21072
  • circa
    Klánhoz majd olyan lvl20 körül tudsz csatlakozni, gyűjtögetős questeket álltalában heffeiben tudod leadni
  • DonnieBrasco
    Sziasztok,

2 napja kezdtem el bétázni, és teljesen király a játék... a grafika nem szép, de legalább stílusos, eléggé egyhangú hent a dolog, de mégis... van valami vonzereje, komolyan :)
    15-ös szintű vagyok (GC3), mikor lehet végre klánhoz csatlakozni? Hogy működnek a gyűjtögetős kvesztek? (1et megcsináltam már...)
    Na 1előre ennyit... amúgy láttam pár magyart bent (nick alapján hehe), én Ficere néven kungfuzok (hands+feet) :)

DB
  • circa
    Na ezt nem tudom , de kiad akármilyen fegyót, ha már blue akkor biztos el tudod passzolni egy szép kis summáért:)
    És ha kapsz egy sabert add el nekem mert én blood d. vok
    Le kell tesztelni, hogy figyelembe veszi e a kar kasztját, de arra tippelnék hogy nem, mert láttam már wutangost pl hd-s garmentet árulni, biztos nem a guildjában szerezte
    Amúgy meg ha 10 izét kigyűjtesz akkor mást úgy se nagyon tudsz vele csinálni, eladot darabját 1000 goldért, nem hiszem, beváltod azzal nem veszthetz semmit, még a silverchestet is tudod árulni, és az is megé egy jó kis összeget
  • Gubberxx
    Azért egy jó saber igen jó pénzért el tudsz adni amiből olyan speart veszel magadnak hogy megszólal:)
  • miilann
    és ha reddel nyitja valaki,monnyuk egy hoodos és kap egy sabert azzal kitörölheti? vagy olíat ad amire szüksége lehet? szal figyelembe vezsi a karakter kasztját?
  • Gubberxx
    oksa köszi
  • circa
    hát nekem meg volt minden kulcsból egy meg egy ládám, és az összes fejta kulcsot felhasználtam a láda nyitásához, és kaptam 30 db. sz@rt amine semmi értéke nincs :S
    Szal ha ládát akarsz nyitni mindíg csak azonos színű kulcsal próbálkozz
  • Gubberxx
    thx:) én meg eladtam kb 50 ilyen levelet tegnap mert azthittem már nem kell... :/
  • circa
    Tudod volt az a küldi ahol egy pirus mikulásruhát kapsz ha kigyüjtesz 10 spirit leafet(azt hiszem ez a neve) heffeiben adt az egyik árús a küldetést, ugyan annak a csákónak kell leadni ha meg van a 10, és lehet választani hogy mit akarsz cserébe:
    -silver chest: ezt kell kinyitni a megfelelő kulcsokkal, és ha mákod van
    kapsz egy a kulcsnak megfelelő fasza cuccot.
    -kulcsok:1, green conquerrors silver key: egy garmentet(ruhát) ad a láda
    ha ezzel nyitod, ami lehet blue is.
    2, red conquerrors key: egy fegyvert kapsz ha ezzel nyitod
    ládát.
    3, yellow conquerrors key: kigyőjthető cuccokat
    kapsz(collectible item).
    A láda nyitásához max. 3 kulcsot használhatsz fel, ami elvileg növeli a minnél jobb cucc esélyét.
    Hát nagyábbol ennyi
  • Gubberxx
    ijjjjj ez bonyolult:):) van erről valami leírás valahol, ill. kinek kell leadni a zöld levélkéket?:)
  • circa
    Most nem tudom ételmesen megfogalmazni mert volt ma 2 vizsgám meg holnap még lesz egy szal 4 napja éjjel nappal tenulok és már ki vagyok égve
  • circa
    Nem,kigyütesz 10 izét (nem jut eszembe a neve, ilyen valami levél vagy mi, ha felveszed kiirja hogy marry christmas), azt letudod adni és beváltani silver caséra meg kulcsokra, szal van 10 silvercaséd meg mondjuk 3 zöld kulcsod hozzá (silver conquerrors key, asszem az kell ha garmentet akarsz kapni) akkor a ládát kinyitod a 3 kulcsal és ha mákod van kapsz belőle egy fasza blue garmentet. (a ruhán lesz valami attributumnövelő tulajdonság)
