21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Gubberxx #1343 Miylen időnként spawnol? és mindíg ugyanott a fa tövénél?
-
Gubberxx #1342 A "nagy" karimat viszem:) -
effe #1341 :D nem olyan egyszerű, sok az élete...vagy 4x mentem neki, közben pihizni kellett keményen. 2. találkozásunkkor meg leölték előlem:S szal ha megvan bújjatok el jól :D -
Gubberxx #1340 nah megyek is leütni:) -
effe #1339 1%kal emeli az életem:D meg ad +100 dodge-t
ahoz h. band-et alapíthass meg kell csinálni egy küldetéssorozatot? ez miből áll? tudja v.ki? -
Gubberxx #1338 RC10 vok még csak:S nemvolt időm játszani tegnap, majd ma fejlődöm, mien ékszert adott, mit tud? -
effe #1337 knife* -
effe #1336 na megvan már a RL?? guildot akaroook:D
meg elkaptam kife of white shadows-t vagy hogy is hívjákot és még szép ékszert is kaptam tőle
első boss killem
-
Gubberxx #1335 :D:D -
zozoalma #1334 esélyem nincs a healerrel még mindig mivel tegnap láttam hogy a heal, harc közbe 200hp helyett csak ilyen 7hpt tölt :D
meg a buffjaim is fele annyin vannak :S
ugyhogy maradok a szörny hentél -
Gubberxx #1333 Este megint PvP?:) -
zozoalma #1332 hát mivel sok a magas szintü kari igy mindig megölik és 2-3 óránként spawnol ha nem több :))
majd keresek még egy párat de csak white területen tudom hogy kik azok
Mindenesetre aranyos amikor üt és stunnol 4-5s re :D -
Gubberxx #1331 lol én mé nem találok sosem bosst?:) -
zozoalma #1330 -
Gubberxx #1329 Nem jön be a kép, valami más link? :) -
zozoalma #1328 HEllo
Itt egy Főboss amit épp sikerült egy jó pillanatba hátsónrugni :D
kep.kepfeltolto.hu/726/1169387364.jpg]white tiger king [/URL]
Tsunade-Rc12 Strategy Beggar -
Gubberxx #1327 Én még mindíg a "KillerInstinct"-re szavazok az olyan jó brutál demonos név:) -
Gubberxx #1326 Majdnem vettem egy Wu-Tang lightfootot 20k-ért nektek csak előttem csípte ki a másik srác:( -
ugy néz ki :D. De nem baj, mi is egyre többen leszünk és leigázzuk őket :| muhahahahaha! 
-
Gubberxx #1324 Asszem a general store-ban árulnak ilyen furcsa tárgyat,100-2500 arany ami ilyen sacred fire álapotba hoz.(én is vettem tegnap mert nemtudtam mire jó:) -
Goth #1323 ennyi megmentemavilágot szuperhőslelkű magyar van már? :D -
Minden sötétlelkű black clan-os figyelmébe ajánlanám ez a képecskéz
:)
Ráadásul mindenki magyar.
-
Az elit clan okat mikor rakják be?vki tudja? -
redneck #1320 A mastery-ben basic-on kívul mikor lesz még valami amire tudom a pontokat adni? -
effe #1319 na holnap valószínú meglesz az ?első? rl demon, szóval ki kéne találni a nevet a guildnak, és kitalálni egy időpontot mikor fentvagyunk elegen! ötletek? -
Azt írta nekem hogy az egyik képességet (Phantom Demon) csak akkor használhatom, ha Sacred Fire Condition-ban vagyok.
Vki help pls!
-
Köszönöm szépen mindkettőtök válaszát ;) -
jobb gombal 2x rákattintasz az emberkére akinek átakarod adni aztán request trade megvárod még elfogadja és már mehet is :) -
igen -
Skacok.Egymás között lehet cuccot átadni // cserélni?? -
nincs, távoli támadásra van ilyen chi kung izé bigyusz :D. Ilyen fénygolyókat lő ki az ellenfélre
-
Gubberxx #1312 Valamitől lett egy socket a ruhámon...:S -
Gubberxx #1311 ez nem az a játék:) -
Cat 02 #1310 ijjász van ? -
Gubberxx #1309 gyűjtöttem valamo conqerior herbet vagy mit amire az van irva hogy "shield:damage converted to will" ez mi lehet? -
Megtaláltam a bosst, kék, hiába ütöm le sem szarja és nem támad meg... :S -
effe #1307 azthiszem jó napot zártam: 11 fegyó drop, 2 tome, lvl up, márcsak találni kéne 100k alatt egy tome-ot és zsír lenne minden
-
Gubberxx #1306 milyen lvl-ek azok? -
zozoalma #1305 Na ott a hermit meg az overlord a két főcsávó.
-
Gubberxx #1304 mennyünk ma bossokat ölni:):) ki van benne?