21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
amugy szerintem sokat segitene, ha rákattintanál ott felül a F.A.Q feliratra. Elég sok dolgot leirtam, olvasgasd el -
nézd az aláírásom :) amugy revolving chakra 2, de most egy shaolinnal játszok, most hanyagolom picit a HD-t :P. a shaolin most gc10 es -
Cannabiss #2166 te meik chiben vagy már?
-
talán gc1 -
Cannabiss #2164 és azt hanyason kapom? a basic demon.t? -
Cannabiss #2163 és azt hanyason kapom? a basic demon.t? -
Cannabiss #2162 addig ki lehet birni gc 8 ig:D megprobáloMXD
-
kapsz egy basic demon támadást+ lightfootot. ennyi :D -
Cannabiss #2160 az szép addig scak alap skill?
-
*írsz -
na mivan, mégis érsz ide...
ugy emléxek gc8 on kapod meg a küldetést. -
Cannabiss #2157 me name: Demonka.... irjatok rám -
Cannabiss #2156 heavely demon clanba hanyaosn lehet belépni is kinél?:D
eu szrveren majd valaki segithetne.. köszi -
lol :D -
Lol lehet npc-nél demon manualt venni 1k-ért.... én meg mindíg a piacon 5-15k-t fizettem érte.... -
Ha kicsit visszaolvasol akkor megtalálhatod a választ.
Nagy vonalakban az a helyzet, hogy a gémszar (sic!) szerint ugye a Persistetnt Worlds a fejlesztő és mivel ez a cég abbahagyta a fejlesztést így a játéknak is annyi.Viszont ez így ebben a formába nnemigaz mert a fejlesztő az Indy 21.A PW az európai kiadásért lett volna felelős de (gondolom) ne ma karnak magukank konkurenciát (hisz hamarosan indul az ő égiszük alatt a Myth War) ezért hagyták a fenébe az egészet.
-
ftivo #2152 Valamikor a Gamestar pont hun az jelent meg hírként a közelmultban hogy a játék nem fog megjelenni, csak a béta szervereken lehet játszani. De azt látom hoyg van apdate, érdeklődés, játékosok. Most akkor mi a helyzet a megjelenéssel kapcsolatban? -
Nincs.VAgy legalábbis eddig nemtalálkoztam ilyennel. -
Armental #2150 Jaja.
Amúgy a Wu-tangoknál is van olyan küldi ahol be kell írni azt amit mondott? -
Update to the latest version 5.
:) -
Valami mást is csináltak mert a botterek eltntek.Egyelőre.. -
aszem hogy mostmár nekem is megjavult :D.
NOOOOOOOOOOOOOOOOOO! :)
-
chakra 8-on eséjed sincs a conqueror feliratra.Ahoz végig kell verni Death Walley-t és lenyomni egy boss-t. 3400-hp-val LvL55-ön magamba a mérgezés lenyomott vagy két csontvázfelyet tuttam szétverni. ARK egy csapattal már eljutott a boss-ig de lenyomta 3-4 ütésből pedig ő 66-os Szal egy rohatt erős csapattal kell meni akinek a tagjai min 53-54 -
sztem változott friendlist, de ezen kívül semmit nem vettem még észre -
Halovány hupikék pukkantásom sincs ... 0.o -
mik az újtások? -
Már megy is ;) -
remélem mire hazaérek:) -
13:30 -
Mikorra lesz a kész az ápdét.. pontosabban szerverredi? -
Brutál jó epithepet ad a conqueror of death valley titulus ha végigmész a dungeonon. mennyünk mi is lassan:) -
cool -
Tudod milyen szivesenn mennék vissza a volt munkahelyemre dolgozni??Azt elsem tudom mondani....
*---*
4-es az ápdét verzsön. -
hát aki megteheti hogy játszik:) -
ingém :P -
hol írták? had olvasom el én is:) -
xD -
:)
Ez a hosszú leállás óta van papu ;) Én egyszer nyertem már 100 aranyat és néhányszor 50-et is.
Lesz valami peccs megint, az előbb írták. -
grat :)
-
Azt észrevettétek ha egyik helyről a másikra teleportáltok és megjelenik alul a watch&Win felirat, arra rá lehet nyomni bejön egy reklám és goldot lehet nyerni:) Én nyertem reggel 1 goldot xD