  • Gubberxx
    hmmm de ruhát ha jól tudom nem dobnak mobok, szal akik árulják is megveszik valahol nem?
  • circa
    Heffeiben a piacon playerektől, ha árul valaki
  • Gubberxx
    Ill. még egy kérdés, a klán főhadiszállás NPC-jén kívül lehet máshol az ottani legjobb ruhán kívül jobbat venni valahol?
  • Gubberxx
    ARK te már high lvl vagy:) Nem tod mire jó a heavenly ginseng? Valami elixirt ir rá de nem tom meginni:)
  • inter15
    Ja és magyar Wu-tang klán HUNterS névvel. Akinek van kedve jelentkezhet.
  • inter15
    Yuhéé RL9 lettem . Egyedül azt utálom hogy mindig 5-6 mob van az ember nyakában.
  • j0nNyKa
    latod, ezer alltam be a brotherhoodba a hdmmel, azok nem fosakodnak velem... :] egyebkent mar lvl 19, mikor klanozunk ?! :D
  • Goth
    már az is felbaszott, amikor három perc alatt szét kellett törni 3 kőtáblát :p
  • effe
    gc9 körül. akkor jön majd mégegy uccsó teszt, ami nem lesz túl egyszerű
  • Gubberxx
    Akkor öszegezzük a mai termést:) 1 blood essence,3 blue fegyó , 2 tome of lightfoot, 1 heavenly ginseng :D:D:D:D
  • Goth
    Mennyitől lehet csatlakozni HD-ba?
    GC7 vagyok, megcsináltam minden kvesztet, de még mindig nem :p
  • j0nNyKa
    no igen, de ebben egyelore nincs exp ticket, meg ilyesmik
    remeljuk, van annyi eszuk, hogy bevetik ezt a modszert ebben a jatekban is
  • Goth
    sőt még jobban is, mintha havidíjas lenne.
    vannak akik havonta sok*10 dollárt költenek a szar cuccokra meg Exp ticketre, mert ez az életük :p
  • Gubberxx
    Silkroad is vígan megél az item mallbol.
  • Gubberxx
    Nálam már 12 dollár volt a kérdőívben:) Sosem lesz ez fizetős:)
  • sweech
    :D
  • miilann
    ha fizetős lesz vkinek fájni fog :{
  • Goth
    Minden játékos kapott egy kiértékelő lapot a 9Dragonsról.
    Van egy kérdés, hogy játszanál-e vele, ha 9 dollárt kéne fizetned havonta.
    arra TERMÉSZETESEN MINDENKI NEMMEL SZAVAZZON. =)
    Nem akarjuk hogy havidíjas fos legyen :p
  • Cornelius
    Köszönöm a segítséget, így sikerült elosztani és mivel ugyanannál a stílusnál maradtam ezért megmaradt minden skillem.
  • effe
    Na megint lenne pár kérdésem.
    Stílus hd.

Először is hogy tudom fejleszteni a basic demon meditationt?

2.hogy tudok átmenni fehér klánok területére?

3.ha a karakter menüben a választott "munkát" törlöm, akkor azt felvehetem u.úgy, vagy akkor szopóka nyalóka van?

előre is köszi a segítséget
  • Tyfun
    háá mer csak az xp-n meg a lvleken jár az eszed:))
  • Goth
    aztazeget de szűk látókörű vagyok :D
  • Tyfun
    nem jött le a videobol??? a csaj miatt:)
  • andrew1988
    :D
  • Atti12
    pvp? :D
  • andrew1988
    na ezen én is gondolkodtam :D
    most vagyok azon, hogy belépjek a wutangbe, de még csak 5ös losingos vagyok...
  • Goth
    az iron fist meg a wu-tang is a fehér oldalon áll, csak én nem értem mi értelme lenne egymást ölniük? :D
  • Tyfun
    mind két kománál van fegyo csak az egyiknél iron fist és az az iron fist klánba van de az egy rejtett klán amibe csak küldetések sorozata után lehet majd belépni de ugy tom hogy még be se rakták a gamesba.