21072
  • miilann
    many thanks :)
    nem tom mikro jöttem volna rámfőleg h azt hittem h mar probaltam ugy
  • miilann
    én is demonba vok
    amugy én no 26kan regeltem és 29ken megjött a key
    nem akarok kötözködni de beirod h chi-hung maris jobb,na de min1 :d
  • ScarY MAN
    hát igen... :) de gondoltam ezt felesleges emliteni :D

am hogy ne offoljam szet a topicot... ki jaccik Heavenly Demon al?
    most kezdtem...es mar 2 magyarral is talalkoztam :)

őőőő a neve :D -> Gizike (nem volt jobb szal nem belem kotni)
  • revolit
    Gondolod? szerintem a szerénységét elfelejtetted említeni^^
  • ScarY MAN
    kijaz az ismeros?
    biztos tok jo fej meg aranyos meg minden...sztem tok pozitiv ember...nem?:D xD
  • ScarY MAN
    nov 21. en kertem acc ott ... azota nem jott :D

persze mar valaki megajandekozott 1el...es jaccok is vele:P
  • revolit
    Sziasztok! Egy ismerősöm ajánlotta a játékot, de account még mindig nem érkezett, pedig nov 23. regeltem. hát, nem tudom mikor fog, de már szívesen játszanék. szóval ha vkinke van egy felesleges acc-ja azt megköszönném:)
  • Goth
    a lényeg hogy néha feljössz, szal ha meglesz a klán és netán fenn leszel, majd csatlakzol :p
    gyerünkmá, még jelentkezőket! :D
  • Shiwo
    én szoktam azzal jáccogatni..más kérdés, hogy ritkán van időm rá..
  • musha
    mikortól lesz vajon open beta? (5 napja regeltem, nem tudom mi lesz előbb: acc vagy open beta)
  • Goth
    Ha valakit érdekelne egy shaolinos magyar klán, és feltehetőleg lesz egy aktív shaolin karaktere, az szóljon, jó lenne már összehozni egyet =)
    Már ketten vagyunk! :D
  • Atti12
    Senki nem játszik a beggarsba? találkozhatnánk majd valamikor :)
  • Thanatos
    bug?
  • Goth
    Hát egy ideig nem lesz gondom a contributionnal úgy néz ki :D
    Beadtam két speckó cuccot, még amiket küldetésért kaptam, annyira nem is erősek, egy nadrág volt meg egy karvédő asszem.
    És nem hittem a szememnek, 10! ezer contibution pontot kaptam fejenként! :DDd
    Szal most van 20 ezer :D
  • miilann
    okkösz
  • miilann
    en tegnap este felmentem összefutottam egy magyarral,aztan ő talalkozott egyik haverjaval,jol meg is elpődtek mer nem volt megbezsélve,de ismertek egymast :D
    őket behivtam partyba,meg volt meg egy magyar beirta general chatbe h üdv,be akaratm hivni őt is de nem talaltam utana :s
    amugy ez heavenly demonba volt ;d
  • Goth
    fú mekkora táp skillem van =)
    nálam 1-gyel magasabb szintő dögnek ha szerencsém van egy pillanat alatt lekapja vagy 40% HP-ját =) Aztán jön a másik, kb 30%-kal =)
  • Goth
    kár hogy ilyen kevés magyar van :/ ráadásul mindenki különbözőt választott, ebből soha nem lesz magyar klán, legalábbis open bétáig biztosan nem :/
  • Goth
    elmész a dokihoz és Heal, vagy veszel calendulát vagy valami nagyobbat a dokitól amivel magadat gyógyíthatod.
  • Gubberx
    Ne írj pontot. Én is szenvedtem vele:)
  • Shiwo

igazság szerint mint már írtam, nem értem a logikáját..nekem is hol elfogadta, hol nem, pedig tök ugyanazt írtam be..lehet még bugos kissé a felismerő rész..esetleg próbáld felkiáltójellel a végén, vagy egy szinttel nagyobbként vagy nem tom..
  • miilann
    az external woundst hogy lehet csökkenteni?
    mert ugye azok a külső sérülések és amiatt nem tom feltölteni az életem :\
  • Goth
    nah megvan az, nem szóltam =)
  • Goth
    tudja valaki hol található Twin Brute?
    Azt mondják Wuan környékén van, de már mindenhol kerestem őket, és sehol...
  • Thanatos
    akkor apssz
  • miilann
    ha jol emlexem igen...
  • Thanatos
    . nélkül is porbáltad?
  • miilann
    nah itt beírom(sztem helyes) és itt nem fogadja el :ss
  • Atti12
    nem tudja valaki hogy tudok duelezni? :/ ha rákatintok jobbgombal az emberkére ott nem lehet kiválasztani. pls help
  • Goth
    Nah megvan az RC1, diamond monkról Luohanra váltottam, mert ideges lettem hogy véletlen eladtam a kesztyűmet :D
    Skillem kevesebb van, a játékmenet egyszerűbb lett, de kicsit jobb vagyok közelharcban, gyorsabban gyakok, nálam ez a lényeg =)
  • Thanatos
    nekeme ddig összes ilyet elfogadta elsőre... :)
  • miilann
    elsőre :s már vagy 5ször probaltam,ha nem többször :sss nem mondom h elsőre tuti 100% h jol irtam be(bar sztem igen mer akkor is figyeltem) de amikor 2.3.k alkalommal se fogadta el akkor mar billentyűnként néztem folyamtosan h mit ütök,kisbetű-nagybetű,mondatvégi írásjel is megvolt :s

azert kösz,majd meg probalkozom
  • Shiwo
    ezzel én is szívtam...nem értem milyen logika szerint müxik..lehet direkt nem fogadja L elsőre.. pontosan írd be amit mond a repeat elött.. mondatvégi írásjellel 1ütt..
  • Thanatos
    nekem elfogadta, probáld kisbetü/nagybetü helyesen irni, vagy ilyesmi
  • miilann
    jo sztem akkor mar megkaptam
    szal asszem a village doctora pofazik vmi csajrol h megtamadtak és akkor oda kell mennem hozzá,pofazik a csaj vmit aztan elkezedem ölni a körülötte lévő elleneket(vmi moon kidek vagy mi)és akkor elkezdi szamolni,mer 10et kell megölni,megvan a 10/10 mek vissza a csajhoz elmondja a Land második törvényét,mondja h ismételjem utana,ugye ott van rublika ahova be lehet pötyögni,beirom de nem fogadja el :\
    remélem érthető voltam :s ^^
  • Thanatos
    én az vok de csak valahol lvl 8 magasságában :D
  • miilann
    ja azt mar megfigyeltem
    van meg vki heavenly demonsos? mer egy konkrét kérdésem lenne egyik Qhez
  • Shiwo
    ha nem kapsz questet, lépj 1 szintet és utána lesz majd..
  • miilann
    keztem egy heavenly demont =]
    lvl 3 vok,de nem igazan vagom h mi lenne a next Q
  • Goth
    ez a diamond monk sztem nemjó választás volt :/
    a sebzésem egész jó közelharcban, viszont két pont az endurance növelése, ami létfontosságú... a skilljeim nem igazán hasznosak, a gyógyításom rohadt gyenge és sokáig töltődik.