21072
  • Gubberxx
    Klánnévnek a: KillerInstinct ??
  • inter15
    Csak annyit mondok FIVE DRAGONS

• zozoalma
    azt questekért kapod és érdemes megnézni hogy melyik mit ad :)
    A Courage&comparison szerintem az alap epithethez képest nemjó semmire.
    Amiket Hefeibe lehet venni "raid " questek azok is asszem adnak epithet pontokat.
  • effe
    hát pl a demon app-akármi, meg amim most van: courage and compassion. a neved feletti bizbaszra gondoltam :D
  • zozoalma
    mire itt pvp lesz :D
    casterek jók csak ha melléjük spawnol be egy monster akkor szopacs, de legalább valamilyen szinten képesek healezni magukat :)
    Ez a köynves dolog meg akkoris xar mert lv5 után már nem duplázza.
    Mondjuk mire eléred a lv5 ös skillt addigra eléred a 214-es szintet is :D
  • Goth
    #1173 ez mindent elárul :D
    mármint ha valaha még pvp-zni is akar az ember. Magasabb szintű dögöket tény hogy könnyebben gyakják, meg hogy harc közben nem annyira sérülnek mert távolságiak, de lassabban is ölnek, és pvp-ben nagyon gyengék.
    De számomra a pvp az igazán fontos, az a mérce mindig :p Gondolom lesznek jókis eventek, legalábbis remélem a végleges verzióban igen. Olyanokra gondolok, hogy pl. háború a világos és a sötét klánok között ^^
  • andrew1988
    Wutangben milyen classok vannak és az erőséggük?
  • andrew1988
    Wutangesek, GC4en melgy mobok adják a legtöbb xp-t?
  • j0nNyKa
    a caster class geciszar, fogalmazzunk ugy. :D
  • Goth
    milyen classokat? mire gondolsz? :D
  • effe
    nekem mind1 mi lesz a klánnév, csak legyen már ja és sztem is egyszavas, frappáns valami legyen!
    Ezeket a classokat v miket, amit lehet váltogatni is hogy lehet kapni? mert pl nemtudom h. honnan lett nekem 2is
  • Gubberxx
    A caster classok jók vajon? Valaki próbálta már?
  • Gubberxx
    sztem is sztem is:D:D:D:D
  • Atti12
    oc 2 blood demon. BLOOD DEMON A LEKIRÁLYABB! :D
  • Gubberxx
    WU-TANG már egy ideje van. Olvass vissza.
  • lexatan
    Hi all!
    Világos oldalon nincs tervben magyar hero band? Ha igen, akkor milyen klánon belül?
  • Gubberxx
    kinek a pap kinek a papné:)
  • Goth
    jah, ezt az aurás dolgot észrevettem.
    de most is 9-es partyban voltam és mindenki ütött, egyedül mégis jobban haladok, én ezt tapasztaltam.
  • Gubberxx
    ha 9 fős partyban vagy shareden és mindenki üt, olyan hamar szintetlépsz hogy észre sem veszed:)(0c12-rc1-re olyan 15-20 perc volt kb) Critical meg nálam jól műxik:) ha benyomod a rage-t és mielőtt lemenne rólad elkezdessz meditálni akkor rajtad marad a piros világítós aura egészen addig amíg más területre át nem mész:)
  • Goth
    észrevettem, hogy party nélkül gyorsabban fejlődök.
    valamint azt is észrevettem, hogy sokszor ha kritikált ütök, egyáltalán nem nagyobb a sebzésem, mint egyébként. :\
  • Gubberxx
    Sztem próbáldd ki és ha megéri akkor én is megiszom az enyémeket
  • Goth
    mi az nekem :p
    és ha meginnám egymásután a kettőt kb. mekkora növekedésre számíthatok?
  • Gubberxx
    mert? potom 100k-ért ad az npc lvl1-es elixírt:):):)
  • Goth
    jah... akkor sztem eladom a picsába :D
  • Gubberxx
    nem szintfüggő hanem ha megakarod inni akkor előtte meg kell innod egy ugyanolyan lvl 1-es elixirt. Csak sorban megy:)
  • Goth
    amikor el akarom használni a lv2 strength elixirem azt írja, hogy elixir level too high to safely consume. Nem tudja valaki hanyasnak kell hozzá lennem?
  • Gubberxx
    Elkezdjem lefordítani a klánokon belüli subclassok leírását?
  • Gubberxx
    király:D én meg találkoztam ma egy thieffel aki NeSzoljBE néven nyomul :)
  • Goth
    nem megy az olyan gyorsan, kellünk még 4-en a vezér mellé, szal időpont is kell amikor mindannyian fent vagyunk ^^
    Mi legyen a klánnév? :D
    Sztem valami egyszavas és találó kell, ami jól mutat. azér nem támogatom a többszavasat merhogy nincsen sóköz, az az alsó vonal meg szarul néz ki.
  • effe
    na találkoztam már majdnem rc 10es magyar hd-sel, készülget a klán
    akinek megvan az rl 1 az gyorsan alapítson egyet
  • Goth
    venni kell könyvet ami duplázza fél órára a skill expet, be kell állni egy biztonságos helyre, és egymásután folyamatosan magadranyomni a skilleket... kétszer fél óra után már talán lép egy szintet mind :D
  • Gubberxx
    RL1-es szinten tudsz klánt csinálni,én most vok RC2:)
  • DonnieBrasco
    Na, tegnap este végre meglett az OC1 - white tigeres lettem wu-tangon belül, és puszta kézzel (na jó, kesztyűben) aprítok :)
    Egy valamit nem értek... jó-jó, most az új pusztakezes stílust is csigalassan fel kell tornászni skillben, de az egyéb kung-fu skilleket ha használom, 0,04%-okat nőnek... így hogy a pöcsben fog valaha is megnőni (ha ráadásul csak 3 mp-enként lehet ellőni??? Szerintem ezen még van mit dolgozniuk a fejlesztőknek :(

DB
  • effe
    most rc7 vagyok, de nekem is tanulni kell, csak 7végén tudok játszani hanyas szinttől lehet csinálni klánt?
  • damati
    Hát azért nem mondanám,hogy gyengék:),persze ez is nézőpont kérdése :)
    pl.:nem tudom egy RC4-es harcos hány db vörös színű ellenfelet képes megölni úgy,hogy maga ne sebződjön meg:)( nem pvp )
    Tegnap kimentem egy olyan helyre ahol nekem vörös ellenek voltak,gondoltam mivel magas a Wisdomom (jelenleg 109) kipróbálom a varimat:) jól ment.. :D
  • zozoalma
    na ez jó kérdés,magasabb szinten biztos lesz, de most mégcsak begginer meg intermediate könyvek vannak 1-3ig amit láttam,
    de még azzal is iszonyu nehéz fejleszteni, kivéve a beggars protection mert azt kilehet akasztani
  • Goth
    honnan tok olyan manuált szerezni ami még 6+ szinten is fejleszti a skilleket?
  • zsakosfrodo2
    Benne vok én is, aki aakr vegyen fel barátnak: Frodo_HuN a nevem. :D
  • Atti12
    ja igen rc 6.. nem figyeltem
  • Atti12
    ő hanyas?