21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Zarache #1383 ja es meg valami hogy szerezhetek VIP jogot emrt igy csak ekkora kepeket tudok feltolteni :( -
Zarache #1382 3 restartom volt xD
egszeru azob a vankon atfutottam lightfottal veletlenul es oda estem be :D -
Zarache #1381 valaki tudna segiteni? a 9Dragons honlapon a supporton belul a reportbugnal lesz egy olyan forum hogy stucked characters ott van egy mailcim azt valaki bevagna nekem mert nem jon be a honlapnak az a resze pls help :) -
effe #1380 demonnal kell játszanod, ez egyértelmű
elixir drop? nekem? soha.. eddig talán a tome volt a legértékesebb cucc ami esett leszámítva a fegyókat... persze aki mákos, és 1xre 3 karival is tud játsazni:D
Zarache...hát ezt hogy csináltad:D próbálj meg restartot, hátha kijössz onnan -
Zarache #1379 remelem hamarosan meglesz a clan mert akikkel eddig partyztam amgyarok azok mind jofejek voltak de elobb megkell oldanom a beragadast is xD -
Zarache #1378 Igy pontosan xD ja es bocs hogy kcisi de nincsen VIP jogom
-
Gubberxx #1377 Az a baj hogy mindd tetszik és néha az egyikkel néha a másikkal van kedvem játszani:) -
Gubberxx #1376 Ha te is 3 karival tolnád egyszerre több dropod lenne:) -
effe #1375 honnan van ennyi elixired? lopod őket vagy mi? :D -
Gubberxx #1374 Eladtam ma két elixirt 160k-ért. nem halok éhen:):) -
Gubberxx #1373 KillerInstinct az jó:) -
Gubberxx #1372 egyenlőre +3 wisdomot tudok 30min-ig tolni az emberekre:) -
effe #1371 hopsz nem magamnak válaszoltam, Zarache-nek ment volna..sry a sok postért -
effe #1370 loool :DDD ölesd le magad pl, vagy próbálkozz szorgalmasan:D -
effe #1369 sztem még nincs meg a klánunk, Atreyu-t kérdezzétek hogy áll 
akkor a név maradjon a KillerInstict? vagy egyéb ötlet?
ja és grat Gubberxx :D -
Zarache #1368 Shi Zhangnal a giantok kornyeken van egy kis kialto ott meglehet piheni en meg lightfootal felrohantam oda es atmentem rajta es most mogevagyok beszorulva xD -
buff iz wat? :s -
Gubberxx #1366 honnan nem tudsz kijönni?:) -
Zarache #1365 Remek mostmar be is buggolodot a karim nemtok kijonni onnan :(
mit kene tenni? :D
-
Zarache #1364 Hali nemtudja valaki msot meirt nem megy a messenger? :D -
Gubberxx #1363 Szerintetek a healer karakternek szüksége van wisdomra? Mert a fegyver az ugye dagger szal elvileg az str-ből kapja a sebzést a gyógyítás meg a buff az meg essence-ből megy. A karakterválasztásnál meg az volt irva hogy az essence és a wisdom a 2 legfontosabb cuc neki. Akkor ez most hogy is van?:) -
Ez a démon klán engem is érdekelne ha lesz még hely benne.
Egyelőre OC4-es szablyás muff. -
Skacok.A fegyvereknél ez a balance xyZ ez mi? -
Gubberxx #1360 Megvan már a demon klán, vagy ha ma készül tudok jönni ha mondtok időpontot? -
zozoalma #1359 Hát Closed betaba RL4-es Csapat ütötte :DD
de jókis cuccokat dobál.
-
Hehe ,nem is kérdezted :
-
Gubberxx #1357 Azt nem mondtátok hogy a tigerking 3 ütéssel megeszi az RL4-es karimat:):) -
Zarache #1356 telleg egy utsu helept kernek ha valaki latja picsamanot vagy benjolinat az szolna neki hogy probaljon meg nekem whispelni mert amiota volt a server update azota nem lattam oket :(
elore is koszi a helpet:) -
Zarache #1355 LOL Boonx most nezem te futsz Aragorn nev alatt xD
-
Zarache #1354 a madmenek meg szarok mert 2-er kell oket megolni xD -
Zarache #1353 telleg latom rc7 vagy rc3-on hol lehet jol fejlodni marmint konnyen? mert en most szinte csak sargakat latok illetve a medvek shi zangban csak azt meg sokan olik mert farmoljak a bear skint :(
-
Goth #1352 én! -.- -
Zarache #1351 telleg es kik jonnenek oda erro la forumrol mert fordo tudom hogy jon mert ma beszeltem vele :D
-
ma már valszeg nem lesz belőle semmi, mivel az a gyerek aki csinálnál a klánt még rl1 ig 50% volt 6 óra körül, de már azóta lehet hogy megvan. Erről effe-t (BreakElek) kellene megkérdezni mert ő szokott vele beszélni -
Zarache #1349 Hi all
Frodo emlitette hogy ma lenne valami clan krealva illetve ahogy neztem mar van is egy amgyar clan krealva akkor most mi lesz? :D
Aki meg keres az meg talal jatekban holnap kb 18:30-tol leszek elerheto.
Illetve a White clanosok kossek fel a gtyajukat mert nagyon gyengek XD
Az ero a sotet oldalon van by all :) -
Gubberxx #1348 Levadásztam én is, 3xorra dobott egy kék gyűrűt ami +2str és 6 dodge -
Gubberxx #1347 oks thx:) -
effe #1346 lehet ottis, de én eddig ha jól emlékszem 3x találkoztam vele shi zhang felé vezető úton. láttam már máshol is, szal teljesen változó h. hol spawnol. -
Gubberxx #1345 Biztos nem a Hefei felé vezető kapunál volt? Mert a quest is aztmondta hogy a Hefeihez közeli kapu felé van. -
effe #1344 az időt nemtudom, elég gyakran, 2x taliztam vele fél óra alatt(se), és a shi zhang felé vezető teleportnál volt mind2x. szal lehet bárhol, nézz szét alaposan