21072
  • Goth
    Elvileg már GC8-on beléphettél volna nem?
  • andrew1988
    a wutang clanba lépéshez...
    a szintet értve, nem a küldiket :D
  • Goth
    Jah és hozzá kell tenni, úgy öltem meg simán a 4 szinttel magasabb ellenfelet, hogy saját magamnál még 5 szinttel gyengébb pengét is használtam. Érzem az erőt :D
  • Goth
    cons-ra nem nagyon adok, asszem 24 pont van rajta, de mivel ritkábban találnak el, így nem is nagyon kell, Str-re szoktam még adni, az jelenleg 5x. A kellő mértékű sebzés megvan, most gyaktam egy 4 szinttel nagyobb shaolinost, úgy hogy összvissz 8%-ot szedett le belőlem :p
    Bár valóigaz, hogy hibrid kasztos volt, ami szerintem szar.
  • zozoalma
    Hát nemsokat érsz azzal ha csak egy tulajdonnságot gyursz ki, 100as dex mellett is eltalálnak és mivel a defenset meg a Str adja érdemes arra is tenni :))
    Mondjuk ami nekem nagyon nem tetszik hogy amikor ujrarakod a pontokat akkoris marad a min 8 mindenből, pedig aztán a wisdom sok kasztnak felesleges.
  • Goth
    mihez? =)
  • sweech
    lál :D
  • andrew1988
    OC1 végreeeeee...
    már nem kell sok...
  • Goth
    nyah ma fejlődtem 7 szintet :0 RC1 megvan.
    37-en 101 Dex szépnek számít? :D
  • Goth
    taktika kell, hozzá. Olvasd el, leírtam hogyan csináld még #1120-ban.
    Ha végképp nem megy, szólj, és visszamegyek segíteni :p
  • Goth
    akkor lesznek gondjaid a csatlakozással, nehéz =)
    De erős klán egyébként, nem csoda ha nehéz bejutni.
  • ricsimaster
    a hd-t
  • Goth
    melyik klán választottad?
  • ricsimaster
    Na gc3-mas vok :D
  • Atti12
    ÁÁÁÁ megőrülök már hogy nem birom megcsinálni ezt a küldetést:@. most meg lett volna az öt, ha mind1ik mob dobná ezta szart de nem dobja :@ legalább ne szaggatna mert igy még fejlődni sem tudok mert állanodan kinyirnak :@
  • Gubberxx
    Sztem sosem lesz 5 magyar brotherhood:) Meg már megszerettem a guildemet:)
  • zozoalma
    Beggar Clan Lesz :D
  • j0nNyKa
    na, lesz brotherhood klan ? :]
  • Horakme
    Ez a wutang tudhat valamit ha 20as szinten lehet hozzá csatlakozni. Na majd felgyúrom magam azt megnézem mit tudnak ellenem.
  • DonnieBrasco
    20-as szinten (GC8)

DB
  • andrew1988
    LS11, mikor is lehet csatlakozni a wutangbe?
  • zsakosfrodo2
    Én meg még annyi sem :P
  • ricsimaster
    Én meg még szar 14-es vok XD
  • Goth
    én úgy csináltam meg, meg sweech is, hogy a nagyobbik sziget északi részére a hídhoz rohantunk rögtön, miután felvettük a kvesztet. És onnan 1-esével szedegettük le a bloodhorned-okat, persze csak a simákat, mert azok dobnak szarvat.
    rajtad van az a rohadt méreg is közbe, szal egymásután megölsz kettőt, aztán pihi.
    Mindig figyelj rá hogy olyat szúrj ki ami egyedül van, és ne menjenek rád többen, valamint ha csak te ütöd a dögöt, nagyobb eséllyel dob, mint ha más is beleüt.
    Szal egyedül, egyet, egyesével, mégegyet, pihi a hídon, mert ott nem mennek rád. Ezt ismételgesd, és meg lesz 5 percen belül =) csak próbálkozni kell párszor, és MINDIG az északon lévő hídhoz szaladva gyakj.
  • andrew1988
    mi a klánod?
    adhatnál kölcsön 300 goldot...
  • zsakosfrodo2
    Mit is mondtál, mivel csitelsz? :D [viccel]
  • Atti12
    nagyon nehéz a belépő küldi a HD be :(. Főleg igyhogy ennyien vannak és ennyire szaggat
  • sweech
    wtf azt meg hogy :D
  • Gubberxx
    Nem tom ti mit csináltok:) Majdnem az összes ruhát megvettem(még az 50k-s dekorációs ruhát is) Megvan a tome lightfoot, és még mindíg van 160k-m..
  • DonnieBrasco
    Meg lehet próbálni :P még pár hét és jól kigyúrom magam White Tiger-ből, és pusztakézzel tucatjával fogom irtani a sötét klánokat :))

DB
  • inter15
    Ha harc ám legyen :))
  • zozoalma
    Ha jó cuccokat akartok akkor csak azokat használjátok amiket questekért kaptok
    Venni ruhát teljesen felesleges mert semmi + nem ad, max pocketet de oda meg a sachetek nemtudnak annyi + adni. Pénzt meg érdemesebb inkább Lightfoot Tomera gyűjtögetni :))
    Tsunade RC7 Strategy Beggar
  • Atti12
    az a helyzet hogy én se vagyok tele pénzel.. :| kemény 7000 goldom van :D gyüjtök daemonos ruhára :D
  • Atti12
    vesszenek! :D
  • Goth
    teis ilyen gazdag vagy? ^^
    ráér, nemnagypéz
  • sweech
    én meg ha megadom gothnak az 1400 goldot amivel lógok neki, pénz nélkül maradok :D
  • Goth
    pl. adhatsz belőle nekem, 6 szinttel kisebb fegyvert használok :DD
  • Gubberxx
    Nekem csak gyűlik a zsé megvan 2 szintre előre a +3-as fegyó megvan a legjobb ruha, nem tom mire költeni már a pénzem
  • Gubberxx
    :D helyes helyes,halál a wutangokra:)
  • Goth
    Azért a Wu-Tangot együtt gyakjuk majd ^^