21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Goth #1143 Elvileg már GC8-on beléphettél volna nem? -
a wutang clanba lépéshez...
a szintet értve, nem a küldiket :D -
Goth #1141 Jah és hozzá kell tenni, úgy öltem meg simán a 4 szinttel magasabb ellenfelet, hogy saját magamnál még 5 szinttel gyengébb pengét is használtam. Érzem az erőt :D -
Goth #1140 cons-ra nem nagyon adok, asszem 24 pont van rajta, de mivel ritkábban találnak el, így nem is nagyon kell, Str-re szoktam még adni, az jelenleg 5x. A kellő mértékű sebzés megvan, most gyaktam egy 4 szinttel nagyobb shaolinost, úgy hogy összvissz 8%-ot szedett le belőlem :p
Bár valóigaz, hogy hibrid kasztos volt, ami szerintem szar. -
zozoalma #1139 Hát nemsokat érsz azzal ha csak egy tulajdonnságot gyursz ki, 100as dex mellett is eltalálnak és mivel a defenset meg a Str adja érdemes arra is tenni :))
Mondjuk ami nekem nagyon nem tetszik hogy amikor ujrarakod a pontokat akkoris marad a min 8 mindenből, pedig aztán a wisdom sok kasztnak felesleges. -
Goth #1138 mihez? =) -
lál :D -
OC1 végreeeeee...
már nem kell sok... -
Goth #1135 nyah ma fejlődtem 7 szintet :0 RC1 megvan.
37-en 101 Dex szépnek számít? :D -
Goth #1134 taktika kell, hozzá. Olvasd el, leírtam hogyan csináld még #1120-ban.
Ha végképp nem megy, szólj, és visszamegyek segíteni :p -
Goth #1133 akkor lesznek gondjaid a csatlakozással, nehéz =)
De erős klán egyébként, nem csoda ha nehéz bejutni. -
ricsimaster #1132 a hd-t -
Goth #1131 melyik klán választottad? -
ricsimaster #1130 Na gc3-mas vok :D -
ÁÁÁÁ megőrülök már hogy nem birom megcsinálni ezt a küldetést:@. most meg lett volna az öt, ha mind1ik mob dobná ezta szart de nem dobja :@
legalább ne szaggatna mert igy még fejlődni sem tudok mert állanodan kinyirnak :@
-
Gubberxx #1128 Sztem sosem lesz 5 magyar brotherhood:) Meg már megszerettem a guildemet:) -
zozoalma #1127 Beggar Clan Lesz :D -
na, lesz brotherhood klan ? :] -
Horakme #1125 Ez a wutang tudhat valamit ha 20as szinten lehet hozzá csatlakozni. Na majd felgyúrom magam azt megnézem mit tudnak ellenem
.
-
20-as szinten (GC8)
DB -
LS11, mikor is lehet csatlakozni a wutangbe? -
Én meg még annyi sem :P -
ricsimaster #1121 Én meg még szar 14-es vok XD -
Goth #1120 én úgy csináltam meg, meg sweech is, hogy a nagyobbik sziget északi részére a hídhoz rohantunk rögtön, miután felvettük a kvesztet. És onnan 1-esével szedegettük le a bloodhorned-okat, persze csak a simákat, mert azok dobnak szarvat.
rajtad van az a rohadt méreg is közbe, szal egymásután megölsz kettőt, aztán pihi.
Mindig figyelj rá hogy olyat szúrj ki ami egyedül van, és ne menjenek rád többen, valamint ha csak te ütöd a dögöt, nagyobb eséllyel dob, mint ha más is beleüt.
Szal egyedül, egyet, egyesével, mégegyet, pihi a hídon, mert ott nem mennek rád. Ezt ismételgesd, és meg lesz 5 percen belül =) csak próbálkozni kell párszor, és MINDIG az északon lévő hídhoz szaladva gyakj. -
mi a klánod?
adhatnál kölcsön 300 goldot... -
Mit is mondtál, mivel csitelsz? :D
[viccel]
-
nagyon nehéz a belépő küldi a HD be :(. Főleg igyhogy ennyien vannak és ennyire szaggat
-
wtf
azt meg hogy :D
-
Gubberxx #1115 Nem tom ti mit csináltok:) Majdnem az összes ruhát megvettem(még az 50k-s dekorációs ruhát is) Megvan a tome lightfoot, és még mindíg van 160k-m.. -
Meg lehet próbálni :P még pár hét és jól kigyúrom magam White Tiger-ből, és pusztakézzel tucatjával fogom irtani a sötét klánokat :))
DB -
Ha harc ám legyen :)) -
zozoalma #1112 Ha jó cuccokat akartok akkor csak azokat használjátok amiket questekért kaptok
Venni ruhát teljesen felesleges mert semmi + nem ad, max pocketet de oda meg a sachetek nemtudnak annyi + adni. Pénzt meg érdemesebb inkább Lightfoot Tomera gyűjtögetni :))
Tsunade RC7 Strategy Beggar -
az a helyzet hogy én se vagyok tele pénzel.. :| kemény 7000 goldom van :D gyüjtök daemonos ruhára :D -
vesszenek! :D -
Goth #1109 teis ilyen gazdag vagy? ^^
ráér, nemnagypéz -
én meg ha megadom gothnak az 1400 goldot amivel lógok neki, pénz nélkül maradok :D -
Goth #1107 pl. adhatsz belőle nekem, 6 szinttel kisebb fegyvert használok :DD -
Gubberxx #1106 Nekem csak gyűlik a zsé megvan 2 szintre előre a +3-as fegyó megvan a legjobb ruha, nem tom mire költeni már a pénzem -
Gubberxx #1105 :D helyes helyes,halál a wutangokra:) -
Goth #1104 Azért a Wu-Tangot együtt gyakjuk majd ^^