21072
  • dani92
    hogyan lehet könnyen penzt keresni???
  • Gubberx
    :)
  • Atti12
    na egész jók cuccokat dobtak a macik :D

Ezekkel együtt most van 450k-m :D
  • miilann
    (senkise valaszoljon neki,akkor hamar megunja és elkotrodik,thx)
  • Atti12
    egyetértek :). Nemtom amugy mostanába a modik szabadnapon vannak :D. Kértem tőlük hogy kicsit kukkintsanak be ide hogy mit művelt ez a "törékeny" kicsi (14 éves ) fa... ember :D.De semmit nem csinálnak :S
  • Gubberx
    Nekem volt a másik serveren egy oc 7-es mielőtt törölték :/
  • inter15
    Ki tolja sacred flower-ként ?
  • Gubberx
    Mondjuk ezek után: "na bye...sok buzi nyálgép ti.... pudvás fasszopók!!!!" tőlem sok segítségre ne számíts és ha pár napon belül meglesz a házigazda jog szépen törlöm a kis spamjeidet.(olvasatlanul xD)
  • zsakosfrodo2
    Jó lenne ha befejeznéd a spammplást végre, mert kurva idegesítő vagy.
  • Gubberx
    persze persze... Én meg Anita:)
  • Cannabiss
    ne higgyetek nekem....őő HAYOKO!!!!! MOND EL NEKIK KI IS VAGYOK:DLilla vagyok tudod
  • Gubberx
    Előfordul:) Mostanában cuccok nélkül is jól keresek ott:)
  • inter15
    Láttalak Gubi tegnap. Árulgattál Hefei -be :)
  • Gubberx
    ..... -_-'
  • LeonSilver
    Ja.Én meg Gobby Hilda lovas mellszobra ....
  • Cannabiss
    nah...dragon beggars lettem...nem tom mi sül ki belöle.... erősnek tunik..na jó cakkát.... meek feküdni:)
  • inter15
    h
  • inter15
    Honnan szedted ezt a "szart". :) Csak 1x használatos. És nem én gasználtam
  • Cannabiss
    Opening CHi 2!!!!*****
  • Cannabiss
    ja és ahogy vissza olvastam.... ark és aragorn... nyomhatunk pvpt:DD gc 2 es beggar vagyok:) megvan a kaszt is:) barátom is jönne és akkor 2 vs 2 :P demon a barátom!!! na szioka megyek játszani még egy kicsit:)
  • Cannabiss
    (PIROS BETŰS RÉSZT ELOLVASTAM, ELÖBB CSAK ÁT MENTEM RAJTA)
  • Cannabiss
    ajjj de butuska vagyok:) ott a maskosoknál kell megölni azt a fő valamit:) jujj:) bocsikaa hogy zavartam:P
  • Cannabiss
    sziasztok!!nem rég kezdtem a játékot:) oc 1 es részegesem van:)tegnap este kezdtem... tudnátok segiteni? nem tudom mi dobja a beggaros kuldiben ami a kasztváltáshoz kell.... scroll:0/1.....bocsi ha zavartam de nagyon kéne az info!!!! köszike....várom a válaszotokat!!!!elolvastam a piros betűs részt....minden kuldit tudtam eddig de ez megfogott!!!!!!!(Dávid Nővére vagyok láttam miket irt ide ezért oda adtam neki silkroadnban a 51 esem:D és igy abba hagyta...én meg el kezdtem ezt!!!!!)
  • Atti12
    nem lehet sztem
  • effe
    az a duell. a pvp az más elvileg.de télleg, hogy lehet pvp-zni ill pkzni?
  • Atti12
    OC1 és csak hefeibe
  • Dave John
    Hmm meg tudnátok súgni hányas szinttől lehet kihívni vkit pvp-re?:
    Thx
  • effe

na nembaj stall-oltam, és megvan a -számomra- egy millás álomhatár ^^
  • Atti12
    már eladtam 100 ért :( :D
  • effe
    én adok 120k-t is érte!!! :D na?:P
  • inter15
    Csörögj rám :) Little_ARK néven :)))))))))))))
  • inter15
    Adok érte 100K-t
  • Atti12
    mennyit ér ez kb?
  • LeonSilver
    Nem.Hidd el, nemtudod megölni így ilyent nemis kérnek tőled ;)
    Nemnéztem de ha jól emlékszem nem kapsz érte quest itemet.Ha megütötted menj vissza és nézd meg elfogadja -e az npc a questet.
  • Tyfun
    elvileg megtaláltam és volt pontos ütésem nem is egy de még mindig semmi.A vére nem csak a demon klánosoknak kell?
  • Tyfun
    wow:)köcce kimeritő válaszod ha sikerül visszaigazolok:)
  • LeonSilver
    Ez kérlek térkép kijáratainál van.Vagy a Hefeibe vezető izénél vagy a másiknál.És ami a lényeg!!!Nemkell megölböd.Nem is igen tudnád mivel ez egy boss.Annyi a dolgod "csak", hogy a véréből szerezz.Tehát elég ha egyszer megütöd (HIT !!! , a missed ugye nemjó) és kész is.Vigyázz mert qrva nagyot tud ütni és lőni valami szart az ember után.
  • Tyfun
    thx bár ha nem lessz csinálok egy shaolint:)de azért még megvárok másokat is csak tuddja valaki:)
  • zsakosfrodo2
    Lehet hogy csak egyetlen darab van belőle, és azét nem találtad meg. Az is lehet hogy csak sokára jelenik meg, keresgesd hátha megtalálod.
  • Tyfun
    Hali. Annyit segitsetek plz hogy a beggar klánba lvl 25nél a kasztválto küldinél mit is kell végülis csinálni mert valami white shadow mastert kell kicsinálni small plain nyugati részénél de ott ilyen nevű mob nincs.Köszi szépen előre is