21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
Rabbit20 #3253 Az durva mikor a fejével hajolgat a bot elől :D -
us is (nekem) -
k**vára laggol a játék :(
legalábbis az EU biztos :( -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=k_WZcQoSJxc]deva monk^^[/URL] -
Mindenki nagy bánatára 20.-ig szabadságon vagyok. -
Shadowwolf #3248 :D
MEEEK FEEEEEl
!!!!!!!!4 -
MŰXIK -
Shadowwolf #3246 Off: Ark Te dolgozol? -
Shadowwolf #3245 Na így jó?:D -
Fórum -- Beállítások -- Aláírás -
a beállítások menüben kint. -
Elég rosz időpontot választották bakker. Mindent lehet csak éppen login-olni nem.
-
luohan monk:) -
Shadowwolf #3240 Cső! Sztetek mikor lesz(nek) jók a szerverek? Ja és kellene help az aláírást hogy csinálom meg?
[-Shadow-] GC4 Shaolin Appertience -
^^ -
most szedem le minnyá a gamet,odavok a online gamekért,remélem jo lesz ^^ -
Jájjj a kis monkok:) -
Remélem este 9-ig megcsinálják mire hazaérek -
Nem :((( -

-
mi a jutalom ezér a heroic Qér?
meg azér amikor vmi rosen wood boxt kell elhozni? -
jók már a serverek? -
mester:) 

-
Elmégy leölöd a monkot addig hogy éppen ne haljon meg.
Felveszed a küldit , és rászólsz a haverra ölje meg .
Ennyi :))))
-
az lehet:) -
Party quest for Dark clans -
Rabbit20 #3227 Ez meg mi? ^^ én ilyen questel nem találkoztam :/ -
Rabbit20 #3226 Esetleg közelebbhúzzák hozzád a party tagok? vagy nem lehet? -
Ebben csak az a gáz hogy legalább 10-15 sec csak míg odaérsz:) -
[Quest]Give Tiger Eye Ring in ShiZhang
Party quest for Dark clans
By ddawg4169
There's a quest in Shi Zhang that gives the Tiger Eye Ring ( pretty sure thats the name ) that anyone who needs hp and mp wold be interested in. Here's how to get it.
1. Get the "Old Pouch" from the early RC quest. (The quest is the First Karma quest you get from the old man RC7 apparently)
2. Get a party of (3) or more togeother. Note everyone has to have the old pouch.
3. Get the quest scroll in Hefei. There's a vendor who sells it. (Peddler in Hefei next to the General Store guy)
4. Head over to the Old Scholar at the Shi Zhang to Hefei Entrance (Shi Zhang side)
5. Make sure everyone has the blue and yellow keys. (Need 4 total keys, 2 iron ones (blue/yellow) and 2 brass keys)
6. Open the boxes that appear north and south of the tree directly across from the old scholar. These cases will give you the scrolls you need that he's asking for.
7. Talk to the old scholar when you have all 4 items he asks for. You'll recieve the ring... which is fairly nice.
Notes
-Make sure EVERYONE in the party you assembled has all (4) required scrolls prior to attempting to complete the quest.
-Make sure that no one has any windows open (like your character, living, etc.) or you will get an error and have to do it again.
-Only one person needs the quest scroll. Everyone else needs just the old pouch.
-If you have the keys the quest is super fast.
-Make sure no one leaves the area, or you will have to start the quest again, which requires another of those scrolls.
-If you get this item, and dont want it, let me know. I'm in the market for more of them...lol
KK, I think that's about it. If you have any questions, feel free to ask me and I'll help you out.
Edited to state my In-game name for those that wanna know. I'm "RickJames".... rofl.
Edited again to update missing information and helpful hints listed throughout this post (1-18-07)
-
vmi olyasmit hallottam egy külfölditől, h úgy csinálták elvileg, h partyból páran elkezdtek ütni 3 monkot 60% ig, utána a faszi felveszi a küldit, benyomja a +1000 sebzős ambróziát, és lecsapja mind a 3at. v vmi iysemi :) -
Rabbit20 #3222 "Dear Players,
There are some issues with the login server due to which you are unable to log into the game. We are working on it and very soon you will be able to login.
Thanks"
"We are still working to fix it as soon as possible.
Your patience will be highly appreciated"
hmmm... :) -
Ezt a stratégiát már egyszer itt lehurrogták. Pedig nincs bene semmi rossz. (Csak 1 bad karmát akartam)
-
Vulpio #3220 még valami, már rég nem tom megcsinálni mert már a szintem miatt nincs meg az a heroic quest, de még mindig nem értem hogy a fenébe lehet 4mp alatt megcsinálni.Szerintem biztos tudjátok melyik az, mikor bizonyos időn belül meg kell ölni 3 venomuos monkot.3 heroicba vagyok első vagy voltam, de erre se hogy se tudtam rájönni, gondoltam partyba csinálták de nekem úgy se ment ha valaki tudja kérem árulja el. :) -
Vulpio #3219 tegnap találkoztam EU-n Ryu nevű HD-vel akinek már van Good karma titleje és megkérdeztem mikor kapta és mennyi karmája van azt mondta 1000-nél kapta az elsőt és most 1300+ karmája van.Szóval igaz a hír 1000-nél lehet good karma titlet kapni, 100-nál pedig bad karma titlet.Hát ez van szóval lehet gyüjtögetni, mert nem hiszem hogy kamult volna.De ha jobban bele gondoltok nem nehéz összeszedni, csak egy önfeláldozó haver kell hozzá aki képes meghalni a barátjáért és igy minden elhalálozáskor +30 karma üti a haver markát :D, de a barát lehetőleg rivális klánból kell hogy jöjön. :) -
lebukott a disznó:) -
xD -
Rabbit20 #3216 Megvan a disznó :D GM
GM's ingame
GM SnowScar - Snowscar / Naix
GM Maestro - Kevin2
GM Max - Phew
GM Quickening - Quickening -
Rabbit20 #3215 :DD
Hát az akkor durva, mert pár napja 114 volt az első, nem tom ő volt-e l0l de ez sztem vagy valami GM vagy a gyerek valami hacker :D -
kockaság rulez:)