21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Zarache #2328 nem szamit neha ha gyengebb de az ido mulasaval a masik lesz gyengebb es mire az egy szintet lep addig az uj lep 2-t
de szerintem nezel ki magadnak egy stilust es abbol tanuld meg csak az aktiv stilust aztan a tobbi smash vagy chargos skillek kozul majd szemezgethetsz batran -
mikor érdemes egyébként kung fu stílust (vagymi a tök :-c) váltani? mármint én rc5 vagyok, de még mindig basic wutang sworddel (lvl 7en van most) nyomom 
pár szinttel ezelőtt "gyorsan" feltornáztam egy szintemhez illő skillt level 3ra, de ugy még gyengébb volt jóval mint ez... -
Zarache #2326 kolyok ne agodj most keztem el ekresni neked jatekot amihez nem kell akkora angol tudas:
1/http://www.uptoten.com/kids/uptoten-home.html
2/http://pbskids.org/games/
3/http://www.playkidsgames.com/
4/http://www.gameskidsplay.net/
5/http://www.thekidzpage.com/
na nehezen de talaltam neked par jatekot kolyok :)
na kolyok latod azok mellet hogy irtam forumban szakitottam erre is idot neked xD -
Zarache #2325 ebben igazad van de ha ugyveszuk gondolom mielott neki altal jatszani elotte te is utana neztel a dolgoknak amennyire lehet
de amugy ha meg a F.A.Q.-ot nem is nezi meg kasztvaltonal mindent leir a kasztokrol meg hogy mi az ami lenyeges a statpontjainal illetve milyen fegyvereket hasznalnak
de o igazabol csak leszedte vagy apuci leszedte neki es semmit nem nezet meg es mindent meg kerdez ezek mellet nagyon sok felesleges dolgot is beir ide
es azert ennel fontosabb kerdeseket kellene feltenie :P
-
Rád volt kattanva 
-
de akkor fel ora mulva megint ir zsinorban 8 hszt mert nemmegy neki mondjuk a klánba belépés :/
szerintem azért egy 12 éves gyerek is megtudja érteni a játékban a lényeget, talán a questek rizsa szöveg részétől eltekintve, de épp ezért ha nyomsz egy q betűt ott van szép vastag piros betűkkel hogy hova mennyél kit öjj meg és miért -
és ezt mért nekem címezted?
-
Ez eddig mind igaz , de szegény gyerek hiába kérdezte meg 100x ,soha nem kapott választ. Maximum annyit hogy nézd meg itt meg ott.....
Ha már valaki ezt képes bebötyögni (kb 100 karakter), akkor azt is megtehette volna hogy -- bazz pole-t kell használni-- . Karakterszámban is sokkal kevesebb . -
Zarache #2320 Ark amig nem eled at hogy jatekban egy hozza hasonlo gyerek percenkent kerdez meg mindent addig enhez lesz elkepzelned :D nagyon komoly amugy csak par pelda hol veszem fel a questet??????
na igylesz te ram??
hahooooooooooo
ja nem olvastam el miert?
bazz figyeljel mar
az ilyenektol kikeszul az ember egy ido utan :D -
Csak egy kérdés vetnék fel (nem kell mellreszívni).
Ha itt nem lehet kérdezősködni , akkor meg mi a f@sznak van??
-
Zarache #2318 ha szeretsz jatszani akkor ehhez a ajtekohzo keen valami angol tudas is :P
ami biztos hogy nincsen neekd mivel mindenrol kerdezoskodsz :)
az egyik gyerekre hasonlitasz az is olyan idegesito volt mint te :D
de szerencsere o feladta a jatekot angol tudas hianyaban :(
remelem te is ezt teszed mivel ahogy elnezem egyre tobb ember agyara mesz ;)
torold le a gamet szerintem :P -
Az, hogy valaki hogyan viselkedik nem korfüggő papu.
Van sok értelmes fiatal és van sok aki egy pö** ... -
hány éves vagy? -
Cannabiss #2315 igázán inkább segithetnétek... nem lebaszni amiért kicsi vagyok és nem tudom....és most ne gyertek azzal h ne játszak.... igen is játszok mert szeretek játszani.... -
Cannabiss #2314 .... nincs meg az a kuldi.... de bazz nem vagyok 19 éves.... hogy tudjak mindent... mellesleg most kezdtem a jatékot -
Armental #2313 Így is jó. Mi több! Jobb! -
Armental #2312 Cannabis! Nem mindenki jár fel percenként a fórumra, mint te. És nem tom miért nem lehet egy üziben elmondani a mondani valódat! -
na beírtam. Várunk.. :) -
helyes! -
nem elhet sajnos :( msot irok a moderátor forumba :D -
Élvezed hogy telespameled a fórumot??? Remélem a házigazda joggal bannolni is lehet:) -
ha nem tudsz angolul ne játsz ezzel a játékkal. minimális angoltudás létfontosságu ehez. Amugy az a küldetés olyan egyszerüen levan irva hogy még egy afrikai gyerek is megértené
-
Cannabiss #2306 

-
Cannabiss #2305 XD

-
Cannabiss #2304 tudnék angolul -

-
Jogos:):) -
cannabis mostmár állitsd le magad mert következőleg egy moderátornak fogok szolni....
talán olvasd el a küldetést, sokat fog segiteni -.- -
Nincs a környékeden egy Tetris ... ?? -
Cannabiss #2299 stone budha kéne kuldihez hponnan lehet szerzeni? -
Cannabiss #2298 ahh:D ez nem az a 9 d és kuldi:D -
........ -
Cannabiss #2296 mit screenshotols? -
Cannabiss #2295 MEGVAN A KULDI_P -
folyamatosan screenshotolom azokat akik ezt hirdetik és küldöm az acclaimnak:) -
Cannabiss #2293 eléggé elhanyagoltam a KULDIKET... DE 1-2 szar kuldi és meglessu -
Nem tudok segiteni ebben mivel soha nem volt ilyen karim -
valami road to Dragon küldetés(asszem) -
effe #2290 na "hálistennek" a powerlvl.com rátette a mocskos kis mancsát erre a játékra is, már ajánlgatják a karik húzását lvl 1-200ig,olcsó goldot stb...zsír, ezt is szét fogják b@szni mint az sro-t -
Cannabiss #2289 nincs kuldim.... lehet megkell csinálom valameiket mert 2 nincs kész:S