21072
  • Atti12
    amugy játszik valaki a beggars ba? találkozhatnánk :) Az én nickem az hogy Boonx
  • Goth
    nyomd le a Q betűt, kiválasztod azt a küldetést, és ahol írja hogy mit kell csinálnod, ott van leírva a neve is =)
  • ScarY MAN
    köszönöm a kodot...kaptam:P kedves emberek vannak itt az sg-n :D
    elsore naon teccik a jatek..majd holnap tobbet jaccok :D scaryman neven vaok...nah meek is...csao...jo8 nektek...vagy jo jatekot:P
  • Atti12
    na megint lenne egy nagyon nagy problémám. gathering chi 1 es vok és felvettem egy küldit, a doktornak kell valami gyógyszer neve, aza a feladat hogy menjek el zhinzou ba nem biztos hogy igy van irva :) ) és kérdezzem meg. Meg is tettem de olyan erős szörnyek voltak hogy nem volt időm elolvasni, csak felvettem a küldetést és már mentem is vissza tianginba. Na ez eddig szép is jó, de a doki megkérdezte hogy mi a gyógyszer neve, és mivel nem olvastam el ezért nem tudom, Ráadásul most kisem tudok lépni amég nem irom be a helyes választ :S. Sürgős lenne, nem tudja véletlen valaki a gógyszer nevét?
  • Atti12
    aha értem, köszi :)
  • Gubberx
    Ha eléred a loosing self 13 szintet akkor átvált lvl 1 gathering chire, akkor tudsz amjd oilyat tanulni.
  • Atti12
    sziasztok. valaki elmagyarázná hogy hogy tok beggar kungfu mozdulatokat tanulni? azt irja hogy valami 1 gathering chi pont kell, de az micsoda? Vagy hogy tudok szerezni? válaszokat előre is köszi :)
  • musha
    én csak tegnap regeltem...a jelek szerint nem játszom vele egyhamar...
  • ScarY MAN
    en csak varok...remelem mar holnap lesz kodom :S :(
  • Shiwo
    ott 5 perc a regelés..
  • miilann
    fileplanetről beszelek
  • Gubberx
    Nemsokára indul az openbeta, oda bárki csatlakozhat majd.
  • miilann
  • miilann
    kaptam! ^^
  • Gubberx
    Elértem a revolving chakra-t:) Annyi skillem van már azt se tom melyiket használjam.
  • Gubberx
    Jó kérdés:)
  • Goth
    lesz még mastery a basic után?
    mert a hand foot-ot már maxra húztam, és csak gyűlnek a pontjaim =)
  • Gubberx
    A central passage-nél van a tó északi csücskénél ahol a ruined town felirat is van(az alatt lakik :) )
  • Goth
    Tudja valaki Zhengzhou-ban hol találom a Fiery Axe nevű banditát?
  • Shiwo
    jee..elindult :)

apropó..irányítást nem lehet valahogy átállítani ? vagy csak egérrel hajlandó mászkálni a karim ? ill. a kamerát áttenném görgőre..
  • Shiwo
    nyah, lejött..remélem elindul..ha ingém láttok 1 Shiwo-t , az valszeg én leszek...
  • Shiwo
    gondolom minél késöbb regelsz, annál késöbb jön a válasz, mert 1re több a gémer..
  • miilann
    okkösz :)
  • ScarY MAN
    en is kb 3 napja regeltem :D... akkor varok :S :D
  • Shiwo
    ezt sztem mindenki megkapta aki regelt.. a kódos emíl olyan 4-5 nap múlva érkezik..legalábbis nekem kb. akkor jött meg
  • miilann
    hát,ezt rögtön megkaptam amikor regeltem 2 vagy 3 napja
    remelem akkor megjön a kod :p
  • miilann
    akor ugy nez ki errol lemaradtunk
  • Goth
    milyen régóta kaptad?
    miután ezt megkaptad elvileg max 1 hét és küldik a kódot.
  • ScarY MAN
    pl en :S
  • Goth
    a fegyverek közt van, chi kung sebzéssel
  • miilann
    Thanks for signing up for our beta test on 9Dragons. At the moment we plan to test mid Autumn but we will keep you informed as things progress. You may also be interested in our latest MMO game called Carpe Diem which is currently in Alpha Beta . We expect to launch this game during the Autumn.We have teamed up with one of the leading MMO publishers IGN to put together a great promotion. If you would like to know more about this game including a superb pre order offer then click here http://www.direct2drive.com/927/product/Buy-Carpe-diem:-The-Challenge-of-the-Weapons-download

