21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Armental #2248 Akkor a wu tangoknál a Blue Gragon a harcra képett nem? VAgy a White Tiger? -
Cannabiss #2247 hybrid vagy bufer nem akarok lennni.... vagy varázsló vagy harcos:P nem tom még... leinrá valaki hényat rakjak ehhez str-re... pl.... meg ienek... jo lenne tudni köcce -
Cannabiss #2246 csumi all!!!! ma kezdtem a shaolint!!!!k jo!!! elmondaná valaki ahoz hogy most igaz fistel nyomom.... de harcos hogy lehetek?v mire kell majd ahoz raknom 25 ön? -
Armental #2245 Amúgy csak engem nem ened be az EU serverre vagy mást sem? Mert az elméletileg megy. Azt írja ki nem tud csatlekozni a login szerverhez. Vagy ez azért van mert az Eu-sat is mindjárt lelövik egy pöppet, csak még lezavarják az embereket és nem akarják hogy további emerkék szaladgáljanak felfelé? -
SERVER RESTART (mégsem nálam volt a hiba) -
Armental #2243 .). Jó most kisütöm az amúgy a tűzfalat. Gondoltam rá én is de eddig nem igazán volt, ezért végülis azért nem próbáltam. De ha már te is mondod.
Próba-cseresznye -
Lehet a tűzfalam a mob-okat is szűri :) -
Akkor se lett jó -
lépj ki aztán meg be, jó lessz -
Vicc nekiálltam gamezni . Csináltam egy daemon-os karit erre nincs 1 mob-se.
-
Csapd agyon a tűzfaladat mert az okozza a gebaszt. -
Armental #2237 Tiszta vicc. Nekem most minden játék után újra kell nyomnom a gémet, mert mikor elősször játszom hiba nélkül elindítja, aztán meg abba hagyom. Másnap vagy órákkal később meg elindítom, betölt, aztán nem hozza be a Log In képernyőt, hanem szenved és kiírja hogy az XFileTransfer hibát észlelt ezért leáll stb. szöveget.
Aztán re-install patch és megint megy. Aztán ez megy újra és újra. A 22-es csapdája.
Amúgy nincs valakinek egy értelemes eladó gépe? Vagy nem ismer valaki olyat akinek van? MErt a motani még a 9Dragons minimális követelményeinek sem felel meg teljesen, és az már azért nagy gáz. -
na eljtuottam a kasztváltásig, kiválasztottam a chi kungot mentem egy darabig vele, de aztán rájöttem hogy ez elég gyengus meg nem túl pergős nekem :D. Szóval most Diamond Monk vagyok (buffos) -
Cannabiss #2235 vágott ARCU SHAOLIN FOR EVER:drégi karim beszorult egy oan helyre ahonnan nem lehet kijönni.... ezé lett uj:( azt me gtörötem -
Tyfun #2234 valaki egy tippel dobbjon már meg plz hogy melyik kasztal(nem klán) lehet viszonylag a leggyorsaban fejlödni? -
Az egy olyan "betegség" kb. mint a wu-tang !
-
elolvastad amit irtam? ^^ -
Cannabiss #2231 shaolin az mi lehet? -
Tyfun #2230 lvl 25ön ugyis nullázodik minden akkor ujrarakhatod ugyanis akkor választatsz kasztot és akkor a bracerre pakold mindet... -
Cannabiss #2229 BASSZUS KULCS!!! TIANJINBEN!!! LAGG VOLT AZT BESZALADTAM A DISZNOKHOZ.....OAN LAGG VOLT H ÁT NMENTEM A KERITÉSEN:: KIJÖNNI SEHOL NEM LEHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELp -
Cannabiss #2228 csumi all.... hogyha pl staffra raktam és 25 sen chi kungos akarok lenni....(varázslo) ugye ahooz nem staff kell....akkor h tom törölni a staffot? vagyis amiket masterybe rá raktam?mer az gáz ha neem tom:D -
Tyfun #2227 szerintetek egy hybriddel vagy egy varriorral lehet gyorsabban fejlödni? -
Üdv.!, Gondoltam leszedem, kipróbálom hátha valami jó kis MMORPG, de ebben nincs farmolás, ugye? ( remélem :/ ) -
Armental #2225 Oksa. Akkor hp, str, meg dex. Meg néha bedobok egy kis essenset is. Meg kéthetente a Wisdomra is dobok eggyet.
Amúgy tudtommal február 2.-án volt a dupla xp-ss cucc. De javítsatok ki ha tévedek. -
inkább a hp-ra kell sztem gyúrni meg a str meg a dex, és az essence sem árt... meg a wisdom sem
én föleg a constitutiont meg a str-et fogom húzni a többi meg majd...
de ha rám hallgatsz olyat csinálsz amivel szeretnél élvezettel játszani :) -
Mikortól is lesz a dupla xp-s izé? -
Armental #2222 A Wu-tangnál ha Warrior akarok lenni akkor Str meg Dex nem? -
effe #2221 nah most mivan? megmurdáltak a szerverek? or wtf? ledobott, és nem enged vissza... :S -
Van annyi, hogy az ember néha összekever ia szezont a ******
-
az másik küldetés :D -
Már megvan:D de nekem mob dobta
-
Szerintem igen.
A bracerhoz asszem wiZSdóm kell.
**--**
króbert, azt nem mob dobja hanem ott valahol va negy szobor amit szétkell ütni.Ha jó emléxxem. -
értem. köszi.
akkor dex-et meg a str-t felejtsem el? :D -
OC1 vagyok és Shaolin, és az a feladatom hogy szerezzek be egy ellopott buddha szobrot central passagewayben(Zenghaou vagy mi)
CSak az lenne a kérdésem hogy melyik Mob Dobja? -
Ez a vazsi ugye??
Essence meg wiZSdóm.És nemárt néhány pötty a conra szerintem.
Nemkell túl sok csak annyi, hogy azért ha rádnéz egy monszat azért életben maradj... -
azta... nem gondoltam volna hogy ilyen kis fosért...
köszi :) -
na megjavult :D. gc11. közeledek a kaszt váltáshoz. aszem chi kungos leszek. egy kis helpet ehez pls, hogy mire érdemes rakni a wisdomon kivül. pl a chi kunghoz kell a strength re rakni? vagy az benne van a wisdomba? -
Mert nem csak a kardot hanem a basic wu-tang fistet is felkell nyomni lv2-re ;)
Tudod amit kveszt után kaptál! -
nincs -
Én sem tudtam 8-on.
Semmi aktív quested sincs ?