21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Gubberxx #1263 Biztos csak a karid gyenge 

-
Gubberxx #1262 :D:D:D:D -
Majd lesz az másként is. Sima kék "brown bear" -tól 1000-1500 -as pofonokat is lehet kapni.
A twin brute az lvl 4 vagy 5 ??
-
Gubberxx #1260 Nekem jelenleg a twine brute-ok sárgák és kb 6-7-et simán leverek ugy hogy negyed hp-m vagy több meg is marad. -
Én meg a frissen kékre váltott monstákat javaslom hentelésre.
1 példa :
Sárga mob - ból 1-et max 2-öt tudok legyakni meditáció nélkül. Ez legjobb esetben is kb 0.20-22%. Kékből 6-10 db-t ami átlagban 0.5%.
-
van a forumon aki shaolinnal tolja? : o -
Goth #1257 lehetőleg fehéreket, de mégjobb, ha zöldeket ölsz, azokat nagy szériában lehet gyakni, és alig kapsz darabjukért kevesebbet. -
te beszélsz? :DDD -
oks, de már nemtalálok :D
menjek át másik helyre? -
ha van rá lehetőséged mindig sárga-narancssárga szörnyeket ölj,ennyi -
Goth #1253 senkit, legjobb a béke.
Egyébként a gyilkosság nem vezet belső fejlődéshez :/ -
GC5ös szinten miket öljek a legjobb fejlődés érdekében? -
effe #1251 egyszerű, fuss!!!! és ne állj meg
datongba mikor lesznek majd a questek? RL körül? vagy még később?
-
Goth #1250 az első bugos kveszt, senki nem tudja megcisnálni, a másodikat meg egyszer próbáltam, de datongba legyaktak, szal még várok vele =) -
effe #1249 2 questet nemtudok befejezni per pill, egyik v.mi armor akármis quest, mikor vissza kell menni a kezdő városba beszélni egy fickóval, akkor fagy ki a játék, másik mikor levelet kell kézbesíteni nemtudom melyik városba
na ha ezt értettétek, akkor oké :D
-
jól mondod :D -
ÜHÜM 
-
Gubberxx #1246 Inkább Demon reggeli :):):):) -
Sorius #1245 Ingyenes marad ha jól tudom... -
tékelakréker #1244 Sziatszok, kérdés.
Havonta fizetni kell majd mint a WoWban miután végetér a beta? Vagy csak meg kell venni a játékot, de nem lesz havi díj? -
Ez egy angyal :)
-
Nekem errorcode=-1 -et ír :D::D:D -
titeket beenged? -
#1170 -
Gubberxx #1239 Még1 Lehet kapni epithepet itemekért is? kinél és hol?:) -
Gubberxx #1238 Melyik az amit bug miatt nem kapsz meg? Nekem másik karival RL4-ig semmilyen bug nem jelentkezett, ill ennél a karimnál sem ami RC3. -
effe #1237 hmm ez jó! személy szerint v.mi magyar névre gondoltam, de ez tetszik, ha a többiek is beleegyeznek oké
visszatérve ezekre az ephiet izékre melyik questek megcsinálása után kapok újat? mert pl van olyan amit nem tudok megcsinálni a bug miatt... a gyűjtögetős questekért meg különböző itemeket lehet kapni nem? -
Talán ez egy kicsit erős... én első körben: antivirus, anti-spyware, registry cleaner ja és persze mindekelőtt az esetleges kacatok (Xfire, ICQ stb) első körbeni uninstalljával kezdenék... a format C a végső megoldás :)
DB -
Goth #1235 format C
Nekem is ez volt formázás előtt -
Goth #1234 én azt használtam, de már nemigazán emlékszek rá hogy nézett ki :p -
Tiszta rendszer, rendes ház...?
Nálam kőstabil a játék, még sohasem fagyott. Nézz körül a gépeden (hadd ne soroljam :)
DB -
Alice Sabbat #1232 mellesleg nicsn valami tipetek mirét lehet az hogy start után akármikor a játéktól "Kékképernyő" effektus.. és kikerülhetetlen ? :'( -
Goth #1231 jah, az epithet... a courage and compassiont egy kvesztér kaptad, aszzem egyes gyűjthető tárgyakért is lehet kapni, de nem biztos. -
aki blood demonnal van, és infernal alapteknikát használja az tudja hogy most miről beszélek. Ngayon durva ez hogy így felfut a karakteren és a levegőbe vágdos :D tiszta mátrix :D
Amugy már OC3 -
????
"Kép beszúrása" gomb sem segít? :)
DB -
Gubberxx #1228 Na jó fingom nincs hogy lehet képet beszúrni:) -
Gubberxx #1227 -
Gubberxx #1226 -
Ja azt még elfelejtettem mondani hogy a HUNTerS 18 tagot számlál :)) -
Gubberxx #1224 Grat:):) nyomassál képet a karidról:)