21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
dani92 #2409 hogyan lehet könnyen penzt keresni???
-
:) -
na egész jók cuccokat dobtak a macik :D

Ezekkel együtt most van 450k-m :D -
(senkise valaszoljon neki,akkor hamar megunja és elkotrodik,thx) -
egyetértek :). Nemtom amugy mostanába a modik szabadnapon vannak :D. Kértem tőlük hogy kicsit kukkintsanak be ide hogy mit művelt ez a "törékeny" kicsi (14 éves
) fa... ember :D.De semmit nem csinálnak :S
-
Nekem volt a másik serveren egy oc 7-es mielőtt törölték :/ -
Ki tolja sacred flower-ként ? -
Mondjuk ezek után: "na bye...sok buzi nyálgép ti.... pudvás fasszopók!!!!" tőlem sok segítségre ne számíts és ha pár napon belül meglesz a házigazda jog szépen törlöm a kis spamjeidet.(olvasatlanul xD) -
Jó lenne ha befejeznéd a spammplást végre, mert kurva idegesítő vagy. -
persze persze... Én meg Anita:) -
Cannabiss #2399 ne higgyetek nekem....őő HAYOKO!!!!! MOND EL NEKIK KI IS VAGYOK:DLilla vagyok tudod -
Előfordul:) Mostanában cuccok nélkül is jól keresek ott:) -
Láttalak Gubi tegnap. Árulgattál Hefei -be :) -
..... -_-' -
Ja.Én meg Gobby Hilda lovas mellszobra .... -
Cannabiss #2394 nah...dragon beggars lettem...nem tom mi sül ki belöle.... erősnek tunik..na jó cakkát.... meek feküdni:) -
h -
Honnan szedted ezt a "szart". :) Csak 1x használatos. És nem én gasználtam 
-
Cannabiss #2391 Opening CHi 2!!!!***** -
Cannabiss #2390 ja és ahogy vissza olvastam.... ark és aragorn... nyomhatunk pvpt:DD gc 2 es beggar vagyok:) megvan a kaszt is:) barátom is jönne és akkor 2 vs 2 :P demon a barátom!!! na szioka megyek játszani még egy kicsit:) -
Cannabiss #2389 (PIROS BETŰS RÉSZT ELOLVASTAM, ELÖBB CSAK ÁT MENTEM RAJTA) -
Cannabiss #2388 ajjj de butuska vagyok:) ott a maskosoknál kell megölni azt a fő valamit:) jujj:) bocsikaa hogy zavartam:P -
Cannabiss #2387 sziasztok!!nem rég kezdtem a játékot:) oc 1 es részegesem van:)tegnap este kezdtem... tudnátok segiteni? nem tudom mi dobja a beggaros kuldiben ami a kasztváltáshoz kell.... scroll:0/1.....bocsi ha zavartam de nagyon kéne az info!!!! köszike....várom a válaszotokat!!!!elolvastam a piros betűs részt....minden kuldit tudtam eddig de ez megfogott!!!!!!!(Dávid Nővére vagyok láttam miket irt ide ezért oda adtam neki silkroadnban a 51 esem:D és igy abba hagyta...én meg el kezdtem ezt!!!!!) -
nem lehet sztem -
effe #2385 az a duell. a pvp az más elvileg.de télleg, hogy lehet pvp-zni ill pkzni? -
OC1 és csak hefeibe -
Dave John #2383 Hmm meg tudnátok súgni hányas szinttől lehet kihívni vkit pvp-re?:
Thx -
effe #2382 
na nembaj stall-oltam, és megvan a -számomra- egy millás álomhatár ^^ -
már eladtam 100 ért :( :D -
effe #2380 én adok 120k-t is érte!!! :D na?:P -
Csörögj rám :) Little_ARK néven :))))))))))))) -
Adok érte 100K-t
-
mennyit ér ez kb?
-
Nem.Hidd el, nemtudod megölni így ilyent nemis kérnek tőled ;)
Nemnéztem de ha jól emlékszem nem kapsz érte quest itemet.Ha megütötted menj vissza és nézd meg elfogadja -e az npc a questet.
-
Tyfun #2375 elvileg megtaláltam és volt pontos ütésem nem is egy de még mindig semmi.A vére nem csak a demon klánosoknak kell? -
Tyfun #2374 wow:)köcce kimeritő válaszod ha sikerül visszaigazolok:) -
Ez kérlek térkép kijáratainál van.Vagy a Hefeibe vezető izénél vagy a másiknál.És ami a lényeg!!!Nemkell megölböd.Nem is igen tudnád mivel ez egy boss.Annyi a dolgod "csak", hogy a véréből szerezz.Tehát elég ha egyszer megütöd (HIT !!! , a missed ugye nemjó) és kész is.Vigyázz mert qrva nagyot tud ütni és lőni valami szart az ember után. -
Tyfun #2372 thx bár ha nem lessz csinálok egy shaolint:)de azért még megvárok másokat is csak tuddja valaki:) -
Lehet hogy csak egyetlen darab van belőle, és azét nem találtad meg. Az is lehet hogy csak sokára jelenik meg, keresgesd hátha megtalálod. -
Tyfun #2370 Hali. Annyit segitsetek plz hogy a beggar klánba lvl 25nél a kasztválto küldinél mit is kell végülis csinálni mert valami white shadow mastert kell kicsinálni small plain nyugati részénél de ott ilyen nevű mob nincs.Köszi szépen előre is