21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Seraka #2008 Elején mind aragorn, Shalulinnál is elején nem foglalkoztam. Majd amikor kasztot lehet választani, akkor már kell gondolkodni. -
Cannabiss #2007 mágus féle akarok lenni és ahoz energia kell... de mindenhez rakok majd 1 et 1 et de főként a essence meg a whisdomra lessz figyelve!!! -
whisdom az csak a chi kung támadásokhoz kell. a részeges az nem chi kungos az 2 kezes harcos, tehát neki a legjobb a kesztyű. hogyha csak a wisdomra és az essencre raktál az elég nagy baj, talán még az essence az nem is annyira, de a wisdom az nagyon nagy probléma. te semmire nem tudod azt használni! Amugy olvasd el figyelmesen a faq ot és rájössz ezekre -
Seraka #2005 Thx Aragorn, látom átpakóltad a cuccot:) kár hogy a másik behalt :S:S:S -
Seraka #2004 Figyi: Erő a sebzést nüveli többnyire, Ügyesség a támadó értéket, kitérést, Con. az életerő. Essence, az a kék csík, energia (chi) Wisdom mjd ahog kell ha esetleg mágus féle akarsz lenni, akkor az kell neki többnyire -
FAQ ITT TALÁLHATÓ MEG -
Seraka #2002 Nekem is részeges van, most vagyok 16-os szintű, neved?? -
Cannabiss #2001 és azzal essencére meg whidomra raktam csak..... abbol mi lessz?? vagy ez nagy gond? rakok másra is vagy felesleges? -
Cannabiss #2000 oksi köszi....van egy 2 es részeges csajom első karim:)) tolom azzal:P mert a részeges bejön! -
Seraka #1999 nem érted........ elején ha nem akarsz tök mind1-re mire rakod, mert 25 szinten megint el kell osztanod a pontokat amiket eddig szét osztottál. De figyi 4 kaszt van: valamelyikhez erő kell vagy ügyesség, valaemlyik több életerő és energia és a wisdom.
Én az elején erő és ügesség(dex str, de rakok másra is hogy azért egyhangban legyenek) -
Cannabiss #1998 nem az... hanem str.... con,...dex??? mire? -
Seraka #1997 Cannabiss: Wu-Tang az kard, de van náluk is ököl master. elején tök mind1 mire raksz, mert csak 25. szinten tudsz kasztot választani, és amint lehet választani, újra kell raknod az eddig elosztott pontjaidat. -
Cannabiss #1996 ok!köszönöm szépen... és akkor mire is rajak? a whu tabg hoz? -
Seraka #1995 Song Shan a kezdő felu, de az sem olyan egyszerű, nekem us serverem vagy 1 26-os, és elején rossz kasztot választottam, szal a karim kicsit elcsúszott, de evvan. -
Cannabiss #1994 ez a wu tabg ot kiproblom és az is maradok....mire kell ahoz raknom a wu tabg hoz? és bocsi h ennyit izélek:)v meiket ajánljátok kezdőnek? -
Cannabiss #1993 SHALOIN IS LEHET LENNI?:D DE KIRA? AZ MEIK VÁROS ÉS MIEN FEGYVER ÉS MIRE KELL RAKNI?:P -
Seraka #1992 Hát figyi: Beggars: Staff Shaulin Staff meg Polearm Wheels az Wu-Tabg az kard, Sacred: Wheel, tőr Heavenly: Sabre Bracer, Thieves: Spear, Axe -
Zarache #1991 amugy Eu serveren is kb 1 het es megjelenek a white oldalon a magyar clanok :) es itt nem kselnek :P -
Zarache #1990 hehe latom van azert elet ha valaki esetleg az EU serverre jon az pmnekem
[Shinigami]
-
Cannabiss #1989 aha,értem, elmondanád minden klán mien fegyverrel megy és hogy mikre kell ahoz rakni? (nagyon köszönöm:) -
Seraka #1988 A spear az Thief, az másik klán a Thief. -
Seraka #1987 Cannabiss, a Beggars az staffal megy, de én pl kézi harcra gyúrok, abban is elég jók. -
Cannabiss #1986 uhh bocsi h megint külön...de az mien fajta ami spearos? -
Cannabiss #1985 rednben köszönöm!!!kezdek egy uj karit és arra rakok:Pés mien fegyver? vagy az mind1? -
Cannabiss #1984 rednben köszönöm!!!kezdek egy uj karit és arra rakok:Pés mien fegyver? vagy az mind1? -
amugy nekem megint nem emgy :( -
nem az a baj hogy ide irsz, hanem az hogy szinte minden egyes szót külön hsz-be irsz... Egyébként szerintem str meg dex. -
Cannabiss #1981 SIKERÜLT MEGY A JÁTÉK:P KIRÁLY:P bocsáat bazze ide se fogok többet irni mert végre megy a jatek:P aki részeges akar lenni mire rakjon?:P -
jaj.
(btw akit kidob errorral megprobalhatja hogy megnézi a vidoadot, nekem egyik gépen ahol kidobott utána megnéztem és úgy már ment, lehet hogy fasság
de egy probat meger)
-
amugy gratulálok cannabiss a te spamolásod miatt került be a legnépszerübb témákba a topic. hát nem igy kelett volna bekerülni... -.-
1. Mflex HQ�
2. Football Manager
3. Resident Evil 4
4. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
5. Test Drive Unlimited
6. Hotdogos hirdetések az SG-n?????
7. Logoműhely
8. 9dragons
9. Ki van fent legtovább?
10. Battlefield 2 -
amugy most várok visszaigazoló emailre az uj tárhelytöl.. amint megkapom feltolom -
te uristen mekkora spam van itt..... arra gondoltam hogy kéne már egy házigazda a topicnak aki rendet rak itt mert ez az uj 44 hsz valami borzalom. :S én szivesen elvállalnám ha nem gond :) -
Cannabiss #1976 nem akar menni ujra raktam minden... csak azt irja...
-
dani92 #1975 köszi -
dani92 #1974 Ok megvan -
dani92 #1973 Ok megvan -
dani92 #1972 Tudom, de nem talalom...
-
A 1942-es hszben már válaszoltam
-
dani92 #1970 LeonSilver: Te nem tudod miert nem tok a reszeges clan koze bejutni??? -
Cannabiss #1969 oks köszi azért ujra rakom és megcsinálom!!!!