21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
elvileg CG8-an lehet tanoncnak állni ugye?
GC10 vagyok és sehol egy quest a Divine swordV kész de a vén fasz nem ad külsdit sőt mindenki csak sablon szövege vág sehol egy ? vagy egy !
ötlete van valakinek?
-
xD gyere démonnak és minden jó lesz meglátod:) -
Vagy ezt az egész online mmorpg mizériát hagyom a f@szba -
fuuu az mekkora xar -
Megyek 2Moons- ozni. -
:D:D -
De nem is rosszabb
-
az se jobb ha összvisz 1 max 2 ember van online a guildből mikor játszom. -
Ilyen lenne a swordom ha játszanék
Az összes HB-tag cserben hagyott 1.5 hét alatt még rossz volt a gépem.
Magyar wu-tang -osok be lehet k@pni !!
-
ööö asszem ccsak akkor tudod levenni ha van nálad másik felső és azt felveszed addig helyette -
A javításhoz valóban lekell venni de ahoz, hogy levedd nem a zsátihákból kell kipakolni hanem a talizmánokat kell leszedni először. -
Volt már valakinél olyan hogy eltünt az embere keze? -
jaa le kéne venni a talizmánt? :) -
de azt írja akkor hogyan?
javítani hogy lehet ha rajad van? -
Akkor szokott problémázni ha csak leakarod venni de akkor sem a zsátihák miatt hanem a kis szarok miatt amik a "zsebekben" vannak. -
nem kell kipakolni, nekem 4 felsőm van és simán cserélgetem őket -
nekem ma volt
eladom a bloodot :) és miller leszek :)
de az mekkora szarság, hogy ki kell pakoli a kátimákból, hogy le tudd cserélni a felsőd... lehetne eztmásképp is mert ez szivatás ám :)
tele vagyok material-okkal de nem tudom mit csináljak velük... -
nekem tegnap volt olyan ki kell lépni és restart
-
áhh nekem az is jó:D -
nekem is volt ilyenem, nem várj túl sokat mivel nincs rajta semmi speckó. sztem olyan 5k körül -
ja igen, tényleg csak nekem nem volt ilyen problémám mert én már elve oc1 léptem be a klánba :D.
amúgy nektek nem sazrt be a server? :S nem látok egy playert se, meg mobokat se+ nem fejlődne ka varázslatok meg nemtok átmenni sehova :S -
és ez már gondolom többet ér(de mennyit?)...
De mi számít már nagy szintnek? -
Azért mert GC8-on beléphetsz a klánba még nemkapsz új skillt.Egyedül a meditációt veheted meg, ha jól emlékszem 500 con. pont.
Új skilleket majd OC1-en kapsz ha megcsinálod a kasztváltót. -
Alacsony szinten semmit nem ér a slotos fegyver mivel még olyan gyors a fejlődés hogy egy két óra múlva cserélheted le. -
a fegyver ára engem is érdekelne, mert nekem is van ilyen -
csináltam egy elég jó screenshotot :D.
Kicsit nagyot repült szegény csóka xD:
Szerintetek ez a saber mennyit ér?
Tudom nem nagy szintü de ugy hallottam hogy a slotos fegyverek elég ritkák ezért gondolom hogy nem érhet olyan keveset.
Egyébként Cannabis a kérdésedre a válasz: nekem megtetszett a Shaolin, van valami feeling ezekben az állatos harcművészetekbe, de már többen is mondtuk hogy ne ránk halgass hogy mi legyél, hanem azt válaszd ki ami a neked a legjobban tetszik. Menj be a faq-ba olvasd el a jellemzéseket, nézd meg a videokat és azt válaszd ki ami a legjobban szimpatikus! -
Valaki a guildből legyen már fent este 9 után majd mert 2 ember is csatlakozni akar. Vagy adjatok már invite jogot valahogy:) -
ajánlom figyelmedbe a FAQ ban a "9dragons hivatalos forum" linket. arra rákattintasz és ott kjönnek a klánok hogy miből milyen fajta van, + az hogy melyik kaszt mire jó
-
Valaki etudja mondani mit kell tudni a monk kasztokról? És hogy milyen fegyvereket használnak? -
Eleinte arra hogy eladd. Próbálkozz 70k körüli értékekkel, meg fogják venni. Később majd ha neked is kell, akkor majd fegyver upgrade pl-ben.
Cannabiss: Én Phantom Demon voltam, de elkezdtem egy beggarst. Most sajna semmivel sem tolom, jelenleg nincs gépem, így most is apám gépéről netezek. Kb. jövő hét elejére csinálják meg a gépemet. Remélem. -
pl fegyver + -oláshoz -
a blood essence mire jó?
-
sztem nem sok embert találsz eu serveren, mindenki szinte us-en van -
igen összekeverted. -
Cannabiss #2174 Frodo te mivel tolod??? -
Cannabiss #2173 BLood Demon leszek:P -
lehet Blood Demon (szabláys, harcos)
Phantom Demon (buffoló [képességadó], közelharcos, hibrid)
Sorm Demn (Mindenben jártas egy kicsit)
Fire Demon ("Varázsló")
Lehet hogy a Fire-t és a Stormot összekevertem, majd javítsatok ki. :D -
Cannabiss #2171 leirnád a HD-k mik lehetnek?
-
Cannabiss #2170 me volt részegesem....az gc 8 as volt... de nem naon jött be sináltam ezt a karit most... ez a HD nagyon bejön-.
-
Cannabiss #2169 ez a shaolin ez jo? most losing elf 10 es a HD-mXDD szted shaolinnal jobban megéri játszani v jobb a hd?