21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Goth #1183 sztem effe.
De ha holnap is ennyit játszol, beéred :D
nekem tanulnom kell majd szal nemtom. -
Gubberxx #1182 És ki jelenleg a legmagasabb szintű? -
Goth #1181 már az 5 ember össze tudna jönni biztos, csak a szintet kell elérnie valamelyikünknek :p -
Gubberxx #1180 Hányan vagyunk mostmár démonok? Lehetne lassan guild:) -
zozoalma #1179 Pvp-be csak a harcosok érnek vmit, healer meg aki mesziről lövöldöz az esélytelen mivel kicsi a terep :D
meg ugye a harcos kasztoknak nagyobb a sebzése is !!
lightfootot meg manuallal érdemes fejleszteni, de rc6 Rc10 között simán megvan a 10 es szint és utána akkor vehetsz advanced lightfoot tomeot az a zsir.
-
végre frodo segítségével BELÉPTEM A KLÁNBA!! :D királyul nézek ki :P
XD -
ricsimaster #1177 na oc1-es vok:D 66%-on Blood demonként -
Goth #1176 100-ér eladthattam volna a 2-es strength elixirt, de azátn meggodnoltam magam :p
többet kértem érte, de nem akart addni, pedig másnál 200 meg 250-ér is láttam -
de lesz, TE leszel... a gyalog galopp :| 
-
Goth #1174 kezdem azt hinni, hogy soha nem lesz 10-es a lightfoot-om =) -
Goth #1173 ejj de gyengék a varázsló kasztok =)
RC4-esként egy RC12-es wu-tangot legyőztem, 40%-om még maradt is.
A poén az benne hogy elfelejtettem feltölteni magam, így 0 energiával, skillek nélkül mentem neki :D -
Gubberxx #1172 Hogy ne lógjak ki a sorból csináltam demon karit:) OC2-es BloodDemon vok:) SoulEaterHUN néven. -
Goth #1171 ezígypontmegfelel -
11. bugos quests
mivel hogy a játék jelenleg béta szakaszban van pár hibás küldetést tartalmaz,ilyenkor az npcvel valo bezsélgetés közben kifagy a játék,nem tudsz véget vetni a társalgásnak,hasznald a ctr+alt+delt,majd ha ismét a jatekban vagy add fel(give up) a questet,feltehetőleg a fejlesztők már dolgoznak az efajta problémákon
faqba szánom,lehet h nem szükséges de azert jo pár kérdés volt a bugos Qk kapcsán,ha a fogalmazás szar irjatok át
-
bugos quest,majd lesz rá patch -
ricsimaster #1168 gc11-es vok a demon breathingen kivül tok más clan képességet tanulni??? -
ricsimaster #1167 Segítség nem tudok küldetést leadni:
-ha végeztem a küldetéssel és elmeek od ahova le kell rakni akkor nem engedi lefagy egyszerüen -
yehaaa találtam egy constitution elixirt :P. eltudtam adni valakinek 60k ért :D. most van 72k m :D -
zozoalma #1165 amit fegyverbe lehet rakni azt vehetsz a general storeba :))
de ahoz az kell hogy slotos legyen a fegyver ami meg ritka mint a fehér holló :P
De érdemes a livinbe a resource és a collectiblest gyüjteni.
-
Goth #1164 jah hogy az arra jó! :D
Aszittem fegyverre lehet rárakni.
Így már midnjárt nem adom el =) -
zozoalma #1163 azt a cuccot tedd fel amgadra :D
Az 2 str ad véglegesen, ami +1 et ad azt az alap kedővárosba lehet a dokitól megvenni 100k ért .
Ja nekem 140es dexem van és néha még énse találom el öket :)) -
Goth #1162 hát ez vicc, van olyan velem azonos szintű akit még ezzel a dexes builddel is alig tudok eltalálni D: -
Goth #1161 soha nem szerettem az ilyen félórás bónuszokat meg a buffokat se, mert tudom hogy alapból nem vagyok olyan jó és hijányoznak ha már nincsenek rajtam :D -
zozoalma #1160 hát elég drágán vetted :D
Én az RC-s fegyvereket olyan 10-25K között szoktam eladni :))
Az ilyen 800-al növelös sebzés meg majd jólessz ha magasabb szinten bosst ütsz én megtartanám ilyen cuccokat vétek eladni mert utána meg teis ennyiért kell hogy megvedd :D
Tsunade - Strategy Beggar RC7
-
Goth #1159 most vettem 40-ért pengét, csak azért vagyok csóró :D -
amugy sztem kb 80000 ért eltudod adni -
na jó kb ugyan ennyi
9,500 körül
-
nekem is ugyan ennyi pénzem van :D. csak tudnék már belépni ebbe a szar klánba :( -
Goth #1155 meg találtam mégegy bogyót, ami fél órára 800-al növeli a sebzést =))
Az mennyit ér sztetek? :D
Úgynézki megoldódnak a pénzgondok :p -
Goth #1154 asszem viszonylag értékes cuccot is találtam már végre :p
ezt mennyiért lehet elpasszolni? -
effe #1153 akkor jó, megnuygodtam 
ez a silverchestnyitogatós lehetkapszjócuccot de lehet h. nem dolog elég sz*pás már nemazért.. 25k-ért vettem egy chestet, és kaptam 17 snake tongue-t... értéke npcnél vagy 200 gold..jó üzletet csináltam azthiszem
-
Goth #1152 nem béta, csak viccből pre-open beta a neve :D -
Beta még. -
effe #1150 és addig mit csináljak? questelni akaroook 
amúgy elég bugos a játék...még béta verzió? vagy már rendes? mert ha a rendes verzió és ennyire bugos az elég gáz szvsz
-
Goth #1149 megoldás lesz erre, egy peccs szvsz =) -
effe #1148 Van egy hd quest, mikor datongba kell kézbesítenmi egy levelet. addig oké h. elmegyeka fickóhoz, csak nemtudok beszélni vele
kattintok a questes szövegre, erre megnyikkan az egész, "talk"ra se enged kattintani, se kilépni nemtudok a beszélgetésből, marad a ctrl+alt+del. De nem ez az egyetlen ?bugos? quest, van egy másik kézbesítős, azis ugyanez. van v.mi megoldás erre? ötlet?
-
Aha, kösz. Csak mert a pre-open előtt shaolin voltam, és ott lehetett korábban is. -
Goth #1146 OC1-től lehet, ha a kasztválasztós kvesztet megcsináltad -
Na, végre beléptem a qrva Wu-Tangba. Tudja valaki, hogy hol lehet új move-okat tanulni? Mert az általános trainer egyelőre csak a Wu-Tang meditationt tanítja. Vagy csak később lehet? Már unom a Basic Wu-Tang Sword-ot... -
amúgy rosszul írtam :DDD
GC2 vagyok :P