21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Goth #1103 eladtam a thiefem minden cuccát és beraktam pézt storeba, hogy fasza démon dzsekit meg nadrágot vehessek magamnak :D -
Gubberxx #1102 Te is fiam Goth? Lassan én leszek egyedül thief:) -
Goth #1101 Nah OC1-en Blood Demon lettem =) faszáag. -
nem irónikusan értette ^^
ték -
msot ezt irónikusan értetted? :D sztem gc8 ashoz képest nem egy rossz fegyver, legalábbis jobb mint amit a boltban lehet kapni :) -
Akkor velem is találkoztál már, én vok Frodo_HuN. :-) -
effe #1097 Aragornnal már találkoztam. Te hanyas vagy? nekünk is kéne egy klánt csinálni!
A nevem BreakElek a játékban, majd keress már meg estefelé! -
A magyar Wu-Tang klán neve HUNterS . A boss ****Peti**** .
6 után megtalálsz engem is. -
Sorius #1095 Köszönöm a válaszokat. Sikerült végre :D Wu-Tang Fist lvl1-en volt... ahogy lvl2 lett beadott egyből vagy 6 quest-et. A magyar Wu-Tang klán pedig érdekelne... -
Aragorn és én vagyunk Heavenly Demons-al, ezenkívül találkoztunk még egykét emberrel akik azzal vannak. -
Pedig oda már GC8-körül be lehet menni. Az öreg fószer Divine Sword-os küldijeit csináld meg hozzá. -
Wu-tang sword és wu-tang fist mindkettő legalább lvl 2 legyen, ez feltétel.
DB -
Sorius #1091 Még mindig nem tudok Wu-Tang-hez csatlakozni, lvl28 vagyok OC3. Megkérdeztem vkit játékba hogy hogy lehet, azt mondta hogy csináljam a questeket meg hogy emeljem a sword, hand and foot mastery-ket. Questek megcsináltam, viszont mastery-knél csak a sword-ot húztam. Lehet hogy az a baj hogy a hand and foot-ot nem fejlesztettem eddig? -
Wu-tangnál is volt egy durva quest 18-es szinten, 2 kb 22-es szintű rabló-testvérpárt kellett legyakni. Apró nehézség, hogy ez egy agresszív mob-respawn közepén volt, ahol vagy 10-15 nálam SOKKAL magasabb szintű emberke farmolt.... iszonyú nehéz volt a kavalkádban kiszúrni a két genyát úgy, hogy még én is üssem a legtöbbet rajtuk (azaz nekem könyvelje el a killt....) de meglett :)
DB -
zozoalma #1089 nagyon magas szinttől lehet belépni de szerintem még nincs implementálva a játékba,skillek meg 5. szintől ugyanazokat mutatja mint amikor a training groundon tanultad.Saját fegyvereidet majd clan contribution pontokért érdemes odaadni mert azokért többet ad. -
Horakme #1088 Sziasztok.
Tegnap kezdtem a játékot és nem tiszta néhány dolog.
Ha fejlesztem a skilljeimet, akkor minnél nagyobb a lvl-je annál látványosabb támadást fog bemutatni? Láttam pár embernél aurás fegyvereket, olyat a +olással lehet csinálni a sajátomra? Esett pár kék fegyver is (GC8 ha minden igaz) azokat érdemes árulni, vagy értéktelen kacat?
Olvasgattam a klánokról is. Van az a 3titkos klán, azokhoz milyen szinttől lehet menni? -
zozoalma #1087 hmm cb ben még nem tört csak +4 től
kulcs se tört még bele soha chestbe ezis ujdonnság,
mert ilyenkor visszadobja bagbe:)) -
Goth #1086 ahh igen... GC10-en sikerült.
rohattnehéz egy kveszt, partiba mindig voltunk vagy 8-an, sokan megunták kiléptek, sokan ótákon át próbálgatták...
És most nekem + egy másik kölyöknek vére sikerült!
Hát ez hihetetlen ekkora szopatós kveszt :D -
Ma 3 blue RL9 -es kardom tört el +3 -ra tolás közben. Kész anyagi csőd.
-
Goth #1084 a rohatt élet, valakinek van tippe hogyan csatlakozzak a HD-hez?
Lehetetlennek tűnik, még OC4-es sem tudja összegyűjteni 5 perc alatt...
Főleg mert alig dobják.
Van valami trükkje? -
emebr?
-
effe #1082 Köszi szépen. hát a kulcs az beletört, erővel szétszedtem, kaptam v.mi medicine-t
ez gondolom nem jó semmire, olyan cucc mint a mobok is dobnak. vagy nem?
Van valaki heavenly demonos még itt? -
zozoalma #1081 bronze chestet, silver chestet kitudod nyitni erővel is,
jobb klikk rajta és belerakod a kulcsokat ha azzal akarod érdemes egyforma kulcsokkal probálkozni.
Tsunade-Strategy Beggar RC6 -
effe #1080 Hogy tudom kinyitni a bronze conquerors chestemet? megvan hozzá a kulcs is.
másik kérdésem mire jók a brass key, yellow key, bronze key...? -
mi kell ahhoz h beléphessen az emebr wutangbe? -
Na, ma egy 4 órás adagot nyomtam (asszony külföldön van :), és 14-ről 20ra felmentem, beléptem a Wu-tangba. Nem volt 1szerű! Na de innen végre elkezd érdekesebb lenni kicsit :)
Tényleg, crafting nincs?
DB -
zozoalma #1077 Beggar is elég jó :))
Doboz nyitogatás meg random teljesen hiába nyitod ki 3 kulcsal :))
Ha alacsony szinten probálod kinyitni a silver chestet akkor kiirja hogy failed utána nemszabad erőltetni mert xar cucot ad
-
Goth #1076 csorog a nyálam xDDDd -
azért találtam egy elég jó sabert igy gc 8 on :D
-
nah nem tüntem ám el :D. Sokat kelett ma tanulnom, aztán tanulás után próbáltam játszanide tul sokan voltak és és még mindig gondok vannak a gépemmel, és ha sokanvannak akkor nem tudom valamiért megsebezni a szörnyeket :S. Szóval majd holnap :) -
Gubberxx #1073 Ez a dobozos ,nyitogatós dolog is mehetne a FAQ-ba:) -
wutang gyülekező? :D
andrewDj néven járom a vidéket... -
Gubberxx #1071 Van egy speares ütésem ami lvl 5-ös és jelenleg 1600-3500-ig sebez kb:) -
Nemtom nekem a Wu-Tang egyelőre jónak tűnik, ha ennyire meg kell szenvedni hogy bejussak hozzájuk, csak tudnak valamit :))
Nem gáz, hogy nem a kardra mentem rá? Ököllel is lehet pusztítani azt látom (300-as sebzés 15-ös szinten...), csak kérdem? :)
DB -
Gubberxx #1069 xD -
azt azért be kell ismernem, hogy legalább 1 dolog jobb a thiefeknél, mint a HD-nál... a területük zenéje.. -
Gubberxx #1067 Már azt hittem lesz még egy thief tanítvány:):) -
Még semmilyet... egyelőre Wu-tang ökölre edzek :)
DB -
Gubberxx #1065 Milyen stílust választottál? -
Köszi! A gyűjtős questnél nem is a leadás a gond (az ment elsőre), hanem hogy azik mikor/mitől jelennek meg a listában?
DB