21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
dani92 #1968 sztem probalt ujrarakni, ha az sem segit akkor ujra le kell tolteni -
Pontosan.Ha már fentvan a játék akkor autómatikusan lefogja tölteni a peccset.
Az indító képen van egy options.Ha nemindul el a letöltés akkor ott állíts a Download Method-on. -
dani92 #1966 lehet hogy hibasan lett letoltve -
Cannabiss #1965 ujra rakjam? -
dani92 #1964 ha azsem segit akkor...nem tom, nem ertek annyira ezekhez. -
Cannabiss #1963 fennvan a játék minden csak mikor elinditom ez van -
Cannabiss #1962 FMOD: Initalize error[meg még itt ir vlmit] -
dani92 #1961 de probald meg a egy keresobe beirni, hogy 9dragons patchek es akkor lehet, hogy kidob egy parat -
Mert fingom sincs, hogy milehet nálad a hiba barátom.Én is fájerfokszal töltöttem le szóval az tuti nemlehet a hiba.Ha csomagolásnál hibázik a gép akkor sajnos lehet RAM hiba.JAvaslom töltsd le inne http://www.memtest86.com/ a memtestet és futtasd le a gépeden. -
Cannabiss #1959 leirom omit ir ok? -
Cannabiss #1958 elinditom a jatekot errorr.....bazze -
dani92 #1957 szerintem a jatek magatol is felrakja a patch-eket annekul el sem idítja a jatekot.Mikor eliditod a game-et akkor varjal egy kicsit,lehet hogy akkor elkezdi tolteni a path-et...
-
Cannabiss #1956 BAZDMEG CSAK NEKEM NEM LEHET SEGITENI????? KÖSZI SZÉPEN??? MIÉLRT NEM LEHET EMBER SZÉMBA VENNI::....DANI IRT NMEKI RÖGTÖN RÁ IRTÁL!!!! -
Cannabiss #1955 lehet az a balhé hogy fire foxon töltöttem le..... akkor fire foxal csináljam ugye? -
Cannabiss #1954 Leon v Dani seggitsetek már.... -
Cannabiss #1953 dani te nem tudsz helpelni? -
Cannabiss #1952 dani te nem tudsz helpelni? -
Már válaszoltam. -
dani92 #1950 megprobaltam belepni 20-as szinten de amikor odamegyek ehez a Bamboo Masterehez akkor nem engedi,de neki van egy kuldie,rákattintok beszelgetek vele aztan kijon egy fél oldalas szöveg es egy hely ahová be kell vmit irni,de bármit is irok be nem engedi+a beszelgetest se tudom vele megszakítani,mindig ctrl+alt+delete-vel kell kilepnem a jatekbol.Előre is kösz. Pls help... -
Cannabiss #1949 nem igaz hogy nem vagytk képesek segiteni 
-
Cannabiss #1948 akkom van már...akkor mit kell? -
Cannabiss #1947 felrakom kihozza a honlapot ott mit kell? -
Cannabiss #1946 kérlek segitsetek -
Cannabiss #1945 inkább ugy mondjátok... mit kell csinálni miután felrakltam?:P -
Cannabiss #1944 FELRAKTAM!!!!! hol lehet updatelni a jatekot me amiko exébe elinditom errort ir a patch kell sztem! -
Asszem úgy kezdődik, hogy Rice ... -
Amit kiir basszus ott a válasz is amit bekell neki irni.
Már nem emlékszem rá pontosan de az utolsó mondatot kell.Valami R betűs szóval kezdődik és ! van a végén.Asszem 3 vagy 4 szó. -
Cannabiss #1941 errort ir ki installálásnáél:( -
Cannabiss #1940 

-
Cannabiss #1916 -
Cannabiss #1913 -
Cannabiss #1912 na már leszedtem egy tömi progit... gi bontottam de istlaná kirak valami ERRORT!!!! -
Cannabiss #1911 na sikerölt le szednem!!! csak ami alabol ki boonto varázslo gépen van az szar nem tudja ki bontani.... honnan tok leszedni valami jot? -
dani92 #1910 aha...megprobaltam belepni 20-as szinten de amikor odamegyek ehez a Bamboo Masterehez akkor nem engedi,de neki van egy kuldie,rákattintok beszelgetek vele aztan kijon egy fél oldalas szöveg es egy hely ahová be kell vmit irni,de bármit is irok be nem engedi+a beszelgetest se tudom vele megszakítani,mindig ctrl+alt+delete-vel kell kilepnem a jatekbol.Előre is kösz -
Ha megnézed a #1682 számu hszt akkor láthatod, hogy vettem a fáradtságot és megnéztem a honlapot.És azt is láthatod, hogy
1.Január 28.-án szart be
2.az ominózus alkatrészes hiba 2006 decemberi volt
-
Én mindig szar voltam magyarból.A helyesírásom mindig egyes volt és még ma is éphogy 2-es. De tesíből yó vagyok:-) SZAL NESZÓLLYÁBE -
Nemsokára jó lesz. Vmikor nekik is ki kell javítanuik a hibát. És ha elolvastad volna, alkatrészproblémájuk van/volt, nemsokára jó lesz. Ezzel viszont együtt ját az ideiglenes leállás. Szal nyugi... szvsz. -
A developer mindig is az Indy 21 volt ;)
Valaki áttehetné a fakkot máshova.Mostmár tényleg vártunk eleget erre aszar cwi-re ...szvsz
-
Nem igazán értem a problémád, de a játék könyvtárában van egy Launcher.exe, javallom azzal indítsd a játékot, nem kell internet eyplorerből vagy mozzillával szenvedned. -
Cannabiss #1904 azt irjja a internet explorer nem tudja letölteni a filet mert meghaladta a vlm időt....most nem jastzok akkor és mozzila