21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Még nem. -
Gubberxx #1742 Megy már a server? -
nekem eddig vagy 3-4 rakás sz*rt adott. Akkor is csak hülyeséget dob ha kulcsot használok. -
A fir tree-t február valameddig írta.Nehogy már most törölje.Abból akartam meggazdagodni... :D :D -
gondolom a fir tri-ket törlik most. Ja és van magyar klán minden (lehetőleg aktív) Wu-Tang et várunk. kb LvL 20-25 körül lehet belépni. -
Nekem nem volt jó a gépem az elmúlt hetekben és csak néha néha tudtam idejönni. Ráadásul még a hétvégén biztos hogy szar lesz még egy kimaradásom, utána meg remélem teljes gözzel mehet a jöhet. :D:D -
effe #1737 hát sajnálom h átálltál a (nem)jó oldalra. =( még mindíg nincs semmi a killerinstincttel, mindenki offline:S mi van veletek? -
Gubberxx #1736 Azért irjatok ha már megy ne üljek itt kétségek között estig a melóhelyen:) -
Gubberxx #1735 remélem nem napokat kell várni hanem este már tok játszani:) -
lehet hogy belerakják a kimaradt klánokat is? -
Nézd a jó oldalát.Talán kijavítják a leadhatatlan illetve scak 1 nap mulva leadható kveszteket.Mert ugye azt írja, hogy jelentős ápdét lesz.
Persze én is mennék már szivesen ... -
Gubberxx #1732 Tök jó végre van netem és nem megy a game:):):) -
király -.- -
The game servers will be shut down until sometime this evening as we perform maintenance and major upgrades to 9Dragons. Please bear in mind that this is still beta testing and we are preparing for some major transitions. In the spirit of pioneer game testers, we sincerely hope you will bear with us. We will update you with more details as we get closer to reopening. Thank you for your patience.
pffff... -
Ezt igazán megcsinálhatták volna tegnap.Még mindig nemmegy... :cry: -
Ápdét lészen aztat írgya az izéé... :D
Remélem megcsinálják a leadhatatlan kveszteket.
-
Armental #1727 ja és a játékban Armental és Gotari néven játszom (A: 12. lvl, G: 8. lvl) -
Armental #1726 Hali mindenkinek.
Nemrég (Pontosabban ma reggel) kezdetm a játékot, de nagyon bejön. Wu-tang vagyok, és most olyan 10. lvl körül tartok.
Ha jól hallottam van magyar klán, de csak úgy 20. lvl felett lehet csatlakozni. Szóval ha (hamarosan) eljutok odáig bevennétek?
Előre is kösz(ha igen) Hameg nem akkor meg így jártam (nade miéért nem vennétek be?) -
ya nem az a Xuanxu Art of Tree és blue dragon teknika
-
ez 30 másodpercig tart csak rá kell lőni és akkor van talán vége amikor újra tudod használni (ha jó-ra gondolok) -
Hát sajnos akikkel együtt játszottam l2-t már 2-3 éve azok mind Wu-Tang karit kezdtek.És hát engem is átcsábítottak. -
Srácok, ezt a szart hogyan tudom használni??
-
csak egy sima farkaslovast kellet nekem. ( a jó oldalon) -
effe #1720 mármint a demonok oldalára!? ugye?:D 
apropó hol van az a csóka akit le kéne vadásznom, miután beszéltem a budha szoborral? =) -
Hát kérem a cimborák nyomására
áttértem a jobbik óódalra ;)
-
effe #1718 jah most tartok a kifagyós résznél :D még próbálkozom h. ne faggyon le a játék, eddig 2:0 oda... fú de már mióta szaladgálok a questek miatt... ad v.mi bónuszt azért epithet? vagy csak jól néz ki? =) -
ya sorry neked nem jinan 
az a jófiuknak van
-
hefiban kapsz még feladatot. csak sorban csináld őket
elküldenek majd egyszer jinan-ba is ott szaladgálsz beszélsz a budhaszoborral és kész. lessz egy feladat ami lefagy akkor lépj ki újra be akorra fel lessz véve.azt add le és vedd fel újra--nem lesz bug-os úgy
-
effe #1715 megvan a 4 darabja a Plate-nek. megtaláltam végre=) nah most mit tegyek?:D go datong?hefei? -
Gubberxx #1714 nem olyan 1xerű az:D Még datongban is kell questelned érte:) -
Van max skill lvl a játékban?
Van magyar Shaolin Klán ahova lehet csatlakozni? -
effe #1712 nah most van "Three pieces of the Plate" és "A Piece of Plate of the King Yellow Dragon" quest itemem. ez a 4 lenne a Plate 4 eleme? mert össze nem tudom rakni őket v. valami...hogyan tovább? =) és ha megvan a 4 Plate hol tudom felvenni az epithet-em? -
effe #1711 hmm télleg hefeiben nem is néztem még szét :) köszi -
lordbalu #1710 Nem tudná megmondani valaki, a "Jang Bufei’s Jade box" küldit(WU-Tangos) hogy kell megcsinálni?
Előre is köszi a választ.
-
Goth #1709 én asszem kaptam egyet egy Hefeiben felvehető kvesztért is. -
effe #1708 tud v.ki segíteni h megkapjam a four gods-os epithet-et? ha jól tudom kell 4db plate. ebből megvan 2, a story teller-es csávóé, a másik at meg a "golden armor" quest után kaptam meg(ami kifagyogatott eddig, most meg csoda történt =)). na de a többit hogy kapom meg? semmi quest nincs a mapon :S ezt már buktam akkor? akkor kellett volna csinálni mikor felvehettem még a questeket? -
Valaki tudja mikorra tervezik a maradék 3 klán feltöltését??
vagy akármien nagyobb pach-et.
Ya szeretettel várunk minden aktív magyar Wu-Tang harcost a Kingdom Of Heaven-be. (jól jönne valami nagyobb szintü buff-er) -
Gubberxx #1706 :D:D:D -
Nincs felvétel arrafelé ?
-
Gubberxx #1704 Egész nap csak netezek itt a melóhelyen:) itt vok este 8-ig :/