21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Cannabiss #2288 hogy lehettek ienek....:(((( -
elvileg odavisz egy küldetés
De az öregnél kell -
Cannabiss #2286 EZ NINcs BENNE A FAQBAN EZÉRT JO LENNE SEGITENi
-
Cannabiss #2285 VALAKI SEGITHETNE -
Cannabiss #2284 v egyűltalűn saolinoknűl az öregnél kell? -
Cannabiss #2283 nem tom h kell kasztot választani..öreg ki adja a képeket..... rá kattanok.... nem lesz semmi csak kihoza h az mit tud.... semmi nem lehet csak closet nyomni ott:S -
Cannabiss #2282 ARK SEGITENÉL?:D -
-mal :)))) -
Pedig én is egy komplett honlap + fórummal készítésén bíbelődöm 
-
Cannabiss #2279 HELPPPPPPPPP -
Cannabiss #2278 haljátok!!!! mikor op 1 vok... és ki kell választani a kasztot... meek shaolin öreg em berhez... ott kirakja képekbe mi lehetek... rá kattanok amire akarok... és ott mit kell utánna mert csak close van:Spelase heéő -
Cannabiss #2277 OPENING CHI 1 vok:P -
Gyertek ide
.Itt van a dragonnak külön helye és nyugodtan lehet beszélgetni.
-
Cannabiss #2275 akkor mien fegyver? a varázsló?? és a shaolinoknáál a varázsló az exotic monk? -
Cannabiss #2274 varázslo leszek.-..az fist? mind1-.- az leszek elolvastam a faq-on naon kiraXD -
Cannabiss #2273 meg ez a varázsló is jo.... mien fegyver?:S -
Cannabiss #2272 ez a diamond monk tetszik:) te mi vagy?? és elmondanád h te h raktad a pontokat?ha ez megvan soa többet nem nooboskodok itt:) CSAK rendesen dumálok:P -
ha fistes akarsz lenni (kesztyű) akkor a diamond monkot kell választani. Igaz hogy az Buffos de neki vannak a legtöbb fistes támadása -
a varázslónál a wisdom és az essence a legfontosabb, ezen kivül érdemes még 1-2 őt a conra rakni. a wisdom a chi kung védekezést és a chi kung dodge-t növeli, az essence pedig a chi kung damage-t tehát a támadás erejét növeli. -
BAZDMEG MOSTMÁR hányszor irjam még le hogy olvasd el azt a kibaszott FAQ?! Nem szoktam igy beszélni de már rohadt idegesítő vagy.... bemész a faq ba és a hasznos linkeknél az eredeti forumra kattintasz..... -
Cannabiss #2268 VALAKI PLEASE IRJA LE.... A SHAOLLINOK MIK LEHETNEK.... ÉS A KASZTOK MIEN FEGYOVAL NYOMULNAK:..... 22 es vok :D szal még 3 szint:) addig csak tudni kéne mi leszek:DDD -
Te is jókor wu-tang-ozol mikor mindenki átállt a sötét oldalra
-
Soha nem voltam shaolin-os az nem tudom :( -
- say: Wu... TANG
- Wu... TANG!
- say: Wu... TANG
- Wu TANG!
végre Blue Dragon lettem :)
a smashing spirit nagyon bejön^^ -
Cannabiss #2264 ARK.... AKKKORRR SHAOLINNAK POLE?:D
HA HARCOS?
-
Cannabiss #2263 jojo... akkor igy lessz...XD -
ha nem raksz a dex-re akkor az ütéseid fele miss lesz -
Cannabiss #2261 nah meglesszXD
-
Cannabiss #2260 akkor minden második sz9intél majd ess? és akkor helyette dex? -
Cannabiss #2259 ha meg varéázslo lennék 1 con,1 ess,2 whisdom:PPP -
annyi ess felesleges -
Cannabiss #2257 csak majd pole vel kell mennem gondolom
-
Cannabiss #2256 nem tom... nekem most ugy van... mundjuk most lányegtelen....minden szintnél: (Fistel vagyok) 2 str,1 ess,1 con igy is jo nem,? -
Cannabiss #2255 oksa akkor majd kiszámolgatom... és akkor fegyver?:D -
Cannabiss #2254 pleasem ondjadXDDDD -
szerintem ha sok pontot kell elosztani akkor is így kell csinálni. -
lol -
Cannabiss #2251 DE ÉN SHAOLINT KÉRDEZEM:P... 25 ön majd akkor mien fegyver? és hányat str re? hányat conra? hányat? XDXDXDXDXDXD nem akarom szintenként:D mert 25 ig mind1....összeségébe majd 25 ön erre hányat...arra hányat:P és akkor pole v fist?_:P -
A blue-dragon a kardozósb@szos -
A harcos : (ehhez értek csak) 
Két féle harcos van. Az erős és az ügyes.
Az erősnél , minden szintváltáskor 2 pontot adsz az str-re 1-et a dex-re és 1-et a con-ra. Minden kb 3. 4. szintlépéskor a con helyett az ess-re raksz.
Az ügyes ugyan ez csak ott a dex-re raksz 2-t és az str-re 1-et.
(Nekem ez az arány bevált)
A varázslókat meg útálom :)))