21072
  • quack
    mivan???
  • RussT
    Üdv.
    Az mitöl lehet hogy a tutoriál részeknél (mikor pl a nö magyarázza hogy hogy kell a cuccokat kézbe venni, milyen klánok vannak, stb) akkor néha a figurák és a szövegek helyett piros téglalapok jelennek meg, aztán még egy darabig tölt, aztán egyszerüen kilép :S (normál játékmódba nem csinál ilyet :/)
  • suffer
    aha értem...mondjuk sztem kicsit hülyeség hogy Wu-tangnél egy szerre kapsz 3 ilyen mozdulatsoros skillt meg egy csomó smashingot azt akkor huzzad őket, bár lehet azé van sok hogy kiválasz egyet ami teccik és azt húzd, nem tom....:P
  • inter15
    Nem hiszem el , hogy 5 shaolinos-t nem lehet összekaparni a Nirvana-n.
  • inter15
    De ha úgy számolod hogy az első mozdulat cheng 1 -en van, a második cheng 3-on , a harmadik pedig cheng 5 -ön , egészen más eredményt kapsz. :)
  • quack
    cheng 3nál és 5nél kapsz új mozdulatot, de a max az cheng10 (minden fajta skillnél), és attól még hogy nem kapsz új mozdulatot, a támadás erősebb és gyorsabb lesz
  • zsakosfrodo2
    Ebben van logika, de aki tovább fejleszti, az jobban tökéletesiti a technikát, amitől erősebbet tud ütni, vágni, löni, stb... Szóval ebben is van logika. :D
  • suffer
    Hali! Egy olyan kérdésem lenne hogy ez a training pálya ahhol elhúzol egy skillt lvl 3-ig az tulképpen mire jó?

Én arra gondolotam hogy ugyebár 2 chengenként új mozdulattal bővül a skill és hogy ez megmutatja hogy milyen három mozdulatsorból áll a skill de akkor cheng 6 lenne a maximum, mert 2x3=6 és akkor utánnan már nem bővölne és nem lehetne húzni a skillt.

Lehet baromság de nekem ez jött le. :D:D
  • Rabbit20
    Ez a golden pig? o.O mert én még olyat nem láttam :( és kéne az a 10 karma :DD
  • Gubberx
    Nekem még sosem telt le az idő,vegyél 1 évest vagy többet:)
  • Broafka
    tényleg csak így hónapokra lehet csak elraktározni a cuccokat? (amikért jó kis summát is kell fizetni)

és ha lejár az idő? akkor kitörlik a cuccokat? :-/
    vagy hogy van ez? :-/
  • miilann
    akkor egyet kifigyelek ^^
  • Gubberx
    azt nem tudom, 10-15 perc kb....
  • miilann
    és kb mien időközönként? vagy az valtozo?
  • Gubberx
    Általában nagyobb csoport mobok között spawnol(2 helyem van shizangban ahol mindíg van xD )
  • quack
    én is wutang bázison találtam egyszer csak
  • zsakosfrodo2
    Én beggarssal Tian-Jin-ben klánbázison belül!!! találtam egyet. Azóta sem. :D
  • miilann
    elértem a 999 killt ^^

meg láttam egy white tiger king gyilkolást,poén h semmit nem droppolt .AS:FD:ADF:ASD

amugy nem tudjatok hol szoktak lenni golden pigek? mer fortunebol annyi van mint a szemét..
  • Atti12
    mért pont wu-tang? :( Mértnem black klános leszel? A Wu-Tang kaki XD
  • miilann
    sztem ez is mehet a faqba hasznos linkekbe
  • Gilmoor
    Sztem WanDaye fegyó nem ér 1kk-t. Láttam pár attribot róla és nem lettem meggyőzve. Többre tartok egy crites fegyót mint azt ami 60+ damaget ad. Az a 3 ezrelék életszívás az meg semmi. Gondold el 1000-es sebzésnél 3 HP. RL4 en egy lénynek kb. van 15K HPja. abból max 45HP-t vehetsz vissza. Szerintem nevetséges. A fegyó ad még 100+ vital energyt és 5 v. 10% moving speedet .. ennyi. Ebből az egészből a 5 v. 10% moving speed az ami hasznos a többi nem sokat ér.
  • miilann
    ty
  • Gubberx
    Rc9-es és attól felfelé már csak dropokból jön.
  • Gilmoor
    Városról városra változik, és még nem voltam az utolsó térképen szóval én nem tudom :) RC6 ot már láttam boltban.
  • Gubberx
    jah, Van Daye fegyók táposak láttam már párat a piacon, 1milla körül dobálják.
  • miilann
    hanyas szintű a legmagasabb fegyó amit npctől lehet venni?
  • Gilmoor
    EU szerveren Heavenly Demon banda keres tagokat. Aki ott játtszik és még nicns bandában az jelentkkezzen esténként rendszeresen megtalálható vagyok, Replica néven. Egyenlőre 13-an vagyunk :P.
    ---

