21072
  • Atti12
    olyan kveset ér? :|:D
  • Gubberx
    1k/each? :):)
  • Atti12
    holy blue pillt mennyiért adjam el? a chi kung támadást növeli 600-al 40 percig. Tanácstalan vagyok :D
  • zsakosfrodo2
    Azt javallom, hogy próbálkozz még, mert megéri, későbbiekben nem csak rókákat fogsz tudni ölni. Csak hát kell nekije a erő meg a Dexterity. Javaslatom, hogy kezdő karakterrel először Strenght és Dex-re nyomj, majd később az essence-re. Majd OC1-től ujraoszthatod a pontokat, akkor meg ugy osztod, ahogy szükséges a karakterednek. Remélem adtam egy kis segítséget.
  • Gubberx
    Hát te nagyon az elején vagy még akkor:) a skilleket meg kell tanulni és használni hogy fejlődjenek(megt csináldd a questeket van dögivel)
  • Jagi
    skillekre kell gyúrni vazze :)
    egyébként világbajnok megoldások vannak benne^^
  • ftivo
    A minap belefutottam ebbe ajátékba, nagyon örültem neki, de hamar uncsi lettt. Semmi mást nem tudtam csinálni mint rókákat, majd sok-sok róka után valami embereket leverni, meg farkasokat. Tárgyakat nem tudtam használni, vagyis valami képességem nagyon hiányzott hozzájuk, és összességében nagyon lassú volt a haladás, fejlődés. Lehet hogy nem sikerült jól elkapnom a küldetéseket?
  • Jagi
    thx :) a fakót megtaláltam és már javítva is van :)

konkrátan: amire kíváncsi lennék az ez...
    hogy van e már kipróbált biuld erre:

"White Tiger
    White Tigers seek to master The Tao through diversity of skill. They train each of the various Kung Fu and Chi Kung techniques of the clan, except for sword mastery. They believe Yin and Yang have no beginning nor end, and that creation and destruction reside in the ways in which they bend and yield to one another. * They emphasize Constitution and Essence, and use Kung Fu for offense and Chi Kung for defensive with equal skill. Wisdom is harder for them to develop."

Az essence és a constitution kb egy forma kegyen vagy ne és hogy ehhez viszonyítva a többi érték milyen legyen...
    mondjuk kiindulási alapnak kéne egy fasza tipp...
  • Gubberxx
    Egyenlőre hagyjuk a trinketet inkább mert nem tom mennyi idő alatt lenne meg a zsé. Az a baj hogy a twin brute ami már rég kék az is több mint fél hp-m leveri :( Nehéz a buffer élete, azért kellene a dodge:)
  • Gubberxx
    dolgozom épp:) este leszek otthon fél 9 körül
  • effe
    hmm megfontolandó...:D hány-párnapra gondoltál?:D meg hova tűntél hirtelen? vettem neked olyan cuccot is amit nem tudtál
  • Gubberxx
    Hitelbe is eladod egy gzuildtársadnak?:) pár nap alatt összeszedem rá a zsét:)
  • effe
    juppí knife kidobta a 2. black iron trinketet is, eladó mindössze 200k :D
    kinek ér meg +100 dodge ennyit? :P
  • Atti12
    de van, én csináltam, a modik még nem javitották a linket de reméklem hogy minél hamarabb megteszik. Amugy nem kelett volna sokat visszaolvasni a faq linkhez :).
    LINK
  • Jagi
    Sziasztok nagyon bejön a gamma...
    csomó jó ötlettel van tele.
    A sérülés rendszer valami isten, a skillek és a fejlődés szintén, de csak ezt a kettőt had' emlytsem a többire nem elég a munkaidőm :)

Valami carakterfejlesztési segédlet, faq, vagy hasonló nincs még?

WTC rlz sword + fist
  • VenomHUN
    Akárki mond akármit, ez a Wu Tang Blue Dragon nem egyszerü egy pofa :)
  • LeonSilver
    Az ártene az természetesen ártana akart lenni :D
  • LeonSilver
    Miért lenne??
    Amúgy sem ártene egy aktív mod mert néha betéved ide egy-két f@sztalicska...
  • LeonSilver
    :kráj: :kráj: :kráj:

