21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Seraka #1783 NA hát igen, elöbb is megcsinálhatták vólna az eu servert...... Na mind1,f.uck a seggügbe :P -
Én tuti maradok. Nem hagyok már itt egy 55-ös karit. -
Seraka #1781 Csak nem őszűl meg a szakállam, de lol ez elödt 1 héttel kb 3 karim ment szét, mert olyan bugos volt 1 csomó quest :D a Tolvajom is úgy lett tolvajm hogy elötte Heavenly Demon lett vólna :D 1 kűldi bugos volt hogy Demon legyek:d Mondom .nyádat fattyú gecik:D -
Gubberxx #1780 :D -
Seraka #1779 Na ja, sztem én is maradok US server....... ja tényleg, nem néztem hogy Rl :S na mind1 :) Sztem én is fojtatom a Shaulint, most elkezdtem a Baggert az Eu-n, de wááááááá mire GC 1 leszek, rohadt szar :S Na mind1, majd lessz valahogy :)
-
nem amradsz egyedül, én is maradok :D -
Gubberxx #1777 Jah és tuti hogy többet nem fogok uj karit kezdeni szal ha kell egyedül de maradok az us serveren:) -
Hát azért annál sokkal többet ér.Nézd csak meg ez egy RL4-es szablya... -
Seraka #1775 Bocs javítok: 20-22 min :) -
Seraka #1774 Hmmm.... sztem többért is ellehetne, olyan 20k sztem jobb lenne érte, bár nem tom lenne aki meg venné e:)De yo Sabre :)Próbálkozni lehet :) -
Nos ezek lettek a fir treeből.
Mit gondolto ka szablyát mennyiért lehetne elpasszolni??
A kovács 18k-t ana érte.
-
Gubberxx #1772 állítólag ha 10% alatt van a hp-d és ugy harcolsz dupla skill expet kapsz. Erre egy english caster srác jött ma rá. Aki caster kipróbálhatja bejön e. -
Seraka #1771 Jajap tudom, nekem csak 1 22-es Shaulinom, és egy 32-es Tolvajom van, tök jó cumók vannak náluk (bár a ótolvaj naon bugos :S) és nem lenne szívem ott hagyni ezt 2 karit, főleg a Shaulint, most lessz kari választás....... Mondjuk most elkezdtem Beggar-t az Eu serveren.... de nem azért, de tényleg semmi külöbség a 2 server között. Szal nem tom, itt is ott is lessz karim, de sztem többet leszek amcsin. -
Hát ezaz!Nem biztos, hogy megérné átmenni.Ugye azt sem lehet mondeni, hogy qrva nagy a lag és ezért lenne jobb.Mert lag nemigen van.
*-*
Mivel már nemlehet eladni a fir tree-t (nelehet betenni eladásra) ezért vettem rajtuk ládákat meg kulcsokat.Hát mit mondja?Nagyon jó cuccok jöttek belőle. -
Seraka #1769 Hmmm.... igaz nem vagyok klán tag, de sztem nincs sok értelme kőltözni. De ez az én véleményem, nekem ugyan úgy jó mind a 2 server, csak hát az amcsin vannak a régebbi karijaim..... és hát nem mind1.De mondjuk most elkezdtem elölről, tény több quest van kezdő szinten, szal ahoggy elnézem kicsit jobban lehet fejlődni, és pénzt keresni.
Hát nem tom..... majd eldöntitek, de sztem nem biztos hogy van értelme át menni a másikra. -
Ez jólenne megbeszélni.
Egyáltalán kell-e menni és ha esetleg menne a nép akkor ki az aki átjönne EU-ra.Én elsősorban a főnök válaszára várok mert ha a líder azt mondja, hogy húzzunk akkor nincs mese.Viszont azt sem akarom, hogy páran átmegyünk a zöm meg marad itt. -
switch #1767 Jájj reklámok :))
Na újrakezdem az EU szerveren Wu-Tang -ként. -
Gubberxx #1766 jó kérdés, ki szavaz a megyünkre?:) -
Armental #1765 Hát azon kívül hogy megkérik az Eu-ikat hogy telepedjenek le az eu-i szerveren meg hogy Február 9.-én dupla xp-ért ölhetünk az americai és eu-i szervreken. -
Armental #1764 Amúgy ez mit jelent? -
Van egy fogós, ravasz kérdés.
