21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Cannabiss #1903 sziasztok!!!! internet explorerrel nem megy..... de lehet azé nem mert töltés közben játszok:)) most mozzilával szedem és nem fogok játszani semmi vel.... egyépként ezt irt: -
te atya világ... fejlesztőcég!!! -
nos a részeges=koldus csapat azaz a Lige of Beggars LvL 4 en már beléphetsz a városukba ha csinálod a questeket onnantól ugyan úgy mint a többinél 25-ön választahtsz kasztot stb Ya valószínüleg nagy az external wounds a doki leszedi rólad kisseb juttatásért de lehet vanni olyan cuccot nála ami csökkenti ha megiszod (vagy eszed) -
:-) én csak azt olvastam valahol hogy az eredeti felylesztőcég átadta a progi jogait meg mindent az akklaimnak de ezt még valamikor régebben.Lehet jobban járunk ha nem adja
-
dani92 #1899 Sziasztok! Hogyan lehetek részeges karatemester?? És hogyan lehet az, hogy mikor meditlalok akkor az életemnem csak az 1/4-részét tőlti vissza?? Ja igen a F.A.Q.-nem lehet betőlteni...
-
Na és melyiken olvastad barátom??Csak nem a roppant tájékozott gémszaron?? -
JanekHUN #1897 Szevasztok! Úgy néz ki vége a gémnek,legalább is ezt olvastam.
-
Ya aragorn haveromnak úgy lett jó hogy felléptem vele és odébmentem. Szal próbáld meg szólj valakinek aki nem fog kipakolni hogy lépjen vele fel és másszon odébb
-
Seraka #1895 Ja én is most Eu-n vagyok, de Amcsin is nyomom azért a papomat nem hagyom annyiban:) -
2 szerver van
egy euorópai meg egy amcsi. én az amcsin vagyok, de most a legtöbben eu on fogják elkezdeni szal sztem oda menj -
próbáld így -
Cannabiss #1892 megvan köszI!!!! itt is több szerver van ugye? pl mint a wowban vagy silkroadban... meik szerverre érdemes mennI? -
Seraka #1891 http://www.gamershell.com/download_17028.shtml
Innen szedd le, nekem ez a kliensem van. :) -
Cannabiss #1890 csak jo lenne a segitség
-
nekem mindegyik link jó -
Cannabiss #1888 oksi bocsi -
és amugy ez nem chat, nem válaszolunk rá egyből mivel nem lógunk egész nap a forumon. próbáld meg a gondolataidat összeszedni és egy hozzászolásba leirni. köszönjük -.- -
Cannabiss #1886 donwload....és meikre ott a 3 közül..én az acclaimra nyomtam de mindig kiirt hibát letöltés felénél! -
Cannabiss #1885 kössz -
innen letöltöd, örülsz játszol -.- -
Cannabiss #1883 holnap MÁR JÁTSZANÉK:P -
Cannabiss #1882 kérlek mond el h a gamershellen belül hova kell kattani h leszedjem? -
Cannabiss #1881 na elmondod?? -
Cannabiss #1880 

-
Cannabiss #1879 please ird le pontosan a jatekot honnan lehet leszedni.... gamershellen belül... please
-
nekem igy se jó :(. játszani akaroooooook
:)
-
Cannabiss #1877 hallod!!! én a 9dragonsgame.com rol szedtem le de mindig ki irt hibátt meg probálom innen!!!! Köszi
-
Cannabiss #1876 ...
-
Seraka #1875 www.gamershell.com (ha jól írom) innen szedd le, utánna fel mész erre a linkre:http://9dragons.acclaim.com/ (hivatalos honlap) és regizel. Utánna elindít gém Inter Explororen v. Fire Fox (Mozilla) és megvárod míg szépen felrakja a frissítést, és már lehet gémezni. Amúgy ingyenes:) -
Cannabiss #1874 honlapot please!!!vagy fizetős? -
Cannabiss #1873 please segitsetek! -
Cannabiss #1872 csá!!!! honnan tudom leszednni pontosan? -
fellépek és Dc akkor gyorsan odébb szaladok mielőtt ledob és utánna felenged ya mostmár Jinanban nem lehet pk-ni és PvP-ni
-
Én reggel óta fentvagyok... -
beeszarás már megint hogy nem enged fel... reggel felengedett aztán server under maintance.... azóta nem lép fel -.- most ez lesz hogy 1 nap csak 1x játszhatok vele? titeket felenged? -
np :-)
-
Seraka #1867 Na köfi, rájöttem utánna....... csak azt nem ólvastam el amit az őr vakerált, ja meg ki kellett lépném és vissza a gémba, Köfi Yoshi :) -
a gyorfutás egy őrtől kell kitanulni. Rádad egy baszott nehéz csizmát és le kel benne ölnöd egy pár rókát. Aztán vissza az őrhöz. Lassan fogsz meni benn ( ezzel erősíti a lábadat).
Amikor felkinálta valameik máskikat kellett volna választani ugyanis ezt minden féle képpen csak a quest végével kapod meg
-
Seraka #1865 Jajap ezt néztem én is. De nekem valahogy nem akar működni........ Szal nem tom, a szöveg oké le van fordítva de valami nem stimmel. -
Igaz nincs beggarom de ha bugos lenne a küldi akkor nemsok koldus szaladgálna lájtfúttal.