21072
  • Seraka
    Hmmm nekem is megy update 3-al, de még mindig nem megy az aképesség, na majd meg ném mi kell hozzá :)
  • LeonSilver
    Na.Ápdételt megint (3. verzió) és müxxik faszán ;)
  • LeonSilver
    VAlamit venni kell hozzá a boltba.Nekem (Wu-Tang,White Tiger) is van egy képesség (valami tea) amihez kellett venni cuccot a boltban.

*-*

Most nekem megint ápdétel.Ha elszaródik ideges leszek....
  • Seraka
    Lol kilépek a gémből, vissza lépek..... erre update..... vazze ezek mi a fakkomat csinálnak már :D
  • Armental
    Amúgy hogy kell csatlakozni a Wu-tangokhoz? Melyik küldi után leszek Wu-tang?
  • Seraka
    Hmm tök poén, végre Deva Monk vagyok, erre 1 képességre kiírja hogy: Can't use it unless in Calmness Condition. Érdekes hogy elvileg nyugalmi állapotott jelent....... na mind1, majd rájövök :)
  • kh30ps
    Azért nem enged be mert elméletileg a serverekn még 2 es patch van nem 3 mas
  • Gubberxx
    Jah és idegesítő reklámablakokkal van tele:)
  • Gubberxx
    semmi különös, ha minden igaz nincsenek bugos questek és 2 server lett
  • kh30ps
    Nekem nincsen vele semmi para. Elinditottam updatel igaz lassan, de megvárom. Nemtudjátok mik a frissitések?
  • Yosimicu
    nekem úgy is szar volt. Azt meg várhatják hogy minden hónapban újat szedjek le. Nem csinálnak vele valamit megyek WoW-ozni
  • Atti12
    nekem is ez a baj, most ujra rakom a klienst ugy is mdegvan aztán megnézem :D
  • Yosimicu
    az mekkora kibászás már hogy csak az aclaimos cliens a szar
  • Armental
    Meg kéne nézni hogy a honlapon nem panaszkodtak e hasonlókra
  • Armental
    mármint a kép
  • Armental
    Nekem is tök ugyan ez
  • Yosimicu
    így nem leszek meg hétvégére RL10
  • Gubberxx
    tul high lvl vagy:) és azért nem enged be a dragon
  • Yosimicu
    megcsinálja az update-et osz csűűűűűű ennyi, megadta magát
  • Yosimicu
  • Yosimicu
  • Armental
    IE-vel is próbáltam. Semmi jó
  • Armental
    Én is Amúgy kösz
  • LeonSilver
    Én fájerfokszot használok.
  • Armental
    Amúgy ti IE-t vagy Ff-et használtok?
  • Armental
    Nem. Nekem továbbra is kiírta.
  • Armental
    Mindjárt kiderül
  • Yosimicu
    nekem megvan a régi. úra tettem , egy évig update ment és szar.
  • LeonSilver
    Itten van az izéé....
  • LeonSilver
    Mindjárt feldobom ftp-re oszt meglehet próbálni hátha.
  • Armental
    Amúgy nekem azt írja hogy az NDlauncher 2 vel van baj. Az átküldés e-mailben vagy valami hasonl nem orvosolná a problémát?
  • Armental
    Nekem is ez van. Nekem is asszondja hogy nem jó. És hoyg szedjem le újra, vagy dobjam fel megint.
    A telepítő meg azóta már rég nincs meg. Ó *****!!
    Asszem egész éjszaka menni fog a gép
  • LeonSilver
    Amit anno letöltöttél az nincsmeg már??
    Mert ha megvan akkor esetleg újra kellene rakni :/ Jójó.Gondolom már eszedbe jutott Neked is ;) csak próbálok segíteni ...
  • Yosimicu
    nekem meg egy rakás szar . amióta megynyilt a szerver ez a klins van és jó volt
  • LeonSilver
    Nekem az van amit eddig is használtam erre a szerverre.
    Ápdételt és azóta bent is vagyok.

• Gubberxx
    nekem sincs semmi baja
  • Seraka
    Nekem jó az a poén, Gamers Hell-ről szedtem le az én cliensemet.Esetleg ezsedjed le onnan ha van kedved. Lehet csak ko a gémed, nekem még nem volt ilyen bajom.
  • Yosimicu
    hmmm Nemtom ti hogy voltatok vele de nekem azt írja hogy rossz kliens van a gépemen tegyem úra vagy töltsek le mást . Én nem vetem észre valami egyértelmü dolgot vagy ez tényleg szar?
  • Seraka
    Na ja...... a kérdés jogos. Ezt én sem értem, én elkezdtem Eu-n, megnéztem ott milyen a helyzet a serveren, sztem nem sok a külömbség, szinte semmi....így hát maradoik US, sztem ha csak nem alacsony a karid (olyan LS12 és alatti) nem érdemes a másikra menni.
  • Gubberxx
    Meg mér azok kezdjenek már megint uj karit akik éppcsak elvesztették az előző karijukat?? Ezek hülyék