Best regards,

The 9Dragons team.

én csak ezt kaptam... akkor mar lecsusztam a closedrol? vagy ezt mki megkapta?
  • Shiwo
    így névről alkarvédő, ergó védelemre jó...esetleg pusztakezes támadásra
  • Shiwo
    "SO HERE IS WHAT YOU NEED TO DO TO JOIN THE CLOSED BETA

Your Key is: *******************

This is what you need to do with it.

1) Download the game from http://www.persistentworlds.co.uk/download9Dragons.asp
    2) Set up your account at by going to http://www.persistentworlds.co.uk/activate9Dragons.asp
    and follow the instructions using your key when prompted.

3) Log in and start testing

4) Report any bugs that you find at Persistent Worlds - Forums
    5) Have fun!

OTHER USEFUL THINGS TO KNOW

1) Download from Fileplanet

This is a FREE service despite all the attempts to get you to subscribe. Please follow these instructions for the minimum hassle.

· Go to http://www.persistentworlds.co.uk/download9Dragons.asp

· Click the �download this file now� button

· Click the �don�t have an account? Click here to get one� link near top of page

· Complete the �register� details on RHS of page

· Click the �no thanks� on the �get the most from your membership� page

· Click �continue� on the profile page

· Go back to http://www.persistentworlds.co.uk/download9Dragons.asp
    Click the �download this file now� button
    Scroll all the way down the page and there are links to download from FilePlanet servers

2) Setting up your account with Secure Account

If you have any problems with account please take the following actions.

- If your account comes up saying that the key in use. Then restart the account management process.
    - If a blank screen occurs then you need to enable your cookies. Simple instructions on how to do this can be found in our FAQ section on Persistent Worlds - Forums - SecureAccount Help

If you have any other problems setting up your SecureAccount or the account creation process then eMail secure account at [email protected] the problem"

nah.. Lvileg egy ilyen levelet kellett kapnod, csak a sok * helyett 1 kód..

1. lépésben letöltötted a gémet a fireplanetről, amire regeltél ott
    2. lépésben a félkövér 2. pont alatt lévő linknél kellett regelni..nah, menj fel erre az oldalra, loginolj be az általad megadott emíl-címmel és kóddal.. majd menj a "Yes, I have an activation key" linkre..ott töltsd ki.. az első helyre kell a sok * helyén lévő kód..ha megvan, Lvileg adnia kellene 1 új kódot, amivel sztem betucc már lépni
  • Goth
    a Bracer milyen fegyver? távolsági? :D
  • Goth
    diamond monknál muszáj fejleszteni a wisdom-ot?
    mert én eddig nem láttam sok hasznát, nemis befolyásol semmit.
  • ScarY MAN
    feltudnal venni msn re?ott elmondom miket kaptam meg...mert kodot azt egyetse...
  • miilann
    vki ad egy free accot? nem akarok csak ezer regelni
  • Shiwo
    mármint nem a fireplanete-es oldalon, hanem a másikon amihez linket adott..
  • Shiwo
    az emíled Lküldött 1 oldalra, ahol megint regelni kellett..ott beítad a kódot amit küldtek ? mert utána ad 1 másikat ott..
  • Shiwo
    aha