21072
  • Cannabiss
    sziasztok!!!! internet explorerrel nem megy..... de lehet azé nem mert töltés közben játszok:)) most mozzilával szedem és nem fogok játszani semmi vel.... egyépként ezt irt:
  • zsakosfrodo2
    te atya világ... fejlesztőcég!!!
  • Yosimicu
    nos a részeges=koldus csapat azaz a Lige of Beggars LvL 4 en már beléphetsz a városukba ha csinálod a questeket onnantól ugyan úgy mint a többinél 25-ön választahtsz kasztot stb Ya valószínüleg nagy az external wounds a doki leszedi rólad kisseb juttatásért de lehet vanni olyan cuccot nála ami csökkenti ha megiszod (vagy eszed)
  • Yosimicu
    :-) én csak azt olvastam valahol hogy az eredeti felylesztőcég átadta a progi jogait meg mindent az akklaimnak de ezt még valamikor régebben.Lehet jobban járunk ha nem adja
  • dani92
    Sziasztok! Hogyan lehetek részeges karatemester?? És hogyan lehet az, hogy mikor meditlalok akkor az életemnem csak az 1/4-részét tőlti vissza?? Ja igen a F.A.Q.-nem lehet betőlteni...
  • LeonSilver
    Na és melyiken olvastad barátom??Csak nem a roppant tájékozott gémszaron??
  • JanekHUN
    Szevasztok! Úgy néz ki vége a gémnek,legalább is ezt olvastam.
  • Yosimicu
    Ya aragorn haveromnak úgy lett jó hogy felléptem vele és odébmentem. Szal próbáld meg szólj valakinek aki nem fog kipakolni hogy lépjen vele fel és másszon odébb
  • Seraka
    Ja én is most Eu-n vagyok, de Amcsin is nyomom azért a papomat nem hagyom annyiban:)
  • Atti12
    2 szerver van
    egy euorópai meg egy amcsi. én az amcsin vagyok, de most a legtöbben eu on fogják elkezdeni szal sztem oda menj
  • Atti12
    próbáld így
  • Cannabiss
    megvan köszI!!!! itt is több szerver van ugye? pl mint a wowban vagy silkroadban... meik szerverre érdemes mennI?
  • Seraka
    http://www.gamershell.com/download_17028.shtml
    Innen szedd le, nekem ez a kliensem van. :)
  • Cannabiss
    csak jo lenne a segitség
  • Atti12
    nekem mindegyik link jó
  • Cannabiss
    oksi bocsi
  • Atti12
    és amugy ez nem chat, nem válaszolunk rá egyből mivel nem lógunk egész nap a forumon. próbáld meg a gondolataidat összeszedni és egy hozzászolásba leirni. köszönjük -.-
  • Cannabiss
    donwload....és meikre ott a 3 közül..én az acclaimra nyomtam de mindig kiirt hibát letöltés felénél!
  • Cannabiss
    kössz
  • Atti12
    innen letöltöd, örülsz játszol -.-
  • Cannabiss
    holnap MÁR JÁTSZANÉK:P
  • Cannabiss
    kérlek mond el h a gamershellen belül hova kell kattani h leszedjem?
  • Cannabiss
    na elmondod??
  • Cannabiss
  • Cannabiss
    please ird le pontosan a jatekot honnan lehet leszedni.... gamershellen belül... please
  • Atti12
    nekem igy se jó :(. játszani akaroooooook :)
  • Cannabiss
    hallod!!! én a 9dragonsgame.com rol szedtem le de mindig ki irt hibátt meg probálom innen!!!! Köszi
  • Cannabiss
    ...
  • Seraka
    www.gamershell.com (ha jól írom) innen szedd le, utánna fel mész erre a linkre:http://9dragons.acclaim.com/ (hivatalos honlap) és regizel. Utánna elindít gém Inter Explororen v. Fire Fox (Mozilla) és megvárod míg szépen felrakja a frissítést, és már lehet gémezni. Amúgy ingyenes:)
  • Cannabiss
    honlapot please!!!vagy fizetős?
  • Cannabiss
    please segitsetek!
  • Cannabiss
    csá!!!! honnan tudom leszednni pontosan?
  • Yosimicu
    fellépek és Dc akkor gyorsan odébb szaladok mielőtt ledob és utánna felenged ya mostmár Jinanban nem lehet pk-ni és PvP-ni
  • LeonSilver
    Én reggel óta fentvagyok...
  • Atti12
    beeszarás már megint hogy nem enged fel... reggel felengedett aztán server under maintance.... azóta nem lép fel -.- most ez lesz hogy 1 nap csak 1x játszhatok vele? titeket felenged?
  • Yosimicu
    np :-)
  • Seraka
    Na köfi, rájöttem utánna....... csak azt nem ólvastam el amit az őr vakerált, ja meg ki kellett lépném és vissza a gémba, Köfi Yoshi :)
  • Yosimicu
    a gyorfutás egy őrtől kell kitanulni. Rádad egy baszott nehéz csizmát és le kel benne ölnöd egy pár rókát. Aztán vissza az őrhöz. Lassan fogsz meni benn ( ezzel erősíti a lábadat).
    Amikor felkinálta valameik máskikat kellett volna választani ugyanis ezt minden féle képpen csak a quest végével kapod meg
  • Seraka
    Jajap ezt néztem én is. De nekem valahogy nem akar működni........ Szal nem tom, a szöveg oké le van fordítva de valami nem stimmel.
  • LeonSilver
    Igaz nincs beggarom de ha bugos lenne a küldi akkor nemsok koldus szaladgálna lájtfúttal.