Hogy új karit kezdesz maraccc az US szerveren?
  • Yosimicu
    minenki sirassa meg a régi karim!! már 55-ös volt
  • Yosimicu
    no fiuk megtértem a gonosz oldalra. Sajnálom Yosimicut de már untem vele a hentet főleg mostrájött ez a rolback-es nap meg a többi. Agyhugy csináltam egy Damon Nukert--Storm damon ( vagy valami ilyesmi) Ya nagy sajnálatomra így hogy Yosinak vége asszem a Kingdom Of Heaven-nek is anyi, a klán még van de már hetek óta csak én toltam szinte.
  • Cannabiss
    MAGASAN A RÉSZEGESEK NYERNEK:P
  • Cannabiss
    ki próbűálom a stilusokat... tuti részeges maradok de azért meglesem öket!
  • dani92
    ok kösz (nem tok angolul)
  • LeonSilver
    Mert nyomva kell tartani az alt-ot közben.De ez le is van írva ...
  • dani92
    Miert nem tok futni gyorsan? Pedig megcsinaltam azt a csizmast kuldit,megoltem azt az 5rokat es megsem.Rákattintok az ikonra, az elkezd keken vilagítani es semmi...
  • Seraka
    Az kimondottan kézi harc és Chi kung tudású (Strategy) Nekem Shalulinban volt ilyen, csak váltottam :)
  • Cannabiss
    jah .én az első leszek az a muscleXXD
  • Seraka
    Mondtam van Chi Kungos :)
  • Atti12
    na utánanéztem egy picit. mint minden klánba a beggarsba is stylus választható:

Vanguard Beggar : Vanguard Beggars are The League's muscle. They stand in the front lines to fight opponents and protect innocents. Vanguards concentrate their training on mastering aggressive Kung Fu and Staff maneuvers. * Because Life is of paramount importance, Constitution is their most important concern. Essence is harder to develop for them, and Wisdom is not as important as other attributes.

Strategy Beggar :
    Strategy Beggars must be cunning to direct The League’s strategy and Formation techniques, for should they make poor choices, their fellows will fall. They strive to master the Chi Kung ways of Drunken Fist and Entelechy Arts. * Essence and Wisdom are key for this role. Constitution is harder to develop for them.

Spirit beggar
    With tireless passion, Spirit Beggars carry out stealthy, one-person operations. Spirits become competent in each one of the Clan's techniques, except for staff skills, giving them a wide range of Kung Fu and Chi Kung abilities. * They emphasize Constitution and Essence, and use Kung Fu for offense and Chi Kung for defensive with equal skill. Wisdom is harder for them to develop.

Dragon Beggar
    Dragons master The League's powerful Chi Kung palm strikes. Suitable for striking an opponent down even from a distance. Mastery of Vital Energy heightens their inner force. The highest level of their training, called Eighteen Palms of Descending Dragon, was mastered only by their lost Dragon, Hu Shanshan. * They place emphasis on Essence and Wisdom. Strength is harder for them to develop, and they are ill-suited to melee combat.

Majd jön valaki aki jól tud angolul de szerintem kivehető belőle mi mire való!
  • Seraka
    nekem
    [HUN]Hayoko
  • Cannabiss
    én kezdek ujat... mert ugyse lehet varázslo és nagyoon tetszikl a rélszeges.... annak is : HUN_Csajee lessz a neve ok 5 perc és lépek azzal.... neked mi a neved?
  • Seraka
    Cannabiss te döntesz, mindenkinek más az izlése.
  • Seraka
    Elvileg van, de majd kiderűl van 1 Chi kungos, volt nekem 1 magasabb Beggar (25 körűl) de akkor még szar volt a gém, és a választó kűldi bugus volt :S
  • Cannabiss
    oks:D akkkor kezdjek ujat vagy mi? v nem lényeges h legalább lett energia csikom:D meg chi damagem:DDD v sztetek uj kari? és akkor str dex?
  • Seraka
    Ok, mindjárt partyba veszlek :)
  • Cannabiss
    nincs ARAGORN ...:P a nevem eu szerveren : HUN_Csajee nővéremmel viszem!!!
  • Atti12
    tudtommal a részeges harcművészetbe nincsenek chi kung támadások (varázslatok), szóval olyan nem lehet hogy varázsló meg még részeges is. hátha van itt valaki aki beggarsba játszik és elmondja nekünk hogy melyik a chi kungos
  • Seraka
    Nekem nincs:)
  • Atti12
    nm :) már irtam a modi topickba hogy linkeljék át, de még nem csinálták meg. Amugy akkor senkinek sincs kifogása hogy én legyek a házigazda?