21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Gubberxx #983 Ideiglenesen bevettek az Order of Darkness guildbe:) ha lesz 5 thief szóljatok és csinálunk majd magyar guildet. -
friendlistámon van 2 magyar HD klánból de az nem elég egy bandhez :D -
Goth #981 hogy lenne?
10 magyar oszlik meg 6 klán között :D -
egyaltalan van barmilyen magyar hb? :D -
Forgotten realms :D
Egyébként a blood demon tényleg elég jó
, 44es karim van belőle, kéne is már egy jó magyar hd heroband...
-
meg a jack sparrownak. -
Goth #977 meg a prince of persiának is szablyái vannak! :D milyenkúlmár.
én a pusztakéz híve vagyok, de ha sokkal brutálabb, lehet hogy rászokok. -
ha mar hd, akkor szablya
a szablyak a vilag legvaganyabb dolgai ! :D
Drizztnek is szablyai vannak... aki tudja, mirol beszelek, az ertekeli, aki nem... az.. le van ejtve ! :D -
helyes, szolj és akkor találkozunk :D -
Goth #974 pusztakezes HD kezd megtetszeni, lehet indítok egyet :p -
Goth #973 úgy van, ez a kínai tökéletességre törekvő mentalitás legyen jellemző egy ilyen játékra =)) -
hd eleg jo puszta kezzel, meg a shaolin -
hi!
az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik a legjobb klán a pusztakezes harcra?
+
csak 1 server van? -
pl. brotherhoodban is van, el kell menni 1 masik faluba, megtudni 1 herb igazi nevet, visszamenni a bortherhoodba, es beirni neki a herb nevet
flowereknel is vannak beiros questek
... stb. -
Gubberxx #969 már csak azért is érdekes mert 9-es lightfootal az oda vissza ut 40 sec kb, és akkor még nincs leölve a 3 mob.... -
Gubberxx #968 Nekem a heroic questektől forr fel az agyvizem. van most egy amikor 3 venomus blood monk-ot kell kinyírni 1.5 perc alatt megcsinálom de nem fogadja el mert mindenki 12-50 sec alatt csinálta.... loooooooooool -
és asszem nem csak a HD-ban van ilyen küldi.. -
10. Porblémás küldetés
Mivel sok embernek nem sikerült a Heavenly Daemon klánba 1 küldetés, ezért inkább leírom. Arról a küldetésröl van szó, amikor egy csaj mond nekünk valamit és bekell irni 1 mondatot amit mondott. Ez a mondat általába közvetlenül a "Please Repeat!" mondat elött található. Próbáld meg beirni ugy ahogy õ mondta, viszont ha nem fogadja el, akkor próbáld meg a mondatvégiírásjel nélkül!
klánban, és nem 1 küldetés, több ilyen beírogatós is van. Mellesleg nem csak a hd-nel van beirogatos quest. A be kell itt is külön szó :D nem általába, hanem általában.
nem kötözködés, félre ne értsd, csak ha már csinálunk valamit, az legyen minimum tökéletes :D -
Már mindenki unja az SRO-t?
-
Sorius #964 Én 11 szintet buktam rollback miatt :( de még az elején vagyok szóval nem lessz nehéz behozni. Egész jó játék el lehet vele lenni, bár Silkroad után már bármi jobb :D -
javítva -
valoban nem lehet, a felteves jogos
masik:
"5. Az Open Betahoz lekell tölteni új klienst?"
a le kell tölteni az 3 szo. -
ez jól hangzik. Akkor szavazzunk :D. Kiszavaz arra hogy maradjon ami van, vagy az legyen amit shiwo irt be, vagy valami ha jobban emgfogalmazza akkor azt irjuk be -
*behoztam -
ugye? :S engem si visszadobott de én már beosztam magam :) -
szal az egész lényege, hogy szerintem jobban mutatna pl. hogy a "wisdom (bölcsesség): A chi használatában van nagy szerepe. A chi erők segítségével lelehet adni távolsági támadást."
vagy valami ilyesmi..mert így egy angolul nem tudó egyén úgy is értelmezhetné, hogy a bracer valami íj vagy hasonló, és hogy egyből lehet vele lődözni.. feltételezem, hogy pedig nem lehet vele alapból..mondjuk még nem nagyon próbáltam.. -
amúgy bocs a szóismétlésért, mielött beleköttök ,) -
még nem láttam..de akkor az vmi olyasmi effekt lehet, mint a filmekben, hogy összegyüjti a chi energiákat és üt az ellenfél fele..és hozzá se ér, az mégis elszáll...amúgy találtam 1 ilyet : chi kung
amúgy írtam már, hogy összekevertem a ki-t meg a chi-t.. -
Goth #955 kínaiul chi-nek, és qi-nek is hívják.
Az meg teljesen mindegy hogy gugliba mit dob ki nekem, mert a wristband valóban csuklópánt, és arra szolgál, hogy az alkarodat védje. A ruha része, vagyis olyan, mint a nadrág, meg a felső...
A pusztakezes küzdelemhez pedig a Glove kell, azaz a kesztyű, az növeli a fizikai sebzést, amit pusztakezues küzdelemben kiosztasz. Megnézheted, hogy a bracer a fegyverárusoknál van, és chi kung sebzése van. Biztos láttál már emberkéket, akik távolról ilyen energianyalábokat lőttek az ellenfélre, nah azok chi kung alapú skillek, és azoknak a sebzését növeli a bracer. -
"The word "energy" on this site is a translation of the Eastern words Chi (from Chinese), Ki (Japanese) or Prana (Indian)." hmm..akkor összekevertem..a chi a kínai és a ki a jappán.. -
ebben tévedsz..a wristband ilyen csuklópánt vagy mi a fene (keress csak rá gugliba képként), és a bracer az alkarvédő..
amúgy meg pont ezért is kell a wisdom hozzá...mert a brace-ek a pusztakezes küzdelemhez kellenek, és pusztakezes küzdelemben lehet gondolom felhasználni a chi/ki erőt (én úgy tom jappánul "chi" és kínaiul "ki"), s a wisdom (bölcsesség) ezt fejleszti, így pl a ki-sebzést.. -
Goth #952 Áááááh hát kinyalják a lyukam.
data rollback miatt 4 szintet, meg egy rakás pénzt, cuccot vesztettem.
Azzal hogy dupla exp van holnap estig kurvára nem tudnak vigasztalni.
Az örüljön, aki tegnap nem játszott, nem bassza fel az agyát. -
Goth #951 a bracers asszem a fegyverek között van, azzal lehet chi kung sebzést nyomni az ellenfélre.
az alkarvédő a wristband =) -
Goth mondta hogy távolsági fegyver, én csak beirtam :D -
Ha valaki esetleg emlékezne hogy mit kell utánozni, és beirná, akkor azt megköszönném :) -
"Wisdom (bölcsesség): Erre csak akkor rakj, ha bracer (távolsági) fegyvert akarsz használni."

a "bracer" az véletlenségből nem alkarvédő ? -
hát monnyuk nem egy nehez dolog de ahogy látom minden második HDsnke meggyűlt a baja ezzel a repeates dologgal,szal faqba vele :d -
én is azt tanácsolom, mint a többiek..ismételd meg az ucccsó mondatát ami a please repeat elött van.. csak arra figyelj, hogy van, mikor kell mondatvégi írásjel, van mikor meg nem kell... -
hát ez nem igaz. annyira laggol hogy ütöm az ellenfelet, de egy comboba mindig ugyan azt a mozdulatot csinálja lagg miatt, és nem megy le a mob élete... Odajönnek vagy 4en és nem birom megölni őket -.- -
thx all má jó:)