21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Seraka #1863 Bocsánat hogy kellemetlenkedem, de az lenne kérdesem ( ha vanm Beggarst köztünk) hogy 13-as vagyok, na most kérdezte mit tanúljak, a Light Foot-ot választottam, csak 1 bibi, elmegyek az őrhöz, ez mind oké, utánna azt írja jelentsek Dan Shizhong-nak (ok ott van a kérdőjel) de hiába nyomom rá, semmit, baszik rám, és hiába fordítottam le a quest szövegét, hiába megy a Tavernhez semmit nem csinál. Most vagy én vadok sügér, és valamit elértelmeztem, vagy bugos a kűldi :S -
szép :) -
Egy sikeres stall után -
us szerveren játszok és Yosimicunak is állandoan disconnectol :) az eu jó. pls ha nem tájékozodsz rendesen a dolgokrol ne szolj bele -
Yoshi nemment át.Ez az egyik.A másik meg az, hogy mindegy melyik szerverre megy ha egyszer a kliens nem tökéletes. -
nem kellett volna átmenni eu szerverre
us szerveren nekem se volt semmi gondom se tegnap, se ma -
hát a cwi beszart -
Mivan öcsém be vagy feszülve? Kushadjon apád. Aról van szó hogy 5x léptem be és egymás után egyből Dc (és nem csak nekem) inkább csitulj és örülj hogy neked jó -
nekem simán megy ket napja, egyszer vagyott ki login utan, azt kész...ha fizetsz akkor nem lesznek majd reklámok ha nem fizetsz akkor vagy kushadj vagy ne játssz... -
Bravóóóóóóóóóóóó
-
hát mit mondjak... bravo az akklaimnak :D remélem kidobnak madj valami javító patchot -
dettó ha meg bejutok mindenhol reklámok. dobott olyan név nélküli ékszert(egy kődarab) basszott sokat adna de 10 perc után befuccsolt és ha fel akarom venni lefagy a gáma -
ez a szar hát nem igaz... mért kellett ez az update hogyha még szarabb let mint volt? -.- nemtok belépni mert betölt a map és disconnect -
Seraka #1850 Hát nem tom, én kiakartam prószálni a 2Moons-t de jött a 9 Dragon, és leragadtam :D -
Gubberxx #1849 De ha nincs accod kipróbálni akkor szólj, adok. -
effe #1848 Az elixirek mennyit dobnak az eredeti értékeken? -
Seraka #1847 Na Szasza all, pálinkás jó reggelt ( nekem még reggel van :D) Na látom azért marad pár arc at US-en, hát nem tom, sok magyarral nam taliztam az eu serveren, pedig nme rég kedztem ott karit na mind1.A többség marad a régiek közűl az a lényeg :) -
Gubberxx #1846 Nem akarlak elkeseríteni de a 2moons-nál rég játszottam unalmasabb és xarabb játékkal. Kb egy óra után toltam neki ununstallt.(a videó és a játék nagyon nem fedi egymást) -
Gubberxx #1845 Igazi party buffer lettem végre:) -
jó ez a video ;) (jó a zene xD) -
én is maradok bár veled még nem nagyon találkoztam :) -
Én zuti hogy maradok US-en. Nem gondolják hogy otthagyok egy 55-ös karit akinél majdnem 1 milla van kézpézben meg fegyverek előrre megvéve. Ya meg ott van ARK is már 66-os nem valószínü hogy elmegy. Szóval asszem kijelenthetem hogy a Kingdom_Of_Heaven marad a US-szerveren -
Ja.OlvaZstam meg válaszÚtam es ;) -
Zarache #1840 http://www.youtube.com/watch?v=tWf1ihNkEtw
meg ez a jo jateka a Acclaimnak csak msot meg closed beta :(
es 17+os mivel veres xD -
Zarache #1839 Leon amugy kuldtem neekd privat uzit az megoldja a problemadat -
Zarache #1838 idegesito de add kezdo fegyvert :)
-
4. Added Tutorial <--- Ez qrva idegesítő.Szerintem még annak is aki most kezdi a gémet.
-
Armental #1836 Mikor lövik le? Mert én most szám tech. órán csücsülö, és ez a szar nem engedi telepíteni a Flash Player-t. A kis köccs. -
Zarache #1835 ha valit erdekelenk az ujitasaok annak ittvan ez:
[Us] OB No.02 Patch update
1. Modification of AD System
2. Added Open Beta Serial Event(for close beta testers)
3. Game Guard server authentication function to prevent hacking tool
4. Added Tutorial
5. Added F1 help system
6. Modified NPC role title error(NPC’s title has been changed.)
7. Modified Index of Gravestone in Zhengzhou
8. Can not throw away Gold
9. Modified interface of Reward window(text’s location, not over the interface)
10. Save Quick slot’s data on server side
11. pk server setting function
12. Heroband Guild
13. Party search function
14. Chatting Window’s Automatic close function
15. Change the location of warning message for low level Monsters(right side, small character)
16. Modified Dungeon entrance Item copy bug
17. Modified filtering system(distinguish between Capital letter and small letter)
18. Modified character delete error
19. Modified ‘already logged in’ message error
20. extension of Good/Bad Karma system(5->10)
21. Implementation of Black and White War
22. Implementation of PK system
- Added Warrior of the Land, Clan Gurad
- Added Hangzhou ⇔ Nanchang entrance (Can enter two areas both white clan and Black clan)
- Added warning sign for Pk area and can have option if a user wants to move or not
23. Check-in system
24. Renewal monsters in The cave
- Implemented more accessaries
- Implemented 19 step weapons -
Zarache #1834 amugy elit clant eleg enhez megszerezni :( ki kell huznod egy alap clant maxra es utana alhatsz be kozejuk :D ez kicsit idegesito de emgeri :D -
Zarache #1833 ja mugy EU servernek van ertelme mert az uj magyarok oda fognak jonni
masik meg az hogy nincsen ott msot sok kselo buzi xD
-
Zarache #1832 Leon megkatpad az uzenetet?
-
Mindjárt megint lelövik aszervert.... -
A faxom.Míóta ez az új csillivilli kliens van azóta nekem egy csomót kressel. -
Ja.Kicsit kiürült.EU-n meg hemzseg a nép. -
Seraka #1828 Nem tom ti hogy vagytok, de a Us serverről csomóan eltűntek:S -
nekem már elindul pedig nem csináltam semmit
ya fellépek mindenhol reklám. És sikerült 3 perc alatt 35%-ot veszteni egy másfél-2 órai munka(fasza) nemtom most hogyvan ez a PvP meg a pk én elvileg PvP-ztem és utánna mindenki nekem megy (az őrök mindenki) fasza így marad ithagyom a gec**be -
Armental #1826 Na. Most elindult, de a helyzet az, hogy mindig lecsatlakozik a szerverről -
Seraka #1825 hmm ez érdekes, semmit sem csinál, és kék csíkom se megy fullra...a végén még kiderűl hogy bugos....... -
Armental #1824 Most nem írta ki mikor elindítottam hogy rossz verzió meg hogy tegyem fel újra. Na most elindítom. Lássuk.