21072
  • Goth
    sztem effe.
    De ha holnap is ennyit játszol, beéred :D
    nekem tanulnom kell majd szal nemtom.
  • Gubberxx
    És ki jelenleg a legmagasabb szintű?
  • Goth
    már az 5 ember össze tudna jönni biztos, csak a szintet kell elérnie valamelyikünknek :p
  • Gubberxx
    Hányan vagyunk mostmár démonok? Lehetne lassan guild:)
  • zozoalma
    Pvp-be csak a harcosok érnek vmit, healer meg aki mesziről lövöldöz az esélytelen mivel kicsi a terep :D
    meg ugye a harcos kasztoknak nagyobb a sebzése is !!
    lightfootot meg manuallal érdemes fejleszteni, de rc6 Rc10 között simán megvan a 10 es szint és utána akkor vehetsz advanced lightfoot tomeot az a zsir.
  • Atti12
    végre frodo segítségével BELÉPTEM A KLÁNBA!! :D királyul nézek ki :P

XD
  • ricsimaster
    na oc1-es vok:D 66%-on Blood demonként
  • Goth
    100-ér eladthattam volna a 2-es strength elixirt, de azátn meggodnoltam magam :p
    többet kértem érte, de nem akart addni, pedig másnál 200 meg 250-ér is láttam
  • Atti12
    de lesz, TE leszel... a gyalog galopp :|
  • Goth
    kezdem azt hinni, hogy soha nem lesz 10-es a lightfoot-om =)
  • Goth
    ejj de gyengék a varázsló kasztok =)
    RC4-esként egy RC12-es wu-tangot legyőztem, 40%-om még maradt is.
    A poén az benne hogy elfelejtettem feltölteni magam, így 0 energiával, skillek nélkül mentem neki :D
  • Gubberxx
    Hogy ne lógjak ki a sorból csináltam demon karit:) OC2-es BloodDemon vok:) SoulEaterHUN néven.
  • Goth
    ezígypontmegfelel
  • miilann
    11. bugos quests

mivel hogy a játék jelenleg béta szakaszban van pár hibás küldetést tartalmaz,ilyenkor az npcvel valo bezsélgetés közben kifagy a játék,nem tudsz véget vetni a társalgásnak,hasznald a ctr+alt+delt,majd ha ismét a jatekban vagy add fel(give up) a questet,feltehetőleg a fejlesztők már dolgoznak az efajta problémákon

faqba szánom,lehet h nem szükséges de azert jo pár kérdés volt a bugos Qk kapcsán,ha a fogalmazás szar irjatok át
  • miilann
    bugos quest,majd lesz rá patch
  • ricsimaster
    gc11-es vok a demon breathingen kivül tok más clan képességet tanulni???
  • ricsimaster
    Segítség nem tudok küldetést leadni:
    -ha végeztem a küldetéssel és elmeek od ahova le kell rakni akkor nem engedi lefagy egyszerüen
  • Atti12
    yehaaa találtam egy constitution elixirt :P. eltudtam adni valakinek 60k ért :D. most van 72k m :D
  • zozoalma
    amit fegyverbe lehet rakni azt vehetsz a general storeba :))
    de ahoz az kell hogy slotos legyen a fegyver ami meg ritka mint a fehér holló :P
    De érdemes a livinbe a resource és a collectiblest gyüjteni.
  • Goth
    jah hogy az arra jó! :D
    Aszittem fegyverre lehet rárakni.
    Így már midnjárt nem adom el =)
  • zozoalma
    azt a cuccot tedd fel amgadra :D
    Az 2 str ad véglegesen, ami +1 et ad azt az alap kedővárosba lehet a dokitól megvenni 100k ért .
    Ja nekem 140es dexem van és néha még énse találom el öket :))
  • Goth
    hát ez vicc, van olyan velem azonos szintű akit még ezzel a dexes builddel is alig tudok eltalálni D:
  • Goth
    soha nem szerettem az ilyen félórás bónuszokat meg a buffokat se, mert tudom hogy alapból nem vagyok olyan jó és hijányoznak ha már nincsenek rajtam :D
  • zozoalma
    hát elég drágán vetted :D
    Én az RC-s fegyvereket olyan 10-25K között szoktam eladni :))
    Az ilyen 800-al növelös sebzés meg majd jólessz ha magasabb szinten bosst ütsz én megtartanám ilyen cuccokat vétek eladni mert utána meg teis ennyiért kell hogy megvedd :D
    Tsunade - Strategy Beggar RC7
  • Goth
    most vettem 40-ért pengét, csak azért vagyok csóró :D
  • Atti12
    amugy sztem kb 80000 ért eltudod adni
  • Atti12
    na jó kb ugyan ennyi 9,500 körül
  • Atti12
    nekem is ugyan ennyi pénzem van :D. csak tudnék már belépni ebbe a szar klánba :(
  • Goth
    meg találtam mégegy bogyót, ami fél órára 800-al növeli a sebzést =))
    Az mennyit ér sztetek? :D
    Úgynézki megoldódnak a pénzgondok :p
  • Goth
    asszem viszonylag értékes cuccot is találtam már végre :p
    ezt mennyiért lehet elpasszolni?
  • effe
    akkor jó, megnuygodtam
    ez a silverchestnyitogatós lehetkapszjócuccot de lehet h. nem dolog elég sz*pás már nemazért.. 25k-ért vettem egy chestet, és kaptam 17 snake tongue-t... értéke npcnél vagy 200 gold..jó üzletet csináltam azthiszem
  • Goth
    nem béta, csak viccből pre-open beta a neve :D
  • Voltan
    Beta még.
  • effe
    és addig mit csináljak? questelni akaroook
    amúgy elég bugos a játék...még béta verzió? vagy már rendes? mert ha a rendes verzió és ennyire bugos az elég gáz szvsz
  • Goth
    megoldás lesz erre, egy peccs szvsz =)
  • effe
    Van egy hd quest, mikor datongba kell kézbesítenmi egy levelet. addig oké h. elmegyeka fickóhoz, csak nemtudok beszélni vele kattintok a questes szövegre, erre megnyikkan az egész, "talk"ra se enged kattintani, se kilépni nemtudok a beszélgetésből, marad a ctrl+alt+del. De nem ez az egyetlen ?bugos? quest, van egy másik kézbesítős, azis ugyanez. van v.mi megoldás erre? ötlet?
  • Voltan
    Aha, kösz. Csak mert a pre-open előtt shaolin voltam, és ott lehetett korábban is.
  • Goth
    OC1-től lehet, ha a kasztválasztós kvesztet megcsináltad
  • Voltan
    Na, végre beléptem a qrva Wu-Tangba. Tudja valaki, hogy hol lehet új move-okat tanulni? Mert az általános trainer egyelőre csak a Wu-Tang meditationt tanítja. Vagy csak később lehet? Már unom a Basic Wu-Tang Sword-ot...
  • andrew1988
    amúgy rosszul írtam :DDD
    GC2 vagyok :P