Mágus szerintem túl táp. Van egy olyan buffja amit percenként mondhat el és 1 percig tart. Macerás fent tartani, de megéri. Egyfajta pajzsként működik ami mindent kivéd, amíg bírja. A pajzsnak skill szintjétől függően van HPja, természetesen ennyi sebzést visel, de véd a vérzés, lassítás és a különféle debuffok ellen is, szóval rendkívül hasznos. Minemellett rendkívül gyorsan fejlődik. Sokan nem használják mert félrevezető a skill descriptionja, vagy mert macerás. Datongban utazáshoz pl nélkülözhetetlen,felfogja a hébe hóba lövöldöző ellenfelek sebzését futás közben. PvP ben viszont kötelező. Szerintem a mágus túltáp. Drunken swordsmant megállás nélkül irtja és death walleyben az összes lényt. Egy hátránya van, amíg nem érzed úgy hogy találtál egy jó vadászmezőt ne költözz be oda. Zárt helyen szenvedés vele farmolni. RL szinten aktív lesz egy Van Daye collect ami RL fegyvert ad. Magát a fegyót még nem láttam, de azt mondják elég táp mert életlopó. Ami kell hozzá, minden típusú lvl2es elixirből 1 darab és 5 darab blood essence.
  • inter15
    A szerdán kezdett karimmal megléptem az RC12-őt !!

Ez a shaolinos build nagyon állat. Van a Nirvana szerveren valami shaolinos magyar guild ?
  • zsakosfrodo2
    Multkor nézegettem a városokat, milyet indítsak majd 3. karakternek.. És ugy döntöttem a wu-tang leszek. De nem ezt akartam leírni, hanem hogy azóta, amióra néztem már el is felejtettem a városneveket. :)

A másik pedig az, hogy ha vannak magyar beggar-ok, akik szivesen lennének Hero Band-ban, vagy már van US szerveren Hero Band beggaroknak, akkor várom jelentkezéseteket, hamarosan elérem RL1-et. :)
  • Curbuncle
    EU-n már van egy nagyon barátságos kis shaolin guild.
    Várunk mindenkit szeretettel.

Wu Tang is alakulgat! :)
  • quack
    a város neve is wu tang shan egyebkent :)
    gc8nal (lvl20) lepehetsz be, olyan 30x volt mar leirva
  • BlackShadow
    ha megcsináltad a tutorialt, akkor ott a csaj megkérdi tőled, h hol akarsz kezdeni.. és amelyiket választottad annak a klánnak a küldetéseit kezdted el, és szépen lassan bekerülsz hozzájuk

tutorial nélkül is attól függ, h mit választottál kezdőhelynek
  • Broafka
    hmm, akkor WU-Tang :D
    jó, de csak szimplán odamegyek, és azt mondom beakarok emnni, vagy lesz valami küldi, ami beenged?
  • zsakosfrodo2
    FAQ, Tu-Shang nevű klán pediglen nincs, csak abban a városban van egy klán. Ha jól gondolom te vagy Shaolin, vagy tolvaj vagy. Kb LS8-GC8 között kellene bekerülnöd vmelyik klánba.
  • BlackShadow
    EU szerveren van jópár Dark magyar :)
  • Broafka
    én most kezdtem 1 napja!
    valami Tu-Sang-ban vagyok vagy hol...
    mikor lehetek ilyen Tu-sang apprentice vagy mi?
    vagy mikor kerülhetek be abba a templomba... vagy hová?
  • Atti12
    amugy olyan fegyókat dobáltak tegnap a szörnyek hogy hihetetlen . dobtak egy fd1 es bracert, meg vagy 4 rl10-12 es polearm-t axe-ot. Jó napot zártam tegnap
  • Atti12
    kössz :D
  • zsakosfrodo2
    vagy FAQ
  • Gubberx
    Grat!!!