21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Írtam a fórumba, neveket is írtam.Kíváncsi vagyok lesz e valami. -
mehet a report :) meg a bann^^ -
:D:D:D -
csak "polyén" volt, kezét törném a bottereknek^^ -
Hát nemigazán.Reggel óta bentvannak és eddig egyet láttam megpusztulni azt is azért mert beakadt egy tomb-ba.Tök érdekes egyébként.Érdemes megnézni, hogy mit-hogyan csinál a bot.Tök nem olyan mintha harcolna hanem mintha csak futna de közben a mobnak megy le a hpja, a cuccot csak késve szedik össze vagy össze sem szedi, nem válaszol semmire és simán lehet kselni.És ráadásul olyan mintha harc közben használná a meditációt.
A hivatalos fórumon egyébként már megy a háborgás rendesen.Én is postoltam néhány nevet meg csináltam frapsal egy múúúvit csak kicsit nagy és én nemigazán vagyok otthon ezekbe na videjó izékben. -
lol?:) -
2 botterrel érné meg, egy "healer"-el meg egy "henter"-el :) -
szerintem azok igen hamar halnak mivel ii nincs
potion amit ihatna -
A bloodaxek ahol vannak csak ott 9 bottert számoltam össze.
-
kicsike off, csak észrevétel az aláírásodban:
A "Szavazz" szót írhatnád kiZSbetüvek és egy "Z" vel
-
most kb 4 van :) már csak a sword maradt :) -
hát nem jársz rosszul az biztos, de szerintem megőrülsz mire az összeset maxra nyomod :) én nem birnám ki -
tanyaközpont
lol ez jó XD
-
az valamennyire megéri hogy az új chi breatingnél nem lépem meg rögtön a szintet hanem maradok 100%-on és kifarmolom a skilleket maxra? -
Olyan szinten apám, hogy a démon tanyaközpontban kis túlzással mozdulni sem lehet tőlük.
Ilyen 8-10 egy kupacon....
És már reggel óta.Nemigaz, hogy egy qrva GM nincs ebben a jétékban.Vagy valami. -
rhx,nekem 16 vagy mennyi -
25 digit -
Majd kibannolják őket. -
Azt nem számoltam de kb duplája mint ami nekünk van. -
Olyan szinten telelett a játék botterekkel mint a csipa... -
miert milyen hosszunak kell lennie? -
furcsa, engem általában 1x nem enged be azt is csak néja aztán folyamatosan jó -
engem enm nem egned be mint mindig -.- -
A Band master itt tud jogot adni hogy tudjak invitálni a hero bandba? Mert egy csomó magyart láttam már aki demon és sosincs senki online aki tud invitálni...:/ -
Véletlenszerűen elixir vagy medicin.De ez nekünk felejtős sajnos.
nem elég, hogy jól beszoptuk mert ugye az ott fejlesztgetett kariknak annyi még ezzel is minket szopatnak.nc -
Jah valszeg:(:( pedig elixirt meg iesmit kapnánk:) -
Az Event-nél -
Valószinüleg Neked is azért rövidebb a kulcs amiért nekem is.Jelesül én még az azóta bezárt és a Persistent Worlds által üzemeltetett szerveren kezdtem játszani, oda kaptam kulcsot. -
véletlen mellényomtam és valamelyik gombra bejött,nyomogasd végig a betűket:) -
hol van ez a lehetőség? -
Van olyan lehetőség amit tegnap vettem észre hogy ha megadod a clesed beta-s unique cd-key-ed akkor kapsz ajándékot amiért closed beta tester voltál. Namármost ami nekem van cd-key az sokkal rövidebb mint amit be kellene írni... Erőől tud vki valamit? -
Ennyire nemlehet nehéz a felfogásod.
1. Closed Bétán volt így (ami most megy az már open és volt néhány peccs már)
2. Volt egy EURÓPAI szerver ahol szintén így működött.
Mint írtam is ez ne mazonos azzal ami most európai szerver címen fut.Világos? -
Zarache #2056 en kb 5 napja toroltem az acc kodomal karit :) -
Köcce :) tehát vagy lesz blood essence, vagy nem... akkor sokat nem számít.
-
Az a számláló (ami a mobok ölésével nő) ha eléri a 999-et ill. átfordul akkor kapsz egy Blood Essence-t.
Halálkor ez lenullázódik ás kezdheted előlről.Nekem eddig 751 volt a csúcs. -
valaki mondja már meg ez mi a franc és mire jó...
+ a collectionok azok most mik? Teljesen zavaros, mit hova lehet beváltani?
-
Illetve a Closed Beta-ban is ez volt. -
Ez kérlek nagyon is stimmelt csak már nem aktuális.Ugyanis a régi EU szerveren (ami azóta bezárt és nem azonos a mostanival) volt ez a "fícsör". :P -
Zarache #2050 a F.A.Q.-ba nvan egy fura resz
11. Karakter törlés
Egy gyakori probléma a karakter törlése. Ugye amikor rákattintasz hogy "delete character" akkor kijön egy ablak ami azt kéri hogy irj be egy jelszót. Ide nem az accountod jelszavát kell beirni, hanem hét 1-est! tehát így:1111111
en akar hanyszor akartam torolni egy karit az accomom passwordjevel tudtam es nem 7db 1-s a passom szoval itt valami nem stim :) -
nézz körül hefeiben hogy mennyiér adják kb, de elég jó ára van az tuti (40k körül tán)
egyébként nemtdom hogy gondolják ezt néhányan hogy egy angol nyelvű mmorpg-t "presz di alt báton tu juz lajtfút" szintű nyelvtudás nélkól akarnak jáccani