21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
te ilyenkor amugy honnan irsz? :D -
Gubberxx #1702 sose lesz netem vazzz csöves beggar upc de utálom őket:( még vagy 3 nap míg bekötik.... -
menny át hefeibe -
VenomHUN #1700 Hali, Wu-Tang LS12cheng kalimpálógép, XianSheng néven :)
Csak tudnám ki az a Wan Daye.... -
várunk még 1-2 napot, ha nem jó átrakom -
Már két napja nemmegy és semmi infó róla a cwi honlapján.Felőlem maradhat de nemkerülne semmibe másik helyre tenni.szvsz
-
redneck #1697 hogy tudom megváltoztatni a klán beli szerepemet a shaolinoknál? -
Goth #1696 most rövid leállás van a cwi-nél, de már nem tart soká. Sztem felesleges arra a rövid időre feltölteni máshova-. -
Köszönöm szépen! -
damati #1694 Igen,lehet kettő(nekem is kettő van). -
damati #1693 Elég 2-re (legalábbis kb 1 hónapja így volt) -
igen kéne, küld el pls privátba a jelszót meg a felh. nevet -
látom nem elérhető a faq.. mindjárt keresek valami másik tárhelyet és feltöltöm oda -
Aragornnak üzenem (és sry hogy itt), hogy tegnap elszállt a gép.
Egyébként Beggar Apprentice: Frodo_HuN_2 -->GC2 XXDDDD -
Elindult -
kh30ps #1688 Oké, kösz -
Hétfőnként inspections van.Majd 2 óra körül indul. -
kh30ps #1686 nektek se megy a server? -
Keress meg !! -
ha kell szóljatok és a moderátornak megadom a jelszót és a pass-t -
?_? -
Az igen jólenne mert ugye ha valaki idejőőő és rátalál klikkelni a fakkra akkor ezt kapja --> A szolgáltatások szünetelnek. Bővebben cwi.hu
Namost ha az ember veszi a fáracccságot és ellátogat az ominózus helyre akkor az els őami a szemébe ötlik, hogy az utolsó infó 2006 decemberi.
Ha mégis rányom az ember az ingyen tárhelyre akkor pedig a hihetetlenül informatív --> Szünetel felirat fogadja. :D -
Ha kell tárhely tudok adni. -
{Nemlehetne egy jobb tárhelyet keresni ennél a cwi-nél??Már tegnap óta nem elérhető a fakk} -
Hátizsákot fellehet venni kettőt??Mert hely az lenne neki elvileg ... -
Mire gondolsz konkrétan?? -
Tyfun #1677 a hd kasztválto küldinél mit kell csinálni? -
Tyfun #1676 a basic wu-tang fistet meg a swordot is cheng 3ra kell fejleszteni és akkor be fog jutni... -
dankesÜn ;) -
veszel egy demon tome-ot 90k ért, azt elhasználod és akkor királyos lesz a lightfoot :D. -
Skacok.Most lv10-es a lájtfútom de tovább nemigen akar menni.Hogyan lehet ennél jobb szaladásom? -
kh30ps #1672 Ő alapbol a training groundra nem jut be, azt a questet se kapta meg és a training groundba van a goré ahol kasztot kell váltani -
Goth #1671 kasztot választani nem a training groundson kell, hanem valamelyik vezetőnél... nincs wutnagom szal nem tudom, végig kell járni az NPC-ket -
kh30ps #1670 Mindent megcsinált. Nincs semmi kérdőjel é felkiáltójel -
semmilyen questje sincs? ha van akkor csinálja meg mindet és kapnia kell -
kh30ps #1668 Hellosztok!
Egyik haverom wu-tang és opening chi 1 es és nem tud bemenni a wu tang training groundra kasztosodni és skilleket tanulni és questet se kapott hozzá hogy betudjon menni. Van vlmi ötlet mi lehet a baj? -
Gubberxx #1667 Net nélkül időmben végigvittem a FABLE-t:) -
Azt hiszem igen. Ma már játszottam kijelentkeztem, meg vissza és jó volt minden. -
Gubberxx #1665 Remélem holnap lesz már netem:) Megjavult már a game? -
lordbalu #1664 UsagiYojimbo
és Wu-Tang vagyok :)