21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Frodo_HUN
&
Frodo_HuN_2 -
Boonx_HUN (aláírásomba ott van) -
Tanus #1661 Az enyém emgegyezik, az itteni felhasználó nevemmel, csak mind nagybetű -
Tanus #1660 SziasztoK! leírnátok pontosan a játék beli neveteket? -
Srácok.Kerestem ugyan de nem találtam és ugye ez nemjelenti azt, hogy nincs is.Szóval nincs valahol egy skilltree szerü dolog??Amiben megtudná nézni az ember, hogy a külömböző klánok mágusai például miben külömböznek.
Mit tud mondjuk egy hevenly és egy wu-tang vazsi.Miben külömböznek. -
effe #1658 csaknem lesz olyan nagy rollback...NE legyen:D mert akkor végem. ill csak fölöslegesen játszottam ma egész nap:S na majd holnap emgcsináljuk a klánt, ha már jó lesz a játék, addig is csáó -
Az a szar az egészben, hogy jópár srác most kezdett játszani akik eddig az l2-t nyomták.Most ha egyből úgy kezdődik, hogy rollbekk akkor attól félek elmegy a kedvük tőle.Pedig van köztük pár igazán jófej. -
Mikor fogják észrevenni, hogy valami nemfasza??Volt már ilyen??
-
Goth #1655 pedig el fog =) -
De nem ám.Még csodálkoztam is, hogy amikor kiléptem 51%+ volt az xp-m amikor most bementem 30% .... :( -
effe #1653 rollback lesz, addig fölösleges megcsinálni a klánt, nem is tudnánk. csak nehogy túl sokat pörgessenek vissza, ma 2 szintet léptem, blood drop, +3as fegyót csináltam...nehogy elvesszen mindenem mert dühös leszek :) -
Na szal benne vok én is a klánba, kb. 20:00 körül fent tudok lenni a Démonos karimmal. Majd fórumba írjatok, vagy keressetek meg a game-be, és megyek ahova akarjátok. :D:D:D -
effe #1651 tán meghalt a szerver vagy mi, nem ment adatot...:S addig pihi míg meg nem csinálják -
nekem is ugyan ez :/ -
effe #1649 engem meg állandóan kidob ha teleportálni akarok... és nem olyan múlandó a dolog..ittragadtam shi zhangban:D -
nekem most volt valami disconenct, amint megjavul jövök :D -
effe #1647 akár most is:D leon, goth, frodo,aragorn és én. frodonak kéne a demonos karija:D átállt csövesnek az árulója
-
Mikor legyünk? :P -
effe #1645 kösz már megvan a megoldás, elvileg most csinálom a questet h beléphessek :)
na akkor meg is volnánk 5en a band alakításhoz ha jól számolok:D mikor tudtok onlány lenni?
-
Zarache #1644 effe hali entom a kerdesedre a valszt ha bent vagy jatekban irjal ram es elmondom :D -
Goth #1643 1-et =) -
Tanus #1642 SziasztoK! Tanus néven vagyok fent, és shaolin vagyok ha minden igaz!:) Minnél több emberkét kéen összegyűjteni, és egy klánba, guilda tömöríteni! Azthiszem hogy csak a dragonson belül lehet vkit bevenni a guildba, szal hogyha én shaolin vagyok, és az vagyok, akkor csak shaolinokat tudok bevenni!:/ -
effe #1641 jó de akkor legyél online, és szerezz még 2 embert:D -
Legyen.
szvsz -
effe #1639 mégvalami, a Four Gods klánba mikor és hogy lehet belépni? tud valaki segíteni? -
effe #1638 na mi legyen akkor a KillerInstincttel? legyen or ne legyen? -
köszi szépen -
http://youtube.com/watch?v=a3KphJa-2DM
http://youtube.com/watch?v=TFzUhy6iiX4
http://youtube.com/watch?v=6txDC9x_gcA -
valakinek nincs meg a heavenly demon video? :S törötlék youtuberol a szemetek :@ -
redneck #1634 Valakinek nincs véletlenul white iron fragment és bronze plate eladó 5-5 db kéne
-
Gyerekek!A blood izét 75k-ért 5 perc alatt elvitték 0.o -
Gubberxx #1632 :D:D -
várunk ;) -
Hát ideje lesz ;) -
Gubberxx #1629 Halihó, ha minden jól megy jövő hét hétfőn ujból lesz netem és jövök vissza:) -
3 különböző fajta Conqueror Chest létezik.
Gold, Silver és Bronze.
Szörnyek dobhatják.
Véletlenszerű tárgyakat tartalmaznak(van hogy rendkívűl értékes,de van hogy csak egyszerű dolgok).
Gold Chest adja a legnagyobb esélyt arra hogy valami értékest kapj,aztán a Silver,majd a Bronze.
A kinyitásukhoz kulcsokra van szükséged,melyek növelik az esélyt hogy valami jó tárgyat kapj.
3 különböző Key van mintahogyan Chest is,Gold,Silver és Bronze,és ahogy a Chestnél,itt is a Gold a legjobb stb.
Összegezve, a kulcsok 3 különböző színre vannak osztva, Red(növeli az esélyt hogy fegyvert kapj), Green(növeli az esélyt hogy ruhát kapj) Blue (növeli az esélyét hogy különleges tárgyat kapj, mint például varázs tárgyakat és gyüjteménybe való tárgyakat)
Minden egyes Conqueror Chestben 3 hely van a kulcsoknak,típustól függetlenül.
Ha több kulcsot használsz,nagyobb az esély arra hogy valami jobb dolgot kapsz,de probálj azonos színűeket hasznalni hogy növeld a
ezt az utolsó mondatot nem igazan tudtam befejezni :s
amugy ha van benne fordítási hiba vagy rossz a fogalmazás írjátok át aztan mehetne a FAQba
és ezekt h chest meg key direkt nem forditottam le
(amugy tudom h kurva sok benne a 'tárgy' szó,de nem nagyon jutott eszembe semmi amivel helyettesíthném :s) -
There are 3 different kinds of Conqueror Chests.
Gold, Silver and Bronze.
You get them from monster drops.
Chests contain random items (some extremely expansive other are just things).
Gold Chest will give you the best chance of getting an expansive item then silver and then Bronze.
To open them you need keys to increase the chance of getting a good item.
There are 3 types of keys like the Chests, gold, silver and bronze and like the chest gold is the best etc.
In addition, the keys are divided into 3 different colours, Red (increase weapons drop), Green (increase cloth drop), Blue/Purple (increase misc. item drop like charms and collection items)
Each conqueror chest no matter which type will have 3 key slots.
The more keys you use, the more chance you get to have a better item but try use the same colour keys to increase that type of desired drop.
már csak az a kérdés h mixelve mi történhet :s -
kulcsokrol senki többet?
megtalaltam meg h a green az ruha -
Mondjuk innen ! -
Bezárták azt a szervert ahol Te játszottál , és a kliensed erre akar felmenni. Töltsd le az Acclaim oldaláról a hivatalosat. Sajna itt új karit kell kezdened.