Megyünk vagy maradunk?
Mindkettő mellett lehetnek érvek és ellenérvek.
Dear Players,
Get ready for the start of 9Dragons Open Beta! 9Dragons is currently shut down for Open Beta preparations, and we are in the process of upgrading our systems. We are working around the clock and plan to re-open as soon as possible, so please have patience as we make the upgrades.
Also, effective immediately, Acclaim will begin providing service for 9Dragons in Europe on a dedicated European server initially located in the US and soon to be moved to a location in Europe for improved access. Acclaim’s service will also provide European players with a team of dedicated Game Masters available for shifts in all European time zones. So, it is recommended that all European players create their characters on the European server.
The American server is called "Nirvana (US)" and the European sever is called "Bardo (EU)" and you will be required to choose one or the other upon character creation. US Players will want to stay on the Nirvana (US) server since the US connection to Bardo (EU) may be diminished once the data is physically moved to Europe. To celebrate this announcement, Acclaim will be offering double experience points to all American and European players on Friday, Feb 9 from 12am to 11:59pm PST (GMT-8 ).
There has also been much speculation regarding the expansion of PVP (Player vs. Player) features within the game. During Closed Beta, players could only initiate combat with other players in special Duel Arenas, in a town called Hefei, with mutual consent, or initiate PK (Player Kill combat without permissions granted) in one high level area called Bloody Plain.
Initially, we had planned to offer some servers as PK and some servers as non-PK, but in response to player demand, and to insure common gameplay, we have created a single type of hybrid server for Open Beta, where PK is available on every level except for the very low starter areas, which are safe zones. Safe zones include all six starter villages, plus Shi Zhang (for Black Clans) and Zhengzhou (for White Clans). PVP remains available in the town of Hefei. PK is now available on all other maps, be forewarned!
Acclaim
-
Szerintem mindenki ;) -
A honlapon az van kiírva, hogy szerda késő este lesz kész. Tehát ha a késő este kb. 22:00, akkor helyi idő szerint holnap reggel 6-ra kész lesz, mert a pacifikus idő és a közép-európai időzóna között 9 óra különbség van. -
Goth #1760 nem.
Kínát. -
Kínát? -
az tuti lessz akkor. Remélem az maradék klánokat is bepakolják. Tuti kipróbálom őket
-
Goth #1757 most rakják a játékba egész kínát -
Armental #1756 ÁÁÁÁÁÁÁÁh.... Hogy lehet ennyit szöszmötölni valamivel? 
Na mennem kell, úgyhogy majd reggel megnézem. Addigra csak kész lesz! -
már valami nagy változás legyen akkor ha enyi ideig tart! -
Armental #1754 Naon úgy tűnik! -
Gubberxx #1753 wáááááááááááá sose lesz jó....... -
Gubberxx #1752 :D np -
Armental #1751 Ja. Bocs a helyesírási hibáért. -
Armental #1750 Szóval nem. Bocsi a vaklárámért. -
Gubberxx #1749 jól átvertek xD -
Armental #1748 Hát ez kész! Az előbb fel mentem a honlapra és ki volt írvaa hogy Open! Most meg azt írják hogy még udtae-elik
-
Gubberxx #1747 Akkor már megy?:) -
Armental #1746 Egyébként kösz Yosimicu majd jelentkezem ha ott tartok
-
Armental #1745 Már lehet menni! Legalábbis a honlap szerint. -
Én eladtam azokat a szaros fadarabokat.15k // 10 darab.És most van majdnem 100 megint ...
Reggel gondoltam a fiam gépén futtatok egy árust amíg suliban van.Erre tessék ...NA majd hóóónap.