21072
  • Goth
    eladtam a thiefem minden cuccát és beraktam pézt storeba, hogy fasza démon dzsekit meg nadrágot vehessek magamnak :D
  • Gubberxx
    Te is fiam Goth? Lassan én leszek egyedül thief:)
  • Goth
    Nah OC1-en Blood Demon lettem =) faszáag.
  • sweech
    nem irónikusan értette ^^

ték
  • Atti12
    msot ezt irónikusan értetted? :D sztem gc8 ashoz képest nem egy rossz fegyver, legalábbis jobb mint amit a boltban lehet kapni :)
  • zsakosfrodo2
    Akkor velem is találkoztál már, én vok Frodo_HuN. :-)
  • effe
    Aragornnal már találkoztam. Te hanyas vagy? nekünk is kéne egy klánt csinálni!
    A nevem BreakElek a játékban, majd keress már meg estefelé!
  • inter15
    A magyar Wu-Tang klán neve HUNterS . A boss ****Peti**** .
    6 után megtalálsz engem is.
  • Sorius
    Köszönöm a válaszokat. Sikerült végre :D Wu-Tang Fist lvl1-en volt... ahogy lvl2 lett beadott egyből vagy 6 quest-et. A magyar Wu-Tang klán pedig érdekelne...
  • zsakosfrodo2
    Aragorn és én vagyunk Heavenly Demons-al, ezenkívül találkoztunk még egykét emberrel akik azzal vannak.
  • inter15
    Pedig oda már GC8-körül be lehet menni. Az öreg fószer Divine Sword-os küldijeit csináld meg hozzá.
  • DonnieBrasco
    Wu-tang sword és wu-tang fist mindkettő legalább lvl 2 legyen, ez feltétel.

DB
  • Sorius
    Még mindig nem tudok Wu-Tang-hez csatlakozni, lvl28 vagyok OC3. Megkérdeztem vkit játékba hogy hogy lehet, azt mondta hogy csináljam a questeket meg hogy emeljem a sword, hand and foot mastery-ket. Questek megcsináltam, viszont mastery-knél csak a sword-ot húztam. Lehet hogy az a baj hogy a hand and foot-ot nem fejlesztettem eddig?
  • DonnieBrasco
    Wu-tangnál is volt egy durva quest 18-es szinten, 2 kb 22-es szintű rabló-testvérpárt kellett legyakni. Apró nehézség, hogy ez egy agresszív mob-respawn közepén volt, ahol vagy 10-15 nálam SOKKAL magasabb szintű emberke farmolt.... iszonyú nehéz volt a kavalkádban kiszúrni a két genyát úgy, hogy még én is üssem a legtöbbet rajtuk (azaz nekem könyvelje el a killt....) de meglett :)

DB
  • zozoalma
    nagyon magas szinttől lehet belépni de szerintem még nincs implementálva a játékba,skillek meg 5. szintől ugyanazokat mutatja mint amikor a training groundon tanultad.Saját fegyvereidet majd clan contribution pontokért érdemes odaadni mert azokért többet ad.
  • Horakme
    Sziasztok.
    Tegnap kezdtem a játékot és nem tiszta néhány dolog.
    Ha fejlesztem a skilljeimet, akkor minnél nagyobb a lvl-je annál látványosabb támadást fog bemutatni? Láttam pár embernél aurás fegyvereket, olyat a +olással lehet csinálni a sajátomra? Esett pár kék fegyver is (GC8 ha minden igaz) azokat érdemes árulni, vagy értéktelen kacat?
    Olvasgattam a klánokról is. Van az a 3titkos klán, azokhoz milyen szinttől lehet menni?
  • zozoalma
    hmm cb ben még nem tört csak +4 től
    kulcs se tört még bele soha chestbe ezis ujdonnság,
    mert ilyenkor visszadobja bagbe:))
  • Goth
    ahh igen... GC10-en sikerült.
    rohattnehéz egy kveszt, partiba mindig voltunk vagy 8-an, sokan megunták kiléptek, sokan ótákon át próbálgatták...
    És most nekem + egy másik kölyöknek vére sikerült!
    Hát ez hihetetlen ekkora szopatós kveszt :D
  • inter15
    Ma 3 blue RL9 -es kardom tört el +3 -ra tolás közben. Kész anyagi csőd.
  • Goth
    a rohatt élet, valakinek van tippe hogyan csatlakozzak a HD-hez?
    Lehetetlennek tűnik, még OC4-es sem tudja összegyűjteni 5 perc alatt...
    Főleg mert alig dobják.
    Van valami trükkje?
  • DonnieBrasco
    emebr?
  • effe
    Köszi szépen. hát a kulcs az beletört, erővel szétszedtem, kaptam v.mi medicine-t ez gondolom nem jó semmire, olyan cucc mint a mobok is dobnak. vagy nem?

Van valaki heavenly demonos még itt?
  • zozoalma
    bronze chestet, silver chestet kitudod nyitni erővel is,
    jobb klikk rajta és belerakod a kulcsokat ha azzal akarod érdemes egyforma kulcsokkal probálkozni.
    Tsunade-Strategy Beggar RC6
  • effe
    Hogy tudom kinyitni a bronze conquerors chestemet? megvan hozzá a kulcs is.

másik kérdésem mire jók a brass key, yellow key, bronze key...?
  • miilann
    mi kell ahhoz h beléphessen az emebr wutangbe?
  • DonnieBrasco
    Na, ma egy 4 órás adagot nyomtam (asszony külföldön van :), és 14-ről 20ra felmentem, beléptem a Wu-tangba. Nem volt 1szerű! Na de innen végre elkezd érdekesebb lenni kicsit :)
    Tényleg, crafting nincs?

DB
  • zozoalma
    Beggar is elég jó :))
    Doboz nyitogatás meg random teljesen hiába nyitod ki 3 kulcsal :))
    Ha alacsony szinten probálod kinyitni a silver chestet akkor kiirja hogy failed utána nemszabad erőltetni mert xar cucot ad
  • Goth
    csorog a nyálam xDDDd
  • Atti12
    azért találtam egy elég jó sabert igy gc 8 on :D
  • Atti12
    nah nem tüntem ám el :D. Sokat kelett ma tanulnom, aztán tanulás után próbáltam játszanide tul sokan voltak és és még mindig gondok vannak a gépemmel, és ha sokanvannak akkor nem tudom valamiért megsebezni a szörnyeket :S. Szóval majd holnap :)
  • Gubberxx
    Ez a dobozos ,nyitogatós dolog is mehetne a FAQ-ba:)
  • andrew1988
    wutang gyülekező? :D
    andrewDj néven járom a vidéket...
  • Gubberxx
    Van egy speares ütésem ami lvl 5-ös és jelenleg 1600-3500-ig sebez kb:)
  • DonnieBrasco
    Nemtom nekem a Wu-Tang egyelőre jónak tűnik, ha ennyire meg kell szenvedni hogy bejussak hozzájuk, csak tudnak valamit :))
    Nem gáz, hogy nem a kardra mentem rá? Ököllel is lehet pusztítani azt látom (300-as sebzés 15-ös szinten...), csak kérdem? :)

DB
  • Gubberxx
    xD
  • Shiwo
    azt azért be kell ismernem, hogy legalább 1 dolog jobb a thiefeknél, mint a HD-nál... a területük zenéje..
  • Gubberxx
    Már azt hittem lesz még egy thief tanítvány:):)
  • DonnieBrasco
    Még semmilyet... egyelőre Wu-tang ökölre edzek :)

DB
  • Gubberxx
    Milyen stílust választottál?
  • DonnieBrasco
    Köszi! A gyűjtős questnél nem is a leadás a gond (az ment elsőre), hanem hogy azik mikor/mitől jelennek meg a listában?

DB