21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
nekem van de írtam már itt hogy akinek kell adok. -
Ezt kaptam ma:)
Hi Gubicza Krisztián,
Thank you for contacting Acclaim games Inc.
We appreciate that you have reported a bug about the stores in the Shi-zang, we are aware of the issue and we are working on it, the issue will be fixed very soon, please be patient while we fix the issue.
Sincerely
Max
Acclaim games Inc.
-
Hát ezaz. -
sztem megvárják mire többen is jelentenek egy nevet aztán fognak, ha fognak... viszont néha 1 GM felnézhetne a kérdéses területre... -
Sajnos az ip ban csak statikus ip esetén nyújt némi esélyt a kitiltásra.De ez sem tökéletes.Dinamikus ip-t tiltani meg teljesen felesleges.
A botok egyébként kicsit megemelt létszámmal ugyan ott hentelnek mint tegnap. :cry:
Megette a fene az egészet. -
láál -
öhmmmm most érkezett távirat a tiszteletreméltó pw-től miszerin: a játék fejlesztését félbehagyták!A jelenlegi állapotok péntekig maradnak aztán törlik a szervereket és a játék visszaáll a szupertitkos Céta verzióba!
-
Kíváncsi vagyok, hogy ezen a héten mikor jön valaki közölni velünk, hogy a játék fejlesztését abbahagyta a PW és a szerverek is perceken belül bezárnak.Már úgy hozzászoktam ... :D :D -
űűűűűűűűűűűű, ha szintet lép a skill kevesebb %-ot kap azonos "színű" mobból... asszem hagyom a kifarmolást és zúzok utánatok :) -
szerinem ez nem igy van :). multkor találtam egy gc1 es swordot, aszem 30-80 volt a sebzése, aztán találtam egy ugyan ekkora szintü speart aminek sokkal kevesebb volt a sebzése. ez lehet mondjuk hogy éppen egy "kakukktojás" volt :D -
nemtom kiszurtátok e de a Wu-Tang-nek egy hatalmas kibaszással kell szembenézniük (már csak ezért is tisztelni kell őket). Ugyanis a kardok sokkal kisebbet sebeznek a többi fegyvernél (és nincs a kompenzálva a gyorsasággal) RL szinten már akkora eltolódás van hogy egy spear vagy egy axe a nála 4-5 szintel nagyobb swordnél 100-200 al is többet sebez. -
Zarache #2117 telleg nincsen valakinek egy folso 2Monos acca csak kiszeretnem probalni xD
-
Zarache #2116 :D
-
#2051 --> Ez kérlek nagyon is stimmelt csak már nem aktuális.Ugyanis a régi EU szerveren (ami azóta bezárt és nem azonos a mostanival) volt ez a "fícsör". :P -
Zarache #2114 de a mostani allas szerint mer nem jo szoval az a resze igy mar nem jo a F.A.Q.-ak :)
Remelem vilagos :) -
ezek IP alapján bannolnak?
Végre egy normális brigád :) -
Örülnék ha ígylenne de javaslom nézed meg a saját szemeddel.
Egyébként válaszoltak az emailre amit szkrínshottal és *.avi-val megtámogatva küldtem nekik.
"Dear Leon Silver
Thank you for contacting Acclaim games.
We appreciate that you have reported about bots, we would investigate about
this issue, we would ban the botting players and there ip address, if you
find anymore player botting please get back to us.
Sincerely
Max
Acclaim games." -
Hát barátom a következő a helyzet.
Január 23 előtt két fizikailag is különálló szerver volt.Annyira, hogy 2 külön kliens volt.
Akik az acclaim oldaláról töltötték le a klienst azok az US szerveren játszottak.
Akik pedig innen http://www.persistentworlds.co.uk/download9Dragons.asp (már nem működik) azok az európai szerveren játszottak.Erre a szerverre csak úgy tudott az ember bejutni ha regisztrált és kapott egy kulcsot.Ergo ez closed volt.Nos ezen aszerveren csak úgy tudtál karaktert törölni ha a jelszó helyett 1111111 -et írtál.Ezért szerepel a fakkban az ominózus mondat.
Elég világos ugye??
-
:D:D:D Halál az összes ****** WU-Tangra:):) -
ne is emlegesd a wu-tangokat... tegnap gondoltam átmegyek a városukba a shaolinommal, úgy is haverok. Átérek, minden oké, erre az a bunkó őr nem leütött vagy 5x?
a végén már azt se tudtam hogy meneküljek el :D
-
én meg tegnap átugrottam az eu serverre találtam rögtön egy magyart akit át is küldtem us serverre:) viszont wu-tang lesz.... -
amugy mondtam már hogy inditottam egy shaolint? :) gc 6 os most, ma ugy terveztem hogy meglesz a gc10 dehát ma még besem tudtam lépni -.- -
kár :( na mind1 akkor majd a 10 dragons forumába 
-
Napi 8 órán át csak az sg-n lógok melóhelyen szal van időm szórakozni vele:) -
én:) -
mármint hogy te vagy én kapjak jogot? :) -
Zarache #2102 Leon latom sokat ertesz hozza de mar regota open beta es vegig igy mukodot most open alatt mind az US es mind az EU serveren es kepzeld nem enhez a felvogasom :) nemtom hogy hoztad ide a closed betat amikor mondtam 5 napja probaltam ki es meg mielott 2 server lett akkor is open volt a jatek szoval kinek is nehez a felfogasa? :D
-
#2065<----------erre valami válasz?:) -
elvileg küldtem már pár napja mailt a modiknak hogy kapjak jogot de nem válaszoltak még:) -
mánjó^^ -
most az a helyzet hogy 2 US server van... O.o lol
az előbb vágott ki 2 perec után :)
zőlem lehetsz házigazda :) -
Ehez a játákhoz még nincs bot! ARK-ra meg rám is monták de NEM,csak henteltünk mint az állat. Te valami (optikai) bug-ot láttál, olyasmi lehet mint a hátrafeléfutás volt. Egyébként lehetett pk-ni a pach után 1-2 napig de utánna meg is szüntették (nincs visszafelylődés és a 0%-osak ütötték a népet) -
akkor most hogy megint beindult kicsit a forum megkérdezem hogy:
Lehetek én a házigazda?
Ezt leginkább Gubberx töl kérdezem mivel ő a témanyitó :)
-
fú de látnék már inkább egy bottert csak tudnék belépni
-
Azannya ezek valóban mozgás közben meditálnak vagyis... km meditállnak vagy meditszaladnak
sok kis 10 éves csinálja a házifeladatát miközben hentel a karija
Ha valaki Silkroadozott annak nem szokatlan ha több a botter a pályán mint a player :) bár mostanában nem, köszönhető ez az új (és retekszar)login rendszernek...
remélem csak a "kezdő helyeken botolnak"
Itt szándékosan nem lehet megütni vkit? -
vásosok=városok:)
-
Én is küldtem levelet nekik hogy a vásosok közötti mászkálásnál sok a dc meg a general storagek is csak hefeiben működnek:) -
Öreg darab akárcsak én ;)
Akit érdekel csináltam a fijuckákról egy kis mozit.
Innen lehet letölteni. -
jó az accod :) -
Report