21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Gubberxx #1223 Klánnévnek a: KillerInstinct ?? -
Csak annyit mondok FIVE DRAGONS

-
zozoalma #1221 azt questekért kapod és érdemes megnézni hogy melyik mit ad :)
A Courage&comparison szerintem az alap epithethez képest nemjó semmire.
Amiket Hefeibe lehet venni "raid " questek azok is asszem adnak epithet pontokat. -
effe #1220 hát pl a demon app-akármi, meg amim most van: courage and compassion. a neved feletti bizbaszra gondoltam :D -
zozoalma #1219 mire itt pvp lesz :D
casterek jók csak ha melléjük spawnol be egy monster akkor szopacs, de legalább valamilyen szinten képesek healezni magukat :)
Ez a köynves dolog meg akkoris xar mert lv5 után már nem duplázza.
Mondjuk mire eléred a lv5 ös skillt addigra eléred a 214-es szintet is :D -
Goth #1218 #1173 ez mindent elárul :D
mármint ha valaha még pvp-zni is akar az ember. Magasabb szintű dögöket tény hogy könnyebben gyakják, meg hogy harc közben nem annyira sérülnek mert távolságiak, de lassabban is ölnek, és pvp-ben nagyon gyengék.
De számomra a pvp az igazán fontos, az a mérce mindig :p Gondolom lesznek jókis eventek, legalábbis remélem a végleges verzióban igen. Olyanokra gondolok, hogy pl. háború a világos és a sötét klánok között ^^ -
Wutangben milyen classok vannak és az erőséggük? -
Wutangesek, GC4en melgy mobok adják a legtöbb xp-t? -
a caster class geciszar, fogalmazzunk ugy. :D -
Goth #1214 milyen classokat? mire gondolsz? :D -
effe #1213 nekem mind1 mi lesz a klánnév, csak legyen már
ja és sztem is egyszavas, frappáns valami legyen!
Ezeket a classokat v miket, amit lehet váltogatni is hogy lehet kapni? mert pl nemtudom h. honnan lett nekem 2is
-
Gubberxx #1212 A caster classok jók vajon? Valaki próbálta már? -
Gubberxx #1211 sztem is sztem is:D:D:D:D -
oc 2 blood demon. BLOOD DEMON A LEKIRÁLYABB! :D -
Gubberxx #1209 WU-TANG már egy ideje van. Olvass vissza. -
Hi all!
Világos oldalon nincs tervben magyar hero band? Ha igen, akkor milyen klánon belül? -
Gubberxx #1207 kinek a pap kinek a papné:) -
Goth #1206 jah, ezt az aurás dolgot észrevettem.
de most is 9-es partyban voltam és mindenki ütött, egyedül mégis jobban haladok, én ezt tapasztaltam. -
Gubberxx #1205 ha 9 fős partyban vagy shareden és mindenki üt, olyan hamar szintetlépsz hogy észre sem veszed:)(0c12-rc1-re olyan 15-20 perc volt kb) Critical meg nálam jól műxik:) ha benyomod a rage-t és mielőtt lemenne rólad elkezdessz meditálni akkor rajtad marad a piros világítós aura egészen addig amíg más területre át nem mész:) -
Goth #1204 észrevettem, hogy party nélkül gyorsabban fejlődök.
valamint azt is észrevettem, hogy sokszor ha kritikált ütök, egyáltalán nem nagyobb a sebzésem, mint egyébként. :\ -
Gubberxx #1203 Sztem próbáldd ki és ha megéri akkor én is megiszom az enyémeket 
-
Goth #1202 mi az nekem :p
és ha meginnám egymásután a kettőt kb. mekkora növekedésre számíthatok? -
Gubberxx #1201 mert? potom 100k-ért ad az npc lvl1-es elixírt:):):) -
Goth #1200 jah... akkor sztem eladom a picsába :D -
Gubberxx #1199 nem szintfüggő hanem ha megakarod inni akkor előtte meg kell innod egy ugyanolyan lvl 1-es elixirt. Csak sorban megy:) -
Goth #1198 amikor el akarom használni a lv2 strength elixirem azt írja, hogy elixir level too high to safely consume. Nem tudja valaki hanyasnak kell hozzá lennem? -
Gubberxx #1197 Elkezdjem lefordítani a klánokon belüli subclassok leírását? -
Gubberxx #1196 király:D én meg találkoztam ma egy thieffel aki NeSzoljBE néven nyomul :) -
Goth #1195 nem megy az olyan gyorsan, kellünk még 4-en a vezér mellé, szal időpont is kell amikor mindannyian fent vagyunk ^^
Mi legyen a klánnév? :D
Sztem valami egyszavas és találó kell, ami jól mutat. azér nem támogatom a többszavasat merhogy nincsen sóköz, az az alsó vonal meg szarul néz ki. -
effe #1194 na találkoztam már majdnem rc 10es magyar hd-sel, készülget a klán 
akinek megvan az rl 1 az gyorsan alapítson egyet
-
Goth #1193 venni kell könyvet ami duplázza fél órára a skill expet, be kell állni egy biztonságos helyre, és egymásután folyamatosan magadranyomni a skilleket... kétszer fél óra után már talán lép egy szintet mind :D -
Gubberxx #1192 RL1-es szinten tudsz klánt csinálni,én most vok RC2:) -
Na, tegnap este végre meglett az OC1 - white tigeres lettem wu-tangon belül, és puszta kézzel (na jó, kesztyűben) aprítok :)
Egy valamit nem értek... jó-jó, most az új pusztakezes stílust is csigalassan fel kell tornászni skillben, de az egyéb kung-fu skilleket ha használom, 0,04%-okat nőnek... így hogy a pöcsben fog valaha is megnőni (ha ráadásul csak 3 mp-enként lehet ellőni??? Szerintem ezen még van mit dolgozniuk a fejlesztőknek :(
DB -
effe #1190 most rc7 vagyok, de nekem is tanulni kell, csak 7végén tudok játszani
hanyas szinttől lehet csinálni klánt?
-
damati #1189 Hát azért nem mondanám,hogy gyengék:),persze ez is nézőpont kérdése :)
pl.:nem tudom egy RC4-es harcos hány db vörös színű ellenfelet képes megölni úgy,hogy maga ne sebződjön meg:)( nem pvp )
Tegnap kimentem egy olyan helyre ahol nekem vörös ellenek voltak,gondoltam mivel magas a Wisdomom (jelenleg 109) kipróbálom a varimat:) jól ment.. :D -
zozoalma #1188 na ez jó kérdés,magasabb szinten biztos lesz, de most mégcsak begginer meg intermediate könyvek vannak 1-3ig amit láttam,
de még azzal is iszonyu nehéz fejleszteni, kivéve a beggars protection mert azt kilehet akasztani

-
Goth #1187 honnan tok olyan manuált szerezni ami még 6+ szinten is fejleszti a skilleket? -
Benne vok én is, aki aakr vegyen fel barátnak: Frodo_HuN a nevem. :D -
ja igen rc 6.. nem figyeltem -
ő hanyas?