21072
  • Zarache
    de te is :D
  • Zarache
    hetvegere mar enis rl 2 leszek xD
  • effe
    hurrá:D na asszem ma se lesz klánunk:S na de legkésőbb 7végére hozzuk már össze, mert megőrülök =)
  • Zarache
    JEEEEEEEEEE kerek egy nagy hurrat kitudtam jonni :) es full egyedul Acclaimos sracoakat megeloztem XD
    marcsak a messenger offline :(
  • Zarache
    Hali Frodo :)
    Gubberxx akkor talan jatszanek is vele de az MMORPG-et jobban kedvelem :D
  • Atti12
    és nekem jó a privi meg a messenger is, délelött beszélgettem egy ausztrállal :D
  • Atti12
    na látom beindult a topic én szinte egész hétvégn nem tudtam rendesen játszani mert szar a gépem és szaggat mint az őrült :(. Állanodan ugyan azt a támadást csinálja és nem vesz le életet a moboknak :S. Szal remélem hogy hamraosan megtudom csinálni a gépet, mert akkor befogok indulni :D (1 nap 20 szint) [viccel]
  • Gubberxx
    Ez nem netes játék hanem single player lesz:) és a NeverwinterNights sorozatról ismered sztem őket:)
  • Zarache
    na majd nemsokra leszek addig is jo fejlodest es szerencses dropokat :)
  • Zarache
    hmm tevedtem BioWare nagyon ismeros csak nemtom hogy honnet
  • Zarache
    hat nem de ezt nem az electronic arts adja ki?
    de gondolom ez meg fizetos lesz nem ugy mint a 9Dragons :D
  • Zarache
    na amig megnezik a mailt addig elmegyek megnezek par Death Note epizodot :)
  • Gubberxx
    link Akkor gondolom ezt sem veted majd meg:)
  • Zarache
    :( ha majd egyszer raersz es akinek az acjaval kiprobaltad szolsz neki hovjon be? :D
    kivancsi lennek arra a gamejukre is :)
    de ez a top mert imadom a harcmuveszetet
  • Gubberxx
    Én is más accjával tudtam kipróbálni mert azt írta az acclaim hogy gratulálunk bekerültem a closedbetaba csak az accomat felejtették el aktiválni:)
  • Zarache
    invite friendsel? adok mailcimet hozza :)
    [email protected]
    pls :DD
  • Zarache
    nemtudnal akkor meghivni? :)
  • Zarache
    szerintem a tancos jatekok a legszarabb aztanjon a BOT xD
  • Gubberxx
    Aham,de hihetelen unalmas,tul van bonyolítva a questrendszer, a térképen nem lehet eligazodni,stb...
  • Zarache
    alkaida? :D
    amugy kiprobaltad a 2Moonst?
  • Zarache
    a moon key az az hogy aktivaljak a 2Moons jatekokhuz az accomat :D amugy remelem latni fogjak a messengerol irtat is
  • Gubberxx
    másik acclaimos game, hihetetlen xar
  • effe
    először alkaidát olvastam:D moon key? azmi?:S
    megcsinálhatnák a messengert, így nemtok kommunikálni...
  • Zarache
    nekem tegnap jo volt a messenger meg a privi de ezt is megemlitetem a Aklaimos sracoknak
    fene edig ugyterveztem ma meglesz rc5 holnap meg rc 9 :(
  • Zarache
    a msot kileptem had probaljanak kiszedni xD
  • Gubberxx
    napok óta nem jó a messemger meg a privi
  • Zarache
    effe hala neked msot megirtam az AKlaimnak amit kell es kepekkel ilusztraltam is :)ha szerencsem van meg ma megcsinaljak :D dezek mellet probaltam meg kerni toluk egy 2Moons Keyt is :D===>remelem adnak xD
  • effe
    se a messenger, se a whisper nemjó??? vagy csak nekem rossz mind2 egyszerre... zarache online vagy most? mert nem láttalak beakadva =)
  • Zarache
    effe kosz ia helpet igytok msot nekik mailt kuldeni kepekel :)
  • Zarache
    valaki szanna ra 1 percet hogy megneze nekem a 9Dragonson honlapon a supporton belul a reportbugnal lesz egy olyan forum hogy stucked characters ott van egy mailcim azt valaki bevagna nekem mert nem jon be a honlapnak az a resze
    pls :)
  • effe
    We have seen a few cases where characters get stuck at certain locations.

Please send a Screenshot of your character with your login ID and character name to [email protected]

Also leave a post here with the login ID, character name and location at which the character is stuck.

parancsolj
  • Gubberxx
    jah, amíg ki nem derül fejlesztem tovább a kis démonomat(kecseg wutangok beköltöztek bloody plansbe a black klános kijárathoz és 4x levertek mire ki tudtam menni) Halál az összes wutangra:)
  • Zarache
    hmm akkor meg nagyon ugynezki hogy folosleges atribute lenne neki
  • Gubberxx
    Nincs neki semmi távolsági cucca, csak tőrrel harcol azért nem értem én sem.
  • Gubberxx
    fórum/beállítások
  • Zarache
    hat szerintem ha azt irja hogy fontos neki akkor biztos kell ra adni de ha jol tudom a healereknek van tavolsagi skilljuk is szoval ahhoz meg kell a wisdom
    ez csak az en velemenyem lehet hogy tevedek
  • Zarache
    telleg hogyan csinaljatok azt hogy a post ala beirja hogy milyen karitok van? meg ahol a nevemet irja azt hogy lehet atalakitani? :)

valaki tudna segiteni? a 9Dragons honlapon a supporton belul a reportbugnal lesz egy olyan forum hogy stucked characters ott van egy mailcim azt valaki bevagna nekem mert nem jon be a honlapnak az a resze pls help :) =======>ebben valaki help
  • Gubberxx
    #1363-ra tud valaki mondani valamit?
  • Zarache
    ja effe a KillerInstict jo nev nekem tetszik :) ja es sorry hogy ilyen sokat irok de most nemtok jatszani xD
  • Zarache
    fene meg mindig nemtok oda benezni hogy megnezem hova kell a kepeket meg id-t+psw-t kuldeni hogy kiszedjenek
    amugy nektek ment ma a messenger marmint online volt?