21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
nem a lvl26 -on volt a hangsúly , hanem a délutánon :))) -
gyenge... 
[viccel]
Az én shaolinom rc1 es :P. majd összefuthatnánk egy duel erejéig :D -
szal szerintetek mennyit ér? -
Armental #2366 egyébként kösz,megoldottam egy is kivételezéssel és ment. -
Armental #2365 Kell valakinek Wisdom feldobó fröccs?
Amúgy asszem 100000-ért árulják a doktorok. Olyan 70000-é megveszik nem? -
Ja meg a kocsmába :)) -
Azt hiszem elkezdhettek félni
Egy délután termése ,flower student lvl26 -
Dave John #2362 Még 1 kérdés. A részeges verőstílus a leage of beggarsban van? -
találtam valamit. sztem elég értékes :)
Szerintetek mennyit ér? -
Dave John #2360 Thx^^ -
Zarache #2359 Blood wolfok sok helyen vannak de a legegyszerub ha Shizhangban olod meg oket mert az aranylag kozel van a teleportol nincsenek messze a varostol elenekezo iranyba vagy meg a shaolinoknal vagy a wu-tangoknal talahatod meg oket ja meg a thiefeknel es a beggaroknal de en Shizhangot ajanlanam neked
-
Dave John #2358 Csókolom -csókolom! Felpakoltam e remek játékot és a démon klán küldijeit csinálom. Viszont elakadtam... A sokadik küldetésnél arra kér a taver keeper h bloodwolf skineket gyűjtsek.. Ezek hol találhatók? A térképen melyik részén?
Köszi előre is a választ, bye -
lol ni volt itt xD
-
Anád picója. ^^
Armental: Naon helyes! WoW egy egyszerű game. Ez egy kicsit talán összetettebb (szvsz). A problémával kapcsolatban azt tudom javallani, hogy inreinstallt próbálj meg, hátha megjavul. :\ -
Nah azok a banditok dobják a buddha szobrot -
Armental #2354 Ja. Elég valószínű. -
amugy:
Népszerű témák
1. Italo Disco HQ
2. Resident Evil 4
3. 9dragons
Ezt is Cannabissnek köszönhetjük már megint...
-
14?! LOOOOOL azt hittem hogy 9 xD. Na figyu én 13 éves vagyok és mégis értettem amikro elkedztem szinte az egész játékot. És még te mondod hogy kicsi vagy -.- -
Armental #2351 Ja.
Figyuzzatok má. Elnidítom előtte tűzfal kikapcs. Betölt, behozza a login cuccost és mikor belépnék akkor ugyanazt írja ki mint múltkor, csak most a a 9dragons.exe fájllal. Szóval most nem tokm mi van. Megint re-install
Amúgy én 15 éves vagyok, és egy percet sem tanultam angolt, mégsem teszek fel eennyi hülye kérdést és nem ennyiszer. Meg nemsírok percenként hogy válaszoljatok. Meg mondjuk elég sokat olvastam vissza a fórumban, így egy csomó kérdésemre választ kaptam, úgyhogy ha lusta vagy akkor kapd be a kolbit kedves Cannabis. Senkinek nincs kedve 20* leírni ugyan azt amit már leírt egyszer nem is olyan rég. És nem hiszem hogy nagy dolog lenne WoW-ban addig elmenni angol tudás lkül. csak ölsz és ész. A gyilkoláshoz nem kell angol tudás. -
Még össze kell ütnöm egy Invision Power board -os fórumot -
Köszönjük zárszónak szép volt
-
ja basszus :) -
ark hívha földet kb 30 perc -
Cannabiss #2345 el huzok*
-
Cannabiss #2344 köszi--.. de mondom most el hizok csak erre adjatok választ... soha többet nem leszek... itt.... örülhettek:) csak adjatok választXD -
#2318 -
Cannabiss #2342 ird le please még 1 szer.... oc 3 as vok ninsc kasztom emiatt:D -
Cannabiss #2341 törölték a hozz szolásokat
-
Cannabiss #2340 nincs semmi vissza fele.. -
Olvass vissza... Tegnap már volt róla szó... -
Cannabiss #2338 nem arra mond6tam h kus:Dna.... ha azt akarjátok elmennyek mondjátok el -
Minek?Aztmondat, hogy kuss.Hát kussolunk. -
Cannabiss #2336 na valaki elmondaná imi dobja v hol szerezhetek stone buddhát? -
--föld hívja ARK-ot-- Yer fel MSN-re -
Cannabiss #2334 különben meg..angol tudás nélkul felhuztam eredeti wowon 64 es rugóm.. szal kuss:D Silkroadnban meg a 59 es full intesem is -
Cannabiss #2333 nem igaz...:D annyit kérdeztem... bandit dobja a stone buddhát?.... erre nem igaz nem lehet válaszolni.... erre vűlaszoljatok azt elhuzom a belem a forumrol, 14 éves vagyok:D segit mostmá haverom majd :Dnah csak erre adjatok választ... v h mi adja -
köszi a clánpont már megvan :)
-
Zarache #2331 rl1-n tudod megcsinalni es kell hozza 5000 clan pont is
-
A klánkreáláshoz a küldit mikor lehet megcsinálni?
-
Csak és kizárólag azért mert Te kérdezted.Semmi más oka nincs ;)