21072
  • circa
    Még 1x tudod újraosztani a pontokat, aztán már nem. HD-nál annál a csákónál lehet amelyk a mittomén milyen barlang előtt áll.
  • Cornelius
    Hello, amikor kiválasztottam a HD klánnál az egyik alkasztot, újra eloszthattam a pontjaimat, tudja valaki, hogy lesz e még ilyen lehetőség? Mert megpakoltam wisdommal, az meg még sem kell.
  • miilann
    ott van egy fa tövében walled plainbem,sajnos pontosabban nem tom elmondani :s
    ha estig nem sikerül megtalalni felmek és megmutatom ;]
  • effe
    Annál Heavenly Daemonos questnél, mikor vissza kell vinni a kovácsnak az elveszett cuccát kéne egy kis segítség. Pontosan hol kell keresni a ládát? Tudom hol van Walled Plain, de egy kicsit nagy terület... v.mi mobot kell ölni majd az kidobja? de meiket? ha tudja v.ki segítsen plz
  • Atti12
    sztem heavenly daemon de nem biztos
  • Goth
    :DD
  • j0nNyKa
    vehettek volna kisebbre is a videot.. :]
  • sweech
    szerintem arra gondol ami itt megy
  • j0nNyKa
    ja azt a videot lattam
    Halálos fegyver 4nek hivjak
    ... bzdmeg nincs kedved elmondani, hogy melyik videorol van szo?
  • andrew1988
    van 1 videó amiben két koma küzd egymással, amelyiknél nincs fegyver az meik klánhoz tartozik?
  • andrew1988
    van itt wutanges?
  • Gubberxx
    Lehet valahol jobb ruhát venni mint ami a bandita bázis npc-jénél van?
  • Gubberxx
    Van eladó RC4 +2 Blue spear és RC9 Blue sword és blade eladó, ha valakit érdekel privizzen rám a gaméban:)
  • sweech
    csak akkor játszol ha ott vagyok :D

de egész jó
  • sweech
    ték D::
  • Atti12
    nem
  • andrew1988
    shaolinnAL meglehet tanulni a szablyás skilleket?
  • Atti12
    végre valaki! üdvözöllek a klánban :P :D
  • Tyfun
    Az iron fist clanba (ami majd csak lessz) wu-tangal is lehet állni vagy csak shaolinnak lehet?
    És az exorist monkrol mi a véleményetek mert ha az essncere pakolom meg a wisdomra ,nah meg egy kis con idővel elég tápos nuker lehet nem??Vagy ha shaolin akkor inkább luahon monk???
  • miilann
    rakattintasz a karakterre akivel partizni akarsz,felül megjelenik a neve és a neve alatt jobb oldalt van egy kis nyíl,lenyitod->invitation
    vagy kiirja h xyz refuse your invitation(visszautasitotta)
    vagy kiirja h xyz already in an other party(mar másik partiban van)
    vagy elfogadja és akkor a képernyő bal oldalán lesz a te neved alatt az ő neve is
  • Gubberxx
    Rákattintassz a fószerre, utána fent középen a nevénél a kis lefelé mutató háromszögre és legördül egy menü, a legelső pont az invitation.
  • effe
    köszi szépen!
    még annyit segítenél h. partyt hogy lehet csinálni? mert még erre se jöttem rá, kicsit fura ez nekem sro után...
  • Goth
    nah HD-nál még csak 10-es vagyok, de annyit tudok mondani, hogy gecijó =))
    Eddigi legfaszább stílus, sztem már ennél maradok. Bár lehet még thiefkedni is fogok, ha lesz klán.
  • Goth
    chathez lenyomod az entert, és már írhatsz is...
    másikra meg majd válaszol egy wu-tangos :p
  • effe
    Sziasztok!

Ma kezdem el játszani, szóval még vagyon noob vagyok, előre is bocs a hülye kérdésekért...

Szóval wu tang stílusnál van egy quest még az eleje felé, mikor rozsdás ládikókból kell kiszedni v.mit..csakhogy nem sikerült edig sehogy sem :S rossz ládát keresek v. mi?

Miért van egyes játékosok neve pirosra festeve? mármint a név mögött a "háttér"?

Na és hogy tudok írni a chatbe? :D ez a legütősebb kérdésem...

előre is köszi, és bocs a hülyeségekért
  • SVHSolyom
    honnan lehet szerezni Chi Chang-oz?:P
  • circa
    Ne is mond, tele van már a pö©$öm a vizsgákkal, hétfőn kedden lesz 3, aztán egy kis pihi és 16. még 1, aztán ha mind sikeres lett(aminek nincs nagy valószínűsége ) akkor végre lehet játszani egésszen a köv. vizsgaidőszakig
  • j0nNyKa
    akkor jo, viszont mondom, en meg picike szintu vagyok, eshat igy vizsgaidoszak kozepen nem is tudom megigerni, hogy magasabb leszek
  • Goth
    akkor lényegébe egyáltalán nem vagy heavenlys, hanem bhoodos vagy, szal már 4-en vagyunk a klánhoz =)
  • j0nNyKa
    nem vagyok hdnal klantag, meg csak 18as a karim
    untam magam a hd teruleten, atmentem questelni a brotherhoodba, es vegul azon kaptam magam, hogy klantag vagyok naluk
  • Atti12
    sokkal brutálabb, hidd el :D
  • miilann
    én is,amugy volt egy Q ami bugos volt ezert hagytam,lépgettem a szinteket és csinaltam a többi Qt és egyik szint lépésnél eltűnt :s
  • Tyfun
    Szentpéteri vagy Goth ??? én Miskolci:)
  • Goth
    fú de utálom a bugos kveszteket =)
  • Tyfun
    Az iron fist clanba wu-tangal is lehet állni vagy csak shaolinnak lehet?
    És az exorist monkrol mi a véleményetek mert ha az essncere pakolom meg a wisdomra ,nah meg egy kis con idővel elég tápos nuker lehet nem??Vagy ha shaolin akkor inkább luahon monk???
  • miilann
    vagy lvl25ön átmásztál bhoodba és ott kivalasztottad h xy bandit?
  • miilann
    azthogyazt? :oo
  • Goth
    azt hogy? a heavenly demonnál is klántag vagy és tanulhatod a skilleket meg a brotherhoodnál is? D:
  • j0nNyKa
    en guild szempontjabol mi vagyok?
    hd a karim, de bealltam a brotherhoodba...
  • revolit
    miért nem tud csatlakozni vmi patch szerverhez? tegnap még tökéletesen ment, azóta semmit nme csináltam a géppel. ezt írja: Unable to connect to patch server. please refer to bla bla bla
    azt írja hogy a server version 4, nekem meg 3 van, tegnap még ezis jó volt neki, de ha 4 akkor miért nme updatel??