 160 körül vok ;D és 1x sem haltam :)
  • Shiwo
    nem tom mi az a szám..csak azt hogy mikor meghaltam, lenullázódott...
  • Gunner
    Csodálkozom h ennyi szépség belefért 600 megába :o Ok, megnéztem, 1.2 :D
  • Gunner
    Na kiderült nekem, hogy kezdővárostól függ h milyen klánba vok :D Kéziharcos részeges koldusklános vagyok ;) Úgy fogok harcolni mint jacky csen abban a régi filmben
    Már alig várom h karim úgy mozogjon mint a videón az a srác :D
  • Gunner
    Úgy érted a 9 közül? :D
    Még nemt'om, majd időközben kiderül, egyenlőre még odáig se jutottam hogy bármelyikhez csatlakozni tudnék, tényleg az mikor lesz?

Én még ilyen gyönyörű vizet nem láttam egy játékban sem, mint amilyen itt van, legalábbis ezen a vga karin még nem :D Na nembaj, holnap jön 7950gt ;)

A játékban mi az a szám jobb alsó sarokban??? :o
  • Goth
    melyik klánhoz szándékozol csatlakozni a 6 közül? =)
  • Gunner
    Én most kezdtem el, már 7es szintem van ;) Adom elfele a jókis kardokat amiket találok, me kézzel harcolni jó, rugom lefele az emberkék fejét :D Tiszta Bruce Lee :D
  • VadKacsa
    Hallo
    Tegnap este szedtem le a játékot és vallamiért nem tudok velle játszani :S
    regisztráltam a honlapon deh nem fogadj el vagy azt irj ki hogy löcsek le vallamit vagy vallami erroros lofaszt ir ki ha letöteném azt semmm engedi mert ott is ki ir vallami szart.. help pls
  • miilann
    detto,az elsőt meg is csinaltam vittem egy white liqurt a storytellernek,aztan hazamentem
  • Goth
    nincs