21072
  • Armental
    Akkor a wu tangoknál a Blue Gragon a harcra képett nem? VAgy a White Tiger?
  • Cannabiss
    hybrid vagy bufer nem akarok lennni.... vagy varázsló vagy harcos:P nem tom még... leinrá valaki hényat rakjak ehhez str-re... pl.... meg ienek... jo lenne tudni köcce
  • Cannabiss
    csumi all!!!! ma kezdtem a shaolint!!!!k jo!!! elmondaná valaki ahoz hogy most igaz fistel nyomom.... de harcos hogy lehetek?v mire kell majd ahoz raknom 25 ön?
  • Armental
    Amúgy csak engem nem ened be az EU serverre vagy mást sem? Mert az elméletileg megy. Azt írja ki nem tud csatlekozni a login szerverhez. Vagy ez azért van mert az Eu-sat is mindjárt lelövik egy pöppet, csak még lezavarják az embereket és nem akarják hogy további emerkék szaladgáljanak felfelé?
  • inter15
    SERVER RESTART (mégsem nálam volt a hiba)
  • Armental
    .). Jó most kisütöm az amúgy a tűzfalat. Gondoltam rá én is de eddig nem igazán volt, ezért végülis azért nem próbáltam. De ha már te is mondod.
    Próba-cseresznye
  • inter15
    Lehet a tűzfalam a mob-okat is szűri :)
  • inter15
    Akkor se lett jó
  • Atti12
    lépj ki aztán meg be, jó lessz
  • inter15
    Vicc nekiálltam gamezni . Csináltam egy daemon-os karit erre nincs 1 mob-se.
  • inter15
    Csapd agyon a tűzfaladat mert az okozza a gebaszt.
  • Armental
    Tiszta vicc. Nekem most minden játék után újra kell nyomnom a gémet, mert mikor elősször játszom hiba nélkül elindítja, aztán meg abba hagyom. Másnap vagy órákkal később meg elindítom, betölt, aztán nem hozza be a Log In képernyőt, hanem szenved és kiírja hogy az XFileTransfer hibát észlelt ezért leáll stb. szöveget.
    Aztán re-install patch és megint megy. Aztán ez megy újra és újra. A 22-es csapdája.
    Amúgy nincs valakinek egy értelemes eladó gépe? Vagy nem ismer valaki olyat akinek van? MErt a motani még a 9Dragons minimális követelményeinek sem felel meg teljesen, és az már azért nagy gáz.
  • Atti12
    na eljtuottam a kasztváltásig, kiválasztottam a chi kungot mentem egy darabig vele, de aztán rájöttem hogy ez elég gyengus meg nem túl pergős nekem :D. Szóval most Diamond Monk vagyok (buffos)
  • Cannabiss
    vágott ARCU SHAOLIN FOR EVER:drégi karim beszorult egy oan helyre ahonnan nem lehet kijönni.... ezé lett uj:( azt me gtörötem
  • Tyfun
    valaki egy tippel dobbjon már meg plz hogy melyik kasztal(nem klán) lehet viszonylag a leggyorsaban fejlödni?
  • inter15
    Az egy olyan "betegség" kb. mint a wu-tang !
  • Atti12
    elolvastad amit irtam? ^^
  • Cannabiss
    shaolin az mi lehet?
  • Tyfun
    lvl 25ön ugyis nullázodik minden akkor ujrarakhatod ugyanis akkor választatsz kasztot és akkor a bracerre pakold mindet...
  • Cannabiss
    BASSZUS KULCS!!! TIANJINBEN!!! LAGG VOLT AZT BESZALADTAM A DISZNOKHOZ.....OAN LAGG VOLT H ÁT NMENTEM A KERITÉSEN:: KIJÖNNI SEHOL NEM LEHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELp
  • Cannabiss
    csumi all.... hogyha pl staffra raktam és 25 sen chi kungos akarok lenni....(varázslo) ugye ahooz nem staff kell....akkor h tom törölni a staffot? vagyis amiket masterybe rá raktam?mer az gáz ha neem tom:D
  • Tyfun
    szerintetek egy hybriddel vagy egy varriorral lehet gyorsabban fejlödni?
  • RussT
    Üdv.!, Gondoltam leszedem, kipróbálom hátha valami jó kis MMORPG, de ebben nincs farmolás, ugye? ( remélem :/ )
  • Armental
    Oksa. Akkor hp, str, meg dex. Meg néha bedobok egy kis essenset is. Meg kéthetente a Wisdomra is dobok eggyet.
    Amúgy tudtommal február 2.-án volt a dupla xp-ss cucc. De javítsatok ki ha tévedek.
  • Jagi
    inkább a hp-ra kell sztem gyúrni meg a str meg a dex, és az essence sem árt... meg a wisdom sem
    én föleg a constitutiont meg a str-et fogom húzni a többi meg majd...
    de ha rám hallgatsz olyat csinálsz amivel szeretnél élvezettel játszani :)
  • LeonSilver
    Mikortól is lesz a dupla xp-s izé?
  • Armental
    A Wu-tangnál ha Warrior akarok lenni akkor Str meg Dex nem?
  • effe
    nah most mivan? megmurdáltak a szerverek? or wtf? ledobott, és nem enged vissza... :S
  • LeonSilver
    Van annyi, hogy az ember néha összekever ia szezont a ******
  • Atti12
    az másik küldetés :D
  • kopaszrobert
    Már megvan:D de nekem mob dobta
  • LeonSilver
    Szerintem igen.
    A bracerhoz asszem wiZSdóm kell.

**--**

króbert, azt nem mob dobja hanem ott valahol va negy szobor amit szétkell ütni.Ha jó emléxxem.
  • Atti12
    értem. köszi.
    akkor dex-et meg a str-t felejtsem el? :D
  • kopaszrobert
    OC1 vagyok és Shaolin, és az a feladatom hogy szerezzek be egy ellopott buddha szobrot central passagewayben(Zenghaou vagy mi)
    CSak az lenne a kérdésem hogy melyik Mob Dobja?
  • LeonSilver
    Ez a vazsi ugye??
    Essence meg wiZSdóm.És nemárt néhány pötty a conra szerintem.
    Nemkell túl sok csak annyi, hogy azért ha rádnéz egy monszat azért életben maradj...
  • Jagi
    azta... nem gondoltam volna hogy ilyen kis fosért...
    köszi :)
  • Atti12
    na megjavult :D. gc11. közeledek a kaszt váltáshoz. aszem chi kungos leszek. egy kis helpet ehez pls, hogy mire érdemes rakni a wisdomon kivül. pl a chi kunghoz kell a strength re rakni? vagy az benne van a wisdomba?
  • LeonSilver
    Mert nem csak a kardot hanem a basic wu-tang fistet is felkell nyomni lv2-re ;)
    Tudod amit kveszt után kaptál!
  • Jagi
    nincs
  • inter15
    Én sem tudtam 8-on.

Semmi aktív quested sincs ?