21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
many thanks :)
nem tom mikro jöttem volna rámfőleg h azt hittem h mar probaltam ugy -
én is demonba vok
amugy én no 26kan regeltem és 29ken megjött a key
nem akarok kötözködni de beirod h chi-hung maris jobb,na de min1 :d -
hát igen... :) de gondoltam ezt felesleges emliteni :D
am hogy ne offoljam szet a topicot... ki jaccik Heavenly Demon al?
most kezdtem...es mar 2 magyarral is talalkoztam :)
őőőő a neve :D -> Gizike (nem volt jobb szal nem belem kotni) -
revolit #340 Gondolod? szerintem a szerénységét elfelejtetted említeni^^ -
kijaz az ismeros?
biztos tok jo fej meg aranyos meg minden...sztem tok pozitiv ember...nem?:D xD -
nov 21. en kertem acc ott ... azota nem jott :D
persze mar valaki megajandekozott 1el...es jaccok is vele:P -
revolit #337 Sziasztok! Egy ismerősöm ajánlotta a játékot, de account még mindig nem érkezett, pedig nov 23. regeltem. hát, nem tudom mikor fog, de már szívesen játszanék. szóval ha vkinke van egy felesleges acc-ja azt megköszönném:) -
Goth #336 a lényeg hogy néha feljössz, szal ha meglesz a klán és netán fenn leszel, majd csatlakzol :p
gyerünkmá, még jelentkezőket! :D -
én szoktam azzal jáccogatni..más kérdés, hogy ritkán van időm rá.. -
mikortól lesz vajon open beta? (5 napja regeltem, nem tudom mi lesz előbb: acc vagy open beta) -
Goth #333 Ha valakit érdekelne egy shaolinos magyar klán, és feltehetőleg lesz egy aktív shaolin karaktere, az szóljon, jó lenne már összehozni egyet =)
Már ketten vagyunk! :D -
Senki nem játszik a beggarsba? találkozhatnánk majd valamikor :) -
Thanatos #331 bug? -
Goth #330 Hát egy ideig nem lesz gondom a contributionnal úgy néz ki :D
Beadtam két speckó cuccot, még amiket küldetésért kaptam, annyira nem is erősek, egy nadrág volt meg egy karvédő asszem.
És nem hittem a szememnek, 10! ezer contibution pontot kaptam fejenként! :DDd
Szal most van 20 ezer :D -
okkösz -
en tegnap este felmentem összefutottam egy magyarral,aztan ő talalkozott egyik haverjaval,jol meg is elpődtek mer nem volt megbezsélve,de ismertek egymast :D
őket behivtam partyba,meg volt meg egy magyar beirta general chatbe h üdv,be akaratm hivni őt is de nem talaltam utana :s
amugy ez heavenly demonba volt ;d -
Goth #327 fú mekkora táp skillem van =)
nálam 1-gyel magasabb szintő dögnek ha szerencsém van egy pillanat alatt lekapja vagy 40% HP-ját =) Aztán jön a másik, kb 30%-kal =) -
Goth #326 kár hogy ilyen kevés magyar van :/ ráadásul mindenki különbözőt választott, ebből soha nem lesz magyar klán, legalábbis open bétáig biztosan nem :/ -
Goth #325 elmész a dokihoz és Heal, vagy veszel calendulát vagy valami nagyobbat a dokitól amivel magadat gyógyíthatod. -
Ne írj pontot. Én is szenvedtem vele:) -

igazság szerint mint már írtam, nem értem a logikáját..nekem is hol elfogadta, hol nem, pedig tök ugyanazt írtam be..lehet még bugos kissé a felismerő rész..esetleg próbáld felkiáltójellel a végén, vagy egy szinttel nagyobbként vagy nem tom.. -
az external woundst hogy lehet csökkenteni?
mert ugye azok a külső sérülések és amiatt nem tom feltölteni az életem :\ -
Goth #321 nah megvan az, nem szóltam =) -
Goth #320 tudja valaki hol található Twin Brute?
Azt mondják Wuan környékén van, de már mindenhol kerestem őket, és sehol... -
Thanatos #319 akkor apssz
-
ha jol emlexem igen... -
Thanatos #317 . nélkül is porbáltad? -
nah itt beírom(sztem helyes) és itt nem fogadja el :ss -
nem tudja valaki hogy tudok duelezni? :/ ha rákatintok jobbgombal az emberkére ott nem lehet kiválasztani. pls help -
Goth #314 Nah megvan az RC1, diamond monkról Luohanra váltottam, mert ideges lettem hogy véletlen eladtam a kesztyűmet :D
Skillem kevesebb van, a játékmenet egyszerűbb lett, de kicsit jobb vagyok közelharcban, gyorsabban gyakok, nálam ez a lényeg =) -
Thanatos #313 nekeme ddig összes ilyet elfogadta elsőre... :) -
elsőre :s már vagy 5ször probaltam,ha nem többször :sss nem mondom h elsőre tuti 100% h jol irtam be(bar sztem igen mer akkor is figyeltem) de amikor 2.3.k alkalommal se fogadta el akkor mar billentyűnként néztem folyamtosan h mit ütök,kisbetű-nagybetű,mondatvégi írásjel is megvolt :s
azert kösz,majd meg probalkozom -
ezzel én is szívtam...nem értem milyen logika szerint müxik..lehet direkt nem fogadja L elsőre.. pontosan írd be amit mond a repeat elött.. mondatvégi írásjellel 1ütt.. -
Thanatos #310 nekem elfogadta, probáld kisbetü/nagybetü helyesen irni, vagy ilyesmi -
jo sztem akkor mar megkaptam
szal asszem a village doctora pofazik vmi csajrol h megtamadtak és akkor oda kell mennem hozzá,pofazik a csaj vmit aztan elkezedem ölni a körülötte lévő elleneket(vmi moon kidek vagy mi)és akkor elkezdi szamolni,mer 10et kell megölni,megvan a 10/10 mek vissza a csajhoz elmondja a Land második törvényét,mondja h ismételjem utana,ugye ott van rublika ahova be lehet pötyögni,beirom de nem fogadja el :\
remélem érthető voltam :s ^^ -
Thanatos #308 én az vok de csak valahol lvl 8 magasságában :D -
ja azt mar megfigyeltem
van meg vki heavenly demonsos? mer egy konkrét kérdésem lenne egyik Qhez -
ha nem kapsz questet, lépj 1 szintet és utána lesz majd.. -
keztem egy heavenly demont =]
lvl 3 vok,de nem igazan vagom h mi lenne a next Q -
Goth #304 ez a diamond monk sztem nemjó választás volt :/
a sebzésem egész jó közelharcban, viszont két pont az endurance növelése, ami létfontosságú... a skilljeim nem igazán hasznosak, a gyógyításom rohadt gyenge és sokáig töltődik.