21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Seraka #1823 Hmmm nekem is megy update 3-al, de még mindig nem megy az aképesség, na majd meg ném mi kell hozzá :) -
Na.Ápdételt megint (3. verzió) és müxxik faszán ;) -
VAlamit venni kell hozzá a boltba.Nekem (Wu-Tang,White Tiger) is van egy képesség (valami tea) amihez kellett venni cuccot a boltban.
*-*
Most nekem megint ápdétel.Ha elszaródik ideges leszek.... -
Seraka #1820 Lol kilépek a gémből, vissza lépek..... erre update..... vazze ezek mi a fakkomat csinálnak már :D -
Armental #1819 Amúgy hogy kell csatlakozni a Wu-tangokhoz? Melyik küldi után leszek Wu-tang? -
Seraka #1818 Hmm tök poén, végre Deva Monk vagyok, erre 1 képességre kiírja hogy: Can't use it unless in Calmness Condition. Érdekes hogy elvileg nyugalmi állapotott jelent....... na mind1, majd rájövök :) -
kh30ps #1817 Azért nem enged be mert elméletileg a serverekn még 2 es patch van nem 3 mas -
Gubberxx #1816 Jah és idegesítő reklámablakokkal van tele:) -
Gubberxx #1815 semmi különös, ha minden igaz nincsenek bugos questek és 2 server lett -
kh30ps #1814 Nekem nincsen vele semmi para. Elinditottam updatel igaz lassan, de megvárom. Nemtudjátok mik a frissitések? -
nekem úgy is szar volt. Azt meg várhatják hogy minden hónapban újat szedjek le. Nem csinálnak vele valamit megyek WoW-ozni -
nekem is ez a baj, most ujra rakom a klienst ugy is mdegvan aztán megnézem :D -
az mekkora kibászás már hogy csak az aclaimos cliens a szar
-
Armental #1810 Meg kéne nézni hogy a honlapon nem panaszkodtak e hasonlókra -
Armental #1809 mármint a kép -
Armental #1808 Nekem is tök ugyan ez -
így nem leszek meg hétvégére RL10 -
Gubberxx #1806 tul high lvl vagy:) és azért nem enged be a dragon -
megcsinálja az update-et osz csűűűűűű ennyi, megadta magát -
-
-
Armental #1802 IE-vel is próbáltam. Semmi jó -
Armental #1801 Én is Amúgy kösz -
Én fájerfokszot használok. -
Armental #1799 Amúgy ti IE-t vagy Ff-et használtok? -
Armental #1798 Nem. Nekem továbbra is kiírta. -
Armental #1797 Mindjárt kiderül -
nekem megvan a régi. úra tettem , egy évig update ment és szar. -
Itten van az izéé.... -
Mindjárt feldobom ftp-re oszt meglehet próbálni hátha. -
Armental #1793 Amúgy nekem azt írja hogy az NDlauncher 2 vel van baj. Az átküldés e-mailben vagy valami hasonl nem orvosolná a problémát? -
Armental #1792 Nekem is ez van. Nekem is asszondja hogy nem jó. És hoyg szedjem le újra, vagy dobjam fel megint.
A telepítő meg azóta már rég nincs meg. Ó *****!!
Asszem egész éjszaka menni fog a gép -
Amit anno letöltöttél az nincsmeg már??
Mert ha megvan akkor esetleg újra kellene rakni :/ Jójó.Gondolom már eszedbe jutott Neked is ;) csak próbálok segíteni ... -
nekem meg egy rakás szar . amióta megynyilt a szerver ez a klins van és jó volt
-
Nekem az van amit eddig is használtam erre a szerverre.
Ápdételt és azóta bent is vagyok.
-
Gubberxx #1788 nekem sincs semmi baja -
Seraka #1787 Nekem jó az a poén, Gamers Hell-ről szedtem le az én cliensemet.Esetleg ezsedjed le onnan ha van kedved. Lehet csak ko a gémed, nekem még nem volt ilyen bajom. -
hmmm Nemtom ti hogy voltatok vele de nekem azt írja hogy rossz kliens van a gépemen tegyem úra vagy töltsek le mást . Én nem vetem észre valami egyértelmü dolgot vagy ez tényleg szar? -
Seraka #1785 Na ja...... a kérdés jogos. Ezt én sem értem, én elkezdtem Eu-n, megnéztem ott milyen a helyzet a serveren, sztem nem sok a külömbség, szinte semmi....így hát maradoik US, sztem ha csak nem alacsony a karid (olyan LS12 és alatti) nem érdemes a másikra menni. -
Gubberxx #1784 Meg mér azok kezdjenek már megint uj karit akik éppcsak elvesztették az előző karijukat?? Ezek hülyék