21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Még 1x tudod újraosztani a pontokat, aztán már nem. HD-nál annál a csákónál lehet amelyk a mittomén milyen barlang előtt áll. -
Cornelius #1022 Hello, amikor kiválasztottam a HD klánnál az egyik alkasztot, újra eloszthattam a pontjaimat, tudja valaki, hogy lesz e még ilyen lehetőség? Mert megpakoltam wisdommal, az meg még sem kell. -
ott van egy fa tövében walled plainbem,sajnos pontosabban nem tom elmondani :s
ha estig nem sikerül megtalalni felmek és megmutatom ;] -
effe #1020 Annál Heavenly Daemonos questnél, mikor vissza kell vinni a kovácsnak az elveszett cuccát kéne egy kis segítség. Pontosan hol kell keresni a ládát? Tudom hol van Walled Plain, de egy kicsit nagy terület... v.mi mobot kell ölni majd az kidobja? de meiket? ha tudja v.ki segítsen plz
-
sztem heavenly daemon de nem biztos -
Goth #1018 :DD -
vehettek volna kisebbre is a videot.. :] -
szerintem arra gondol ami itt megy -
ja azt a videot lattam
Halálos fegyver 4nek hivjak
... bzdmeg nincs kedved elmondani, hogy melyik videorol van szo? -
van 1 videó amiben két koma küzd egymással, amelyiknél nincs fegyver az meik klánhoz tartozik? -
van itt wutanges? -
Gubberxx #1012 Lehet valahol jobb ruhát venni mint ami a bandita bázis npc-jénél van? -
Gubberxx #1011 Van eladó RC4 +2 Blue spear és RC9 Blue sword és blade eladó, ha valakit érdekel privizzen rám a gaméban:) -
csak akkor játszol ha ott vagyok :D
de egész jó
-
ték D:: -
nem -
shaolinnAL meglehet tanulni a szablyás skilleket? -
végre valaki! üdvözöllek a klánban :P :D -
Tyfun #1005 Az iron fist clanba (ami majd csak lessz) wu-tangal is lehet állni vagy csak shaolinnak lehet?
És az exorist monkrol mi a véleményetek mert ha az essncere pakolom meg a wisdomra ,nah meg egy kis con idővel elég tápos nuker lehet nem??Vagy ha shaolin akkor inkább luahon monk??? -
rakattintasz a karakterre akivel partizni akarsz,felül megjelenik a neve és a neve alatt jobb oldalt van egy kis nyíl,lenyitod->invitation
vagy kiirja h xyz refuse your invitation(visszautasitotta)
vagy kiirja h xyz already in an other party(mar másik partiban van)
vagy elfogadja és akkor a képernyő bal oldalán lesz a te neved alatt az ő neve is -
Gubberxx #1003 Rákattintassz a fószerre, utána fent középen a nevénél a kis lefelé mutató háromszögre és legördül egy menü, a legelső pont az invitation. -
effe #1002 köszi szépen! 
még annyit segítenél h. partyt hogy lehet csinálni? mert még erre se jöttem rá, kicsit fura ez nekem sro után... -
Goth #1001 nah HD-nál még csak 10-es vagyok, de annyit tudok mondani, hogy gecijó =))
Eddigi legfaszább stílus, sztem már ennél maradok. Bár lehet még thiefkedni is fogok, ha lesz klán. -
Goth #1000 chathez lenyomod az entert, és már írhatsz is...
másikra meg majd válaszol egy wu-tangos :p -
effe #999 Sziasztok!
Ma kezdem el játszani, szóval még vagyon noob vagyok, előre is bocs a hülye kérdésekért...
Szóval wu tang stílusnál van egy quest még az eleje felé, mikor rozsdás ládikókból kell kiszedni v.mit..csakhogy nem sikerült edig sehogy sem :S rossz ládát keresek v. mi?
Miért van egyes játékosok neve pirosra festeve? mármint a név mögött a "háttér"?
Na és hogy tudok írni a chatbe? :D ez a legütősebb kérdésem...
előre is köszi, és bocs a hülyeségekért
-
honnan lehet szerezni Chi Chang-oz?:P -
Ne is mond, tele van már a pö©$öm a vizsgákkal, hétfőn kedden lesz 3, aztán egy kis pihi és 16. még 1, aztán ha mind sikeres lett(aminek nincs nagy valószínűsége
) akkor végre lehet játszani egésszen a köv. vizsgaidőszakig
-
akkor jo, viszont mondom, en meg picike szintu vagyok, eshat igy vizsgaidoszak kozepen nem is tudom megigerni, hogy magasabb leszek -
Goth #995 akkor lényegébe egyáltalán nem vagy heavenlys, hanem bhoodos vagy, szal már 4-en vagyunk a klánhoz =) -
nem vagyok hdnal klantag, meg csak 18as a karim
untam magam a hd teruleten, atmentem questelni a brotherhoodba, es vegul azon kaptam magam, hogy klantag vagyok naluk -
sokkal brutálabb, hidd el :D -
én is,amugy volt egy Q ami bugos volt ezert hagytam,lépgettem a szinteket és csinaltam a többi Qt és egyik szint lépésnél eltűnt :s -
Tyfun #991 Szentpéteri vagy Goth ??? én Miskolci:) -
Goth #990 fú de utálom a bugos kveszteket =) -
Tyfun #989 Az iron fist clanba wu-tangal is lehet állni vagy csak shaolinnak lehet?
És az exorist monkrol mi a véleményetek mert ha az essncere pakolom meg a wisdomra ,nah meg egy kis con idővel elég tápos nuker lehet nem??Vagy ha shaolin akkor inkább luahon monk??? -
vagy lvl25ön átmásztál bhoodba és ott kivalasztottad h xy bandit? -
azthogyazt? :oo -
Goth #986 azt hogy? a heavenly demonnál is klántag vagy és tanulhatod a skilleket meg a brotherhoodnál is? D: -
en guild szempontjabol mi vagyok?
hd a karim, de bealltam a brotherhoodba... -
revolit #984 miért nem tud csatlakozni vmi patch szerverhez? tegnap még tökéletesen ment, azóta semmit nme csináltam a géppel. ezt írja: Unable to connect to patch server. please refer to bla bla bla
azt írja hogy a server version 4, nekem meg 3 van, tegnap még ezis jó volt neki, de ha 4 akkor miért nme updatel??