21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Gubberxx #1303 akkor azért nem láttam a neveket:D -
Gubberxx #1302 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa itt még nem is voltam:) -
hmm -.-'
bloody plain -
o_O -
Gubberxx #1299 neveket* -
Gubberxx #1298 hmmmmmm én még sosem láttam külön monster nebeket a map-on.. de majd megcsekkolom ma megint -
zozoalma #1297 középen vannak de kivan irva a nevük a térképre,ilyen fénycsik van a fejük felett -
Gubberxx #1296 hol és kik azok? -
zozoalma #1295 bloody plainen is találkozhatsz 2 főbossal
RC11 es szinten kék és nemlehet eltalálni ha megsebzed azonnal healezödik :D -
szal neked akartam irni :D jelen -
jelen :D -
Gubberxx #1292 loooooooooooooooooool -
zozoalma #1291 amikor belépsz akkor elindul egy visszaszámlálás 20 percről.
Mérgesgáz felhőbe ami elég sokat vesz le ha alacsonyabb szintü vagy.
Ott szétkell csapni 4 követ aztán bekerülsz egy másik szobába ahol sok kis mob,utána masik szoba mégtöbb mob.Utána ottleesz egy főboss, és mindezt 20 perc alatt. -
Gubberxx #1290 Hogy érted hogy időre megy? Maga a bejutás vagy x idő után ha harcolsz is épp kidob? -
Gubberxx #1289 Hát 3 szint múlva én is megtom csinálni(holnapra megvan:) ) Csak beszéljük meg a nevet és kéne az 5 ember 1xerre:) -
effe #1288 alakulgat elvileg, de most megrekedtünk az alakulásban vagy nemtudom
van már olyan szinten v.ki h. meg tudja alapítani?
-
zozoalma #1287 Hát én White clanos vagyok igy zhengzouba vannak ezek.
Bloodwolf king az asszem big plainen van
tiger king az ahol a térképen van egy piros pont amiire azt irja hogy misteryus statue ottvan közvetlen mellete .
Az a rész ahol mérgezödsz az a death valley ott miután kiütötted a köveket akkor még rengeteg mob jön utána tehát az a 20 perc nem biztos hogy elég , ha nemvagytok táposak, és sokan :DD -
Gubberxx #1286 Demon klán alakul már?:) -
Voltam és jól be is szopt@m. Rc4-10 es brigáddal voltam bennt (vadidegen társaság). A bejutást követő 2 .percben már csak 2-en voltunk életben egy RL4 -es karival. Itt ráadásul még csak ellenfél sincs , csak folyamatosan mérgeződik az ember. Ha széttörünk 4 koponyát akkor megszűnik a mérgezés és kinyílik egy ajto. Na itt bennt már magamra maradtam. Ha nincs még időlimit is , talán sikrerül. De igy nem jöttem ki élve.
Erősebb csapattal kell bemenni.
-
Gubberxx #1284 Én még sosem taliztam velük gonosz területen, valaki? Ill a dungeonban volt már valaki? mi van ott és milyen ellenfelek?
-
Goth #1283 és ezzel a két kinggel hol? =) -
zozoalma #1282 Hát Rc11-es szinten már lelehet gyakni,általában 500 aranyat dobál :(
A többi Boss monster akiket White területeken láttam kicsit nehezebb legyakni.
Bloodwolf king
White tiger king
meg még 3 másikkal is taliztam :D
Tsunade-RC11 Stragety Beggar -
basszus nektek kiirja a servert? :S nekem nicnsa select serverbe semmi :/ -
ők se azért idegesek, hogy olyat kérdezel amit nem tudsz, őket az idegesíti, hogyha nem olvasol vissza/nem nézel bele a faq ba
-
Ohhh, már nmegvan, hogy hogyan lehet.
Ezeket esetleg belehetne tenni a fakkba és az ilyen nyúbik mint én nem kérdeznének ennyi hülyeséget.Azért remélem nem idegesíti az öregeket mint egy hasonló játék (sro) topikjában lévő pr0kat. -
Nemtörtént semmi hisz segíteni próbáltál. ;)
Szóval továbbiakban skill csak akkor ha klánban van az ember??
-
Gubberxx #1277 Elfelejtettem melyik városbvan tudok RC9-es fegyót venni :S valaki tudja?:) -
Bocs régebben igy volt. -
Ha a jelszót kéri akkor miért a nevét írnám be barátom??
Kössz Gubberxx, ez volt a jó megoldás. -
Gubberxx #1274 Írj be jelszónak 7 db 1-est és elfogadja. -
Talán ne a jelszót hanem a karakter nevét írd be
-
Mégvalami.
A karitörlés bugzik vagy mi?Mert ha törölni akarok egy karit kéri a jelszót de hiába írom be neki nemfogadja el. -
Pffff.Mostmár csak akkor tanulhatok skilleket ha klánba lépek vagy csinálok magamnak ?? -
Kössz szépen.Megyek is megpróbálom megütni :) aztán iszok a véréből ... -
effe #1269 elég ha megütöd párszor, neked csak a vére kell, nem kell megölnöd -
Srácok.Lekellene nyomnom egy Knife of White Shadows nevü izét de hát ez nekem még oylan piros mint az ördög segge.VAn rá valami trükk vagy hagyjam a francba és ráérek később agyonverni? -
photoshopoltam egy kicsit :D.
-
génmanipulált
-
Gubberxx #1265 Az nem rossz,lehet ezek valami mutáns medvék:) -
Lehet. Egyébként a brown bear is egy bug a jétékban. Hullik tőle a nép rendesen.
Most 95/120 -nál tartok (str/dex) ügyileg.