21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
milyen egy éjszaka? 20 perc a sorbanállás, ha jól emlékszem 600 mega a cucc ami egy 250es letöltéssel 40perc kb, mert gyorsan jön... -
de ez most tényleg ekkora para? egy éjszaka alatt simán lent van fp-ről...amíg elküldik a visszaigazoló/szériaszámos levelet, addig kb. 50-szer le lehet tölteni -.-
én most cirka másfél hete várom spec... -
Goth #421 valaki akinek megvan a fileplanetes kliens és gyors a netje feltolhatná ftp-re, és a linkjét a banner alá be lehetne rakni, csak hogy ne kelljen mindenkinek kínlódni meg sorban állni. -
regisztrálsz az oldalon, bejelentkezel, aztán elmész ide. itt lemész az oldal aljára a "Free Public Servers"ekhez és rákatintasz az egyik "Download Now"-ra. ekkor felugrik egy ablak ahol a "Click here to continue to the public queue!"-ra kell klikkelni. elkezd visszaszámolni kb 30 perctől és amint letelik az idő már töltheted is -
Tyfun #419 azt mondja már meg valaki léccives hogy a fileplanetes oldalrol vhogy tok tölteni mert oda regisztrálni is kell meg bankszámlaszám meg ilyenek.... -
Tyfun #418 pliz addjon valaki egy pileplanetes linket
-
Tyfun #417 tudsz adni egy fileplanetes cimet?
-
Tyfun #416 . -
a fileplanetes verzió a jó, először én se onnan szedtem le és nem tudtam bejelentkezni. aztán leszedtem fp-ről és hurá -
Tyfun #414 mér ne lenne jo ?az a főoldala -
onnan nem jo:D
elvileg...bar en sztem nem jo:D -
Tyfun #412 van itt valaki?:) -
en nov 21. en reggeltem...mind1ik oldalon...azota nem jott visszaigazolos...
De engem megajandekoztak egy kulcsal :) -
Tyfun #410 mert én az acclainos oldalrol szedtem le,vagy onnan nem jo?
-
Tyfun #409 egy cimet addjon léce valaki ahonnan ha leszedem biztos fog menni elöre thx -
Goth #408 nem baj. -
Tyfun #407 csak azért kérdem mert a kliens már lenn van vagy az baj ?
-
Tyfun #406 bocsi hogy ha hülyeségeket kérdezek de most kötöttem be a netem -
Tyfun #405 mert regelés után kell leszedni a klienst vagy előtte is jo?
-
leírja az emailben -
Tyfun #403 és utánna ka kapok vlmit mit kell csinálni?
-
1re több..szval lehet lesz 1 hét is.. -
Tyfun #401 max hány nap mire kapok valami visszaigazolást? a valaszotok előre is thx -
Goth #400 Update megvolt rendesen?
Elvileg 0.9c -nek kell lennie. -
WildKarl #399 Hát pedig onnan szedtem.. -
valami olyasmi -
Hefei?! -
Goth #396 ha nem a fileplanetről szedted a klienst, nem fog működni. -
WildKarl #395 Sziasztok !
Megjött a kulcs,beregeltem egyebek...belépek a játékba és azt mondja hogy ez az account restrictelve van a szervertöl...:S
plz ha valaki tud valamit akkor segitsen.
thx. -
viszont megtaláltam a folytatását..
a fővárosba vagy hol (vmi H-betüs hely)..oszt ott küldözgettek ide-oda, míg végül az 1iknél kifagyott a gém.. -
nekem is ez van most, update előtt teljesen jó volt... -
közbe rájöttem.. -
amúgy hogy is van ez a futás-dolog ? mert volt hogy simán alt-ra elkezdett futni, volt hogy alt+klikk a kis ikonjára..most épp baszik megint müxeni, bárhogy prócálom... -
nem lvl 2 ön hanem lvl2 ön... sry :) -
lol ugyan ez a bajom... :D -
amugy lvl2 ön kaptam egy küldit amihez nem volt szöveg :|. valaki elmondaná hogy ott a feladat? aszem az a neve hogy road to enhealment vagy mi.. -
update rulez...
-
sosem tapasztaltam ilyet -
amúgy nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem néha "beragad" sima futásba a kari, és nem akar sprintelni az új képességemmel (amihez Lvielg az alt-ot kell nyomni...) -
thx. Igyekszik az ember..