21072
  • Goth
    37 az még nem sok, figyelembe véve hogy más MMO-nál jóval gyorsabban lehet itt fejlődni :0
  • circa
    Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet megváltoztatni a kasztomat, phantom daemonról blood daemonra, ha egyáltalán lehet, mert egyik haverom Wutan karijával először black turtle volt aztán később valami Wutang Trueistal átváltott BlueDragonra, és resetelte az összes attributumát. Szal ha ilyet Daemonoknál is lehet csinálni pls miondjátok el hogy előre is kösz!
  • Atti12
    szerintem is wt és hd
  • Gubber
    Szerintem nem lehet, ha csak nem lesz magasabb szinten is kasztválasztás.
  • inter15
    Egy kérdés. Ha már választottál kaszton belül szakot WU-TANG -- > Black Turtles , ez már megváltoztathatatlan ??? szerintem én elkúrtam.
    Nem volt kedvem végigolvasni és csak úgy ráböktem a 4 közül valamelyikre.

Na a lényeg a Turtles nem kardozós basszus.
  • Gubber
    :D:D:D:D:D:D
  • inter15
    De jó lesz. Vagyunk-leszünk magyarok kb 10-en és 8-9 helyen
  • Thanatos
    minek? ugyis mindenki oda megy ahova akar, nem? :)
  • inter15
    Most dobjam el a 37-es karimat ? :))
  • damati
    Oké,köszi,megnézem.
  • Shiwo
    akkor szavazzatok meg mást a wu-tang helyett :) nekem 8..
  • Thanatos
    az még annyira se tetszik :D shaolinnál pusztakezes karit nyomtam elég sokáig de annyira nem fogott meg :)
  • inter15
    Valamelyik Divinity sword-os küldi után adja a questet az öreg faszi , hogy beszélned kell a kapuőrrel. A minimum követelmények : Gathering Chi Cheng lvl 8 , és minden pusztakezes és fegyveres skillednek minimun 2 - nek kell lennie.
  • Shiwo
    sajnos nem tok jobb megoldást, ha már guildot csak 1 klán tagjaiból lehet kreálni..
  • Shiwo
    úgy tom minden stílusnak van egy fegyveres és egy fegyvertelen stílusa..szval nem tetszik a szablya/kard, attól még mehet puszta kézzel
  • Gubber
    akkor wu
    -tang sztem a thief mellé:D
  • Thanatos
    ez megoldható csak éppen sok szart ér ha azzal a karival sose játszik az ember nem? :)
  • Thanatos
    :D
  • Shiwo
    persze lehet mellette másik karid, de mondjuk úgy lenne az igazi, ha legalább az 1ik karid bentlenne vmellik guildban..
  • Gubber
    Nekem sincs még le sem töltve:) Majd talán ma:D
  • Thanatos
    tény, mongyuk nekem kardos/saberes style annyira nem jön be valahogy azért nem erőltetem heavenly daemon-t, wu tangot meg nem rpboáltam de szvsz azt se erőltetem :)
  • Thanatos
    okok, csak nekem még fel kéne raknom a gamet :D meg elkezdeni nyomni mert nem nagyon foglalkoztam msotanság ezzel :P
  • Gubber
    Az a baj hogy mindd jó:) nehéz választani
  • miilann
    wu tanges jo sztem én is azt kezdtem és már van 2 ha jol olvasom.
  • Shiwo
    javaslom, hogy akkor legyen 2 magyar guild.. egy fekete és egy fehér klános.. esetleg megpróbálhatnánk egy szavazást csinálni, hogy ki mellik mellett voksol... sztem Heavenly Demon és Wu-Tang legyen..
  • Gubber
    Ugydöntöttem thief leszek:) tolhatnánk majd együtt
  • Thanatos
    closed betaban én az voltam :) ha majd eljutok odáig hogy belekezdjek msot is szvsz itt is az leszek, miért? :)
  • Gubber
    Thief-el játszik valaki?
  • damati
    Üdv.

Wu-Tang ot választottam,most lvl21 vagyok és a gondom az,hogy nem tudok belépni a templomba,illetve nem tudom jó helyen akarok e belépni?:) Blue Sword of Dragon-nál kérdezem,de nem igazán enged át a kapun:).Minden questet megcsináltam folyamatosan.Tudna vki segíteni?

Köszi!
  • Atti12
    HÁBORÚÚÚ!!!!
  • inter15
    Akkor fel leszel szeletelve !!!
  • Atti12
    én kitartok a heavenly daemonnál :D
  • inter15
    Majd megdumáljuk. Persze ehhez az kell , hogy wu-tang-os legyen mindenki.
  • Gubber
    Nah ma én is letöltöm és jövök:) Mien klán legyünk?
  • inter15
    Wu-Tang !!
    Most éppen "Revolving Chakra Cheng 1" azaz lvl 37.

ARK_ANGEL néven megtalálsz.
  • Atti12
    én most kezdem tölteni. Melyik klánba vagy?
  • inter15
    Eddig össz-vissz 2 magyarral találkoztam. Senki nem tolja ???
  • inter15
    Igen volt. Eddig 2 quest-el találkoztam. Szerintem bug. Töröld a listából őket.
  • disorder14
    Sziasztok
    Volt már valakinek olyan bugja hogy amikor 1 küldetést csinál, hozzászól az adott küldetéshez npc-hez és egyszerűen megáll a játék a párbeszédablakban??Hiába kattintok bárhova nem csinál semmit.Plz aki tudja a megoldást az válaszoljon.
    előre is kössz
  • Goth
    Jó lenne ha végre újra tudnám rakni a rendszert, mert kékhalál van amikor a 9Dragonst vagy Silkroadot indítani